EXP event mi?

N1pple

Üye
Hayır eleştirmeyelim diyoruz ama cidden insanları buna zorluyorsunuz. Ya Allah aşkına normal zamanda bile slotların boş kalmadığını bilen oyun yönetimi kanal sayısı arttırmayı cidden neden düşünemiyor ? Her slotun başında 3-4 takım yarısı makro(sözde z ban geldi) analar bacılar meze olmuş kavga küfür kıyamet, Allah aşkına birşeyleri yaptım oldu kafası takılmaktan vazgeçin en azından insanlar hafta sonu harıl harıl makroculardan kalırsa boş slot bulayım da xp kasayım diye geçirmesin

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Küfür / Hile durumlarında oyunda üst kısımdan oyun içi Ticket bölümüne ulaşıp bildirebilirsiniz.
Çok fazla CH açılması oyuna çok fazla Gold / Eşya girmesi demek haliyle bu durumda uzun vadede bizleri değil siz oyuncuları olumsuz olarak etkiler.
PvE etkinliği olarak düşünülmüş ve DV hariç tüm haritalarda aktif edilmiştir.

yvangquay

Üye
macroculardan slot bulup kasamıyoruz, konusunu açınca da kapatıyorlar

Rax

Üye
Küfür / Hile durumlarında oyunda üst kısımdan oyun içi Ticket bölümüne ulaşıp bildirebilirsiniz.
Çok fazla CH açılması oyuna çok fazla Gold / Eşya girmesi demek haliyle bu durumda uzun vadede bizleri değil siz oyuncuları olumsuz olarak etkiler.
PvE etkinliği olarak düşündüldü diyorsunuz da bunu neden baştan söylemiyorsunuz? Dv de önce açıp sonra kapatıyorsunuz oyuncak ettiniz oyunu farkında mısınız ? İnsanlar oyundan soğuyor bu durumlar oldukça madem böyle bir düşünce var bunu baştan belirtmeniz gerekmez mi ? Ayrıca dv de neden kapatılıyor 59 altı bir sürü oyuncu var burada onlar nerede xp kasacak ?

FarukMeryem

Üye
bu duyuruyu başta yapacaksınız event başladıktan 20 dk sonra değil herkes pt sini kurmuş exp kasıyor dv de sc lerimizi basmışız 20 dk sonra dv de event iptal dersen adama gülerler savunmaya bak pve odaklıymış hey Allahım

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Benzeri bulunmayan hiçbir konu kapatılmıyor.
Forum kurallarını okursanız hangi durumlarda konuların sorgusuz silineceğini görebilirsiniz.

Aziz

Üye
PvE etkinliği olarak düşündüldü diyorsunuz da bunu neden baştan söylemiyorsunuz? Dv de önce açıp sonra kapatıyorsunuz oyuncak ettiniz oyunu farkında mısınız ? İnsanlar oyundan soğuyor bu durumlar oldukça madem böyle bir düşünce var bunu baştan belirtmeniz gerekmez mi ? Ayrıca dv de neden kapatılıyor 59 altı bir sürü oyuncu var burada onlar nerede xp kasacak ?
Bir kaç slota odaklanmayın lütfen. Ben gezdim bir çok slot boş durumda. Herkes oracle, ss, harpy slotlarına yöneliyor. Ancak bir çok slot var. Alışkanlıkların değişmesi gerekiyor.

Rax

Üye
Bir kaç slota odaklanmayın lütfen. Ben gezdim bir çok slot boş durumda. Herkes oracle, ss, harpy slotlarına yöneliyor. Ancak bir çok slot var. Alışkanlıkların değişmesi gerekiyor.
hangi slotlar boş durumda bi söyler misin ben de bakayım ? gidip worm kesecek halimiz yok tabiki de bu slotlara bakacaz ne yapalım ne keselim ? 10 günde 1 level up için mi oynayalım oyunu ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Benzeri vardır o zaman konunuzun, silinmesi çok normal.
Bu tarz işlemler için zaten yeri forum değil, oyun içi veya site üzerinden ticket sistemi.

yvangquay

Üye
Benzeri vardır o zaman konunuzun, silinmesi çok normal.
Bu tarz işlemler için zaten yeri forum değil, oyun içi veya site üzerinden ticket sistemi.
ticket açtım 30 dan fazla kişiyi tekil veya toplu şikayet ettim. attığım ekran görüntüleri ulaşmadı diyorsunuz, ticket sisteminiz hatalı çalışıyor. ayrıca bir gm nin slotları gezip tespit etmesi çok basit bir olay. tek tek şikayet okumak daha zor değil mi?

FiveRavens

Üye
KS ile Harpy'den gelen exp çoğu slotta normal gelenden daha fazla. Şimdi event var, her slotun peşinde 3 parti var. Yahu normal zamanda partiye giremiyoruz doluluktan, 1 saat tur atmak gerekiyor, event varken hiç mümkün değil. Tüm hafta sonu oynamak için plan yaptım ama aldığım exp normalden daha az KS sağolsun. Şimdi yatıyorum, plan iptal, event sonrası devam.

N1pple

Üye
biz dropların musluğunu açın demiyoruz ki kesecek slot olsa da kessek diyoruz oyunu çok kişinin oynaması fazla para kasılması slot kesilmesi uzun vadede bizi mi olumsuz etkileyecek cidden? şuan heryer dolu ve kesim atamıyoruz fazla kanal olsun da bot çarlar açıp para kasalım demiyor kimse. Bu cevap alenen oyunda var olan oyunculara yetecek kadar slot koyarsak herkes kasılır böyle iş mi olur demeye geliyor :) neyse yönetim olarak chatte slot kavgaları küfürleri görülmesinden insanların eziyet çekip oyun oynayamamasından mutluysanız bu tutuma devam edilebilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt