exp event saati yaklaşıyor hagard'da mob yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FarukMeryem

Üye
sabahdan beri hagardda mob yok tatil günümüz boşa geçti resmen exp event saati yaklaşıyor geçen yaptıgınız exp event'a dönmesin lütfen

skaebneN

Üye
Bunu nasıl telafi edecekler anlamıyorum! %50 exp event olsa ne geçen zamanda daha çoğunu kasmıştık zaten.

samess

Üye
Hemde tatil gününde valla akıl alır gibi değil o sabah 8 bu akşam 17:00 hala moblar gelecek.

juvante

Üye
Hagard sorunu çözülmeli. Bugün hiç kasamadık 6 saatlik event ne işe yarar.

Paris

Üye
Yetkili ekibe problem iletildi, çalışmalar devam ediyor.

Killerduke

Üye
Xp event baslayacaktiki protean1 sunucusu çöktü. Sabahtan beri bu anı bekliyoruz yazık.

Aoneo

Üye
Eventin oranı % 200 veya 300/500 gibi bir Exp getirilse kısa süreli daha güzel olucak çok fazla geri kalan insan var iş yoğunluğu, oyun gitmeleri derken bir türlü leveli tamamlayamayıp DV'de ekibine katılıp Oyunun PVP kısmını tadamıyor malesef.
(Eventin süresini uzatmak bir işe yaramıyor oturup 30 40 saat hic kalkmadan kasamayız ama oranı artarsa hepimiz faydalana biliriz) Özellikle çalışanları düşünerek yapılmalı diye düsünüyorum.

ozcsafak

Üye
ula 60 level olayım diye izin aldım dsafg mob yok piyasada cz de kafamza vuruyorlar

samess

Üye
Ama şu rezillik olmasın ya her slota çift pt atıldı proteanda çünkü hagardda mob yok.

dLx

Üye
açılan exp eventi acilen tekrar kapatın insanların zaten sinirleri gergin lunaskar exp kasıcak diye event açamazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt