Exp event saçmalığı

DELİKANLI

Üye
Ben saaatte 4m exp kasabiliyorum. 48 saatte 192milyon exp var hadi 2 katı varsaysak 384milyon exp yapar. 384milyon exp beni 58 den 60'a anca taşır. Bu mu sorun.
eğer 70 lvl sınırını açarlarsa bu benim için sorun teşkil etmez ben olmuşum 65 level ben olduğum yer de saymak istemiyrum.

ELFAKIRO

Üye
Merhaba dostum ,
Empati yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum 3000 TL gibi bir tutarı sadece exp kasmaya harcayamaz bir insan . Genel clanın için konuşuyorsan buna saygı gösteririm tabi. Sen 65 LVL olmuşssun zaten exp kasan bu adamları 7/24 slotlarda darlıyor lvl kasan adamlar. Bu eventte bence en keyif alan siz olacaksınız slot basıp insanları darlayarak :) o yüzden hiç canını sıkmamanı öneriyorum. Aksine yönetim iyi bir karar aldı çünkü cidden zamanı olmayan çalışan insanlar için bir tık farkı kapatmak için bir ödül gibi oldu. Görüşlerim bunlar katılmayabilirsin tabi ki saygı duyman yeterli

DELİKANLI

Üye
Merhaba dostum ,
Empati yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum 3000 TL gibi bir tutarı sadece exp kasmaya harcayamaz bir insan . Genel clanın için konuşuyorsan buna saygı gösteririm tabi. Sen 65 LVL olmuşssun zaten exp kasan bu adamları 7/24 slotlarda darlıyor lvl kasan adamlar. Bu eventte bence en keyif alan siz olacaksınız slot basıp insanları darlayarak :) o yüzden hiç canını sıkmamanı öneriyorum. Aksine yönetim iyi bir karar aldı çünkü cidden zamanı olmayan çalışan insanlar için bir tık farkı kapatmak için bir ödül gibi oldu. Görüşlerim bunlar katılmayabilirsin tabi ki saygı duyman yeterli
ÇOK güzel cevap verdiğin için teşekkür ediyorum burda derdimizi sorunumuzu anlamayan gereksizlerle yorumlaşmak ta sıkıyor.

ELFAKIRO

Üye
ÇOK güzel cevap verdiğin için teşekkür ediyorum burda derdimizi sorunumuzu anlamayan gereksizlerle yorumlaşmak ta sıkıyor.
Aslında insanlar birbirini klavyede anlayamıyor :) Sesli iletişim her zaman önceliğim olmuştur . Bu kısa sürede tebrik ediyorum sizi LVL kasmanın zorluğunda çok hızlı kasmışsınız. Emek büyük gerçekten ben çalıştığım için 60 LVL olana kadar baya zorlandım .

rasulalkan

Üye
Kardeşim şahsi menfaatine göre yorum yapmışsın bayram etkinliği yapıyor oyun. Herkes zaten full online da en fazla 2-3 lvl alır. Ağlamayın bu kadar oyun etkinlik yapacak tabi

4FasTKiLLeR

Üye
15.04.202 den beri gram uyku uyumadan durmadan xp kastım o sırada bir çok user ailesiyle sevdikleriyle zaman geiçirdi sosyal hayat yaşadılar ama biz ailemize zaman ayırmadan lvl kastık. LVL im olmuş 64 %85 siz XP EVENT çıkartıyorsunuz benim ve bir çok 62 üzeri hesaplara haksızlık bu; böyle birşey yapacaktınız madem erken bir tarihte söylemiş olsaydınız bizde biraz uyurduk sevdiklerimizle vakit geçirirdik dolaşırdık. sosyal hayatımızdan ödün verdik xp kasmak için hırs ettik tek kalemle bütün hevesimizi kursağımızda bıraktınız bu yaptığınız gerçekten çok bencilce plansızca yapılmış kötü bir karar oyun içi puslara şuana kadar 3.000 TL para yatırdım ama tek gecede bütün emeğim harcadığım para çöp gibi oldu bu duyguyu bize yaşattığınız için Size HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
Yaw arkadaşım %100 exp eventle sen 15 günde 65 olduysan adam senin kadar oynayıp anca yarısı olabilir. Sen neden bu kadar içerledin anlamadım ?

X A

Üye
Yapmasaydın kardeşim. Ben her işimi hallediyorum halen 58 levelim birşeyleri yarışır gibi yapmanıza gerek yok. Tadını alarak oynayın azcık şu oyunu.

IMKinq

Üye
yemın bu kadar değişik konu görmedim kardeş sen bu oyunu bırak sana göre degil etkinlige dahi kull hakkı dıyosan yandık.

esterq0n

Üye
daha 15 günlük bir oyundan bahsediyoruz arkadaş sanki ömrünü vermiş gibi dertlenmiş :D bırakında millet lv kassın oyun kalabalık olsun bende 60+ yım ve etkinliği çok yararlı buluyorum herkese yarayacak ne güzel.

bedomazo

Üye
kardes sen 4 gunde olamadigin gibi kimse 2 gunde 65 olamaz neyine agliyosunki bukadar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt