Exp kasmak işkence. Çok fazla solo oyuncu oyunu bırakmak üzere

Tengrikut

Üye
@Robert

cod:warzone pubg' vesayre Sezonu satın alan oyuncuya görevler verilir yerine getirebilirsen puan toplayabilir sezonu bitirmeye çalışırsın yüksek skor alabilmek için diğer takımlara/oyunculara üstünlük sağlaman gerekir "çıkar telefonunu göster kalitesinde başlık açtığınıda göremezsiniz" Oyun evreni böyle işler olması gerektiği gibi.

Ticaret hane gözü ile oyuna bakarsanız yanılırsınız Rise Online oyun olarak kalacak. Bir kesimin cebine çalışan oyun olmaktan çıkmış super mario'dan az hallice elektrik ziyanı şeyle Rise Online kıyaslaması acınası.

Yeni bir oyun yeni bir dünyayı keşfedin oyunu oyun şerefinde oynamak güzeldir.

Son düzenleme:

Toxic

Üye
kardeşim solo olarak mob kessem mana ve pot harcamamı karşılamıyor. item düşürmek zaten zor. mob desen ölmüyor solo olarak. ne yapıcaz biz?
Aklını kullanıp diğer oyuncularla damage birleştirebilirsin :) warrior isen priest birisni bulup ' yaw kardeş bende damage var sende buff heal , gel ben vuram sen beni tut ' falan diyebiliyorsan aklın çalışıyor demektir kardeşim :)

Cape_Mage

Üye
Aklını kullanıp diğer oyuncularla damage birleştirebilirsin :) warrior isen priest birisni bulup ' yaw kardeş bende damage var sende buff heal , gel ben vuram sen beni tut ' falan diyebiliyorsan aklın çalışıyor demektir kardeşim :)
Arkadasin anlatmaya calistigi, ama senin her nedense anlamamaya calistigin olay su: yil 2005 senesi degil, cogu kisi is guc sahibi, party bulamamasi sorun degil, party buldugunda gelen expin ve gorev yaptiginda gelen expin az olmasi sorun, ki bence bir kac ay sonra exp kasan azalacagi icin party bulmasida zorlasacak. "Solo" dedigimiz oyuncular tek basina kasmaya calismiyor, tabiki partye giriyor, sorun genelde zaman sikintisi. Aksam isten eve gelince 2/3 saat oyunu oynayabildigini dusun ve su an ki sistemde boyle bir oyuncunun exp kasmasi cok asiri zor, fark giderek acilacak.

Alphadan beri soyluyoruz, bu exp kasma isinin modernize edilmesi lazim diye, ve ayni yaratiga gunlerce monoton bir sekilde skill atarak 2022 senesinde exp olmaz diye.

7/24 oynayanlar 65 oldu farm yapmaya basladi bile, daha cogu insan 55/60 arasi kasmaya calisiyor. Ornegin, ben isten geliyorum, 2/3 saat oynayabiliyorum, ve bu surenin cogu channellar arasi gecip exp party aramasiyla geciyor, cogu zaman partyler dolu oluyor, ve exp kasmadan cikmak zorunda kaliyorum. Ve nedense dungeonlar bile halen acik degil.

Bu tarz oyuncularin daha hizli yuksek seviyeye cikmasinin sana hic bir zarari olmaz, daha cok oyuncu oyunda kalacagi icin sana faydasi olur. Bir suru MMORPG oynadim, ve cogunda "solo" dedigimiz, yani bir takimla 7/24 oynayamayan oyuncularinda kasmasina imkan var. 7/24 oynayanla ayni hizda kasamiyor tabiki, ama fark cok asiri acilmiyor.

Bu gidis degismezse benim tahminimce neler olacagini yazayim:
  1. (√) Oyunun basinda herkes exp kastigi icin fark cok asiri olmaz.
  2. (√) Oyunu oynamaya cok vakti olanlar 65 olup farm yapmaya baslar.
  3. (√) Bu kadar farkin hizla acildigini goren diger oyuncular, yada islerinden dolayi gunde 10 saat oynayamayan oyuncular, hakli olarak expin zorlugundan sikayet eder.
  4. (Loading...) Ekiple gunde 10 saat+ kasanlar, farmlardan esyalari toplayip seviyelerini arttirirlar, ve fark gittikce acilir.
  5. Su an party bulsan bile kasmanin zor oldugu ortam, bir kac ay sonra exp kasan partylerin azalmasiyla iyice zorlasacagi icin bu oyuncular oyundan iyice sogumaya baslar.
  6. 10 gunde 65 olan tayfa, exp kasanlarin slotlarini basip Battle Point kastigi icin, kisa donemli oyundan zevk almaya baslar.
  7. 65e gelemeyenler yavas yavas oyunu birakacagi icin, oyundaki oyuncu sayisi azalmaya baslar.
  8. Oyuna cok vakit harcayabilenler kendi arasinda nispeten ufak bir oyuncu kitlesiyle Death Valleyde PK atmaya baslar, ve oyuna yeni oyuncu girisi cok kisitlanmis olur.

Toxic

Üye
Yazdıklarına tek tek cevap verebilirim ama bu konuyu daha fazla uzatır. Biraz kahve iç ve tekrar gelip kendi yazdıklarını oku.

2 3 saat oynayıp 7/24 oynayan oyunculardan farma pk ya vs değinmişsin bu istediğin şeyin ben günde 1 saat çalışayım ama asgari ücretli 8 saat 10 saat çalışan adama yakın bir yaşantı süreyim diyorsun. Hem hayatta hem oyunda başarılar dilerim .

Oyun yetkililerine duyurulur ben 7/24 saat oynayamıyorum 10 küsür saat oynayabiliyorum 20 saat oynayanlar beni çok geçiyorlar bu arada ki farkın kapanmasını istiyorum yeter ya madem her şey bu şekilde çözülüyor benim neyim eksik iQ olarak fazlam bile var inanıyorum buna bende istiyorum :)

Cape_Mage

Üye
Yazdıklarına tek tek cevap verebilirim ama bu konuyu daha fazla uzatır. Biraz kahve iç ve tekrar gelip kendi yazdıklarını oku.

2 3 saat oynayıp 7/24 oynayan oyunculardan farma pk ya vs değinmişsin bu istediğin şeyin ben günde 1 saat çalışayım ama asgari ücretli 8 saat 10 saat çalışan adama yakın bir yaşantı süreyim diyorsun. Hem hayatta hem oyunda başarılar dilerim .

Oyun yetkililerine duyurulur ben 7/24 saat oynayamıyorum 10 küsür saat oynayabiliyorum 20 saat oynayanlar beni çok geçiyorlar bu arada ki farkın kapanmasını istiyorum yeter ya madem her şey bu şekilde çözülüyor benim neyim eksik iQ olarak fazlam bile var inanıyorum buna bende istiyorum :)
Yazdigimi okumadigin belli. Toxiclik yapip uste cikmaya calisiyorsun, milletle dalga gectigini sanarak.

Ben 7/24 oynayanla az oynayan arasinda fark olmasin demedim zaten, yazdigimi okursan anlarsin. Az oynayaninda exp kasmasina imkan olsun dedim, ki Alpha zamani yonetimde bu fikirdeydi. Surekli eventler ve dungeonlar olacak deniliyordu. Su ana kadar 2 gunluk exp event harici, birsey goremedim maalesef.

Fikirlerinle on plana cikmani tavsiye ederim. Mantikli bir cevabin varsa, medeni bir sekilde fikir ayriligi olabilir, ve yazabilirsin. Milletin yazdigiyla aklinca dalga gecersen kimse seni ciddiye almaz.

Toxic

Üye
Yazdigimi okumadigin belli. Toxiclik yapip uste cikmaya calisiyorsun, milletle dalga gectigini sanarak.

Ben 7/24 oynayanla az oynayan arasinda fark olmasin demedim zaten, yazdigimi okursan anlarsin. Az oynayaninda exp kasmasina imkan olsun dedim, ki Alpha zamani yonetimde bu fikirdeydi. Surekli eventler ve dungeonlar olacak deniliyordu. Su ana kadar 2 gunluk exp event harici, birsey goremedim maalesef.

Fikirlerinle on plana cikmani tavsiye ederim. Mantikli bir cevabin varsa, medeni bir sekilde fikir ayriligi olabilir, ve yazabilirsin. Milletin yazdigiyla aklinca dalga gecersen kimse seni ciddiye almaz.
Bence anlaşabilmemiz mümkün değil çünkü sen 1 2 saat oynayarak oyun içerisinde geçirdiğin küçücük bir zamanı ele alarak eleştiride bulunuyorsun.
Azıcık oyun süren ile oynayıp istediğin level de olamadığın için nezaket gereği üzgünüm diyerek tepki vermekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Ama merak ediyorum mesela oyun bu raddede seni görevler ile hangi seviyeye taşımalıydı örnek olarak belirtebilir misin bunu ?

Cape_Mage

Üye
Bence anlaşabilmemiz mümkün değil çünkü sen 1 2 saat oynayarak oyun içerisinde geçirdiğin küçücük bir zamanı ele alarak eleştiride bulunuyorsun.
Azıcık oyun süren ile oynayıp istediğin level de olamadığın için nezaket gereği üzgünüm diyerek tepki vermekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Ama merak ediyorum mesela oyun bu raddede seni görevler ile hangi seviyeye taşımalıydı örnek olarak belirtebilir misin bunu ?
Anlasmamiz mumkun degil cunku insanlarin yazdigina mantikli bir antitezin yok. Konuyu hala anlamamissin. Sorun kisa vadeli "millet hala 55/58, bak ben 65 oldum, kral benim" ego tatmini degil, oyunun daha uzun omurlu ve kalabalik olmasi. Kimse gunde 2/3 saat oynayip 7/24 oynayanla ayni seviyede olmak istemiyor zaten, benim anlatmak istedigim sey, oyun bir kisma cok asiri hitap ederken, diger bir kisim oyuncuya oyunu iskence etmesi(ve bu kisim oyunun daha buyuk bir kismi)

Ben oyunu alphadan beri surekli test eden birisi olarak gordugumu soyluyorum, su anki sistem devam ederse, bundan bir kac ay sonra exp slotlari yavas yavas bosalmaya baslayinca, oyuna yeni oyuncu girisi olmayacak cunku tek basina kasmasi imkansiz, ne kadar surdugu onemli degil. Bunun sonucunda nispeten sayisi az ve surekli ayni kisiler oyunu oynamaya devam edecek(bu sana baska bir oyunu hatirlatti mi?). Belki dungeonlar gelince bir nebzede olsa exp kasmanin monotonlugu ve imkansizligi azalmis olur, ama dungeonlarada gorevlerdeki gibi komik rakamlarda exp odulu verirlerse pek birsey degismez.

REVOO

Üye
Arkadaşlar siz ne yapmak istiyorsanız emin olun o olur. bu oyuna 65 lvl olan herkes yıllardır birbirleri ile birlikte tanışmıyorlar. Farklı farklı şehirlerden farklı meslek gruplarından insanlar da var. Şahsen ben kendi adıma konuşayım, şu an bulunduğum klana girmeden önce rahatlıkla 60 lvl e kadar kastım hiçbir sorun çekmedim, partiye almadılar full dediler ben kendi partimi kurdum herkesi discorda topladım 2 3 saat kastık çıkan çıktı devam eden devam etti. yerine adam baktık discorda çağırdık devam ettik, 2 gün sonra exp kasmak istedim discorda yazdım gelecek var mı diye pm atanla tekrar parti kurduk.. Varmaya çalıştığım şey şu, kendi topluluğunu kendin oluşturmak istemiyorsan, görevler çok exp versin diye 2 günde bir farklı farklı insanlar sürekli aynı yorumları atıyorsa, sorun sizde arkadaşlar, sırf senin görevlerinin exp miktarını arttırmayacaklar, bu kez sen görevlerinle 65 olana kadar partisi olan adam, kendi topluluğunu oluşturmuş, kendi topluluğuyla oynayan insan 65 üzerine yine senden evvel çıkacak. Bu kez acaba ne diye forumda konu açacaksınız merak ediyorum.

Ekleme :

Ayrıca oyun açılalı şu an itibariyle daha 3 hafta oldu, herkes her şeyi aniden oyuna yüklesinler herkes yalasın yutsun oyun bitsin istiyor.. Tamam yönetim solo oyuncular için dungeon getireceğiz demiş olabilir fakat bunu size oyunu açar açmaz getiricez dememiştir. Planlanan ve planlanmayan uygulamalar vardır arkadaşlar. Adamların geliştirme ve güncelleme takvimine göre dungeon sistemi belki de 3 ay sonra var, şu an zaten exp partisi bulmak aşırı derecede kolay, 2 darlamaya gelemeyen towna düşünce partiden çıkan bir sürü insanla karşılaştım, sen ekmeğini başkasının ağzına koyduğun sürece o ekmeği ben gelir bende yerim kusura bakma :D

veqabond

Üye
Sizin bu solo kaygınız nedir anlamış değilim. hiç mi MMORPG oynamadınız hayatınızda.
Hangi MMORPG'de solo kişi barınabilmiş? MMORPG'nin anlamında zaten tek başına oynama diye bir şey yok.
Gidin single player oyunlar oynayın.

Şuan oyunda çok iyi bir etkileşim var. Çok rahat parti bulunuyor. Kimse kimseyi dışlamıyor. Mafyalaşma yok.
Solo solo diye tutturmanızdaki sebep kendi problemlerinizden kaynaklı olabilir mi acaba?

Cape_Mage

Üye
Sizin bu solo kaygınız nedir anlamış değilim. hiç mi MMORPG oynamadınız hayatınızda.
Hangi MMORPG'de solo kişi barınabilmiş? MMORPG'nin anlamında zaten tek başına oynama diye bir şey yok.
Gidin single player oyunlar oynayın.

Şuan oyunda çok iyi bir etkileşim var. Çok rahat parti bulunuyor. Kimse kimseyi dışlamıyor. Mafyalaşma yok.
Solo solo diye tutturmanızdaki sebep kendi problemlerinizden kaynaklı olabilir mi acaba?
Muhtemelen senin yasin kadar MMORPG oynamisimdir. Cogu MMORPG yapimcisi, insanlarin isi gucu oldugunu biliyor ve solo olarak kasabilmeyi imkanli hale getiriyor. Tabiki ekiple kasmaya gore cok daha yavas olabilir, ama sorun kasmanin hizi degil, imkani olup olmadigi. Ornegin WoWda bir kisi tek basina 60 levela kadar gorevleri yaparak kasabilir, daha sonra top level a geldigi zaman, isterse guilde e girer ve esya seviyelerini daha hizli arttirir.

Bu arada, yazdigimizi anlamamissiniz halen "su anda oyunda cok iyi etkilesim var diyorsunuz", onu bizde biliyoruz. Bizim anlatmaya calistigimiz, su an, party varken bile exp kasmak zorken, 1/2 ay sonra yavas yavas exp partyler azaldigi zaman, oyuna yeni gelen insanlar, yada geride kalmis insanlar nasil tek basina level kasacak?

Bu exp kasma isinin modernize olmasina karsi cikan hesaplarin cogu yeni kurulmus hesaplar, biraz diger MMORPGlere bakin, ve milyonlarca oyuncusu olan oyunlar bu isi nasil hallediyor biraz gorun. Bu sistem devam ederse dedigimiz gibi oyuna yeni oyuncu girisi cok zor olacak, ve ufak bir kitle kendi arasinda death valley de takilacak surekli. Bizim amacimiz Alphadan beri yaptigimiz gibi yapici elestiri yapip, oyunun uzun omurlulugunu saglamak, 1/2 aylik ego tatmini, yada forumda post kasmak degil.

mj26

Üye
Muhtemelen senin yasin kadar MMORPG oynamisimdir. Cogu MMORPG yapimcisi, insanlarin isi gucu oldugunu biliyor ve solo olarak kasabilmeyi imkanli hale getiriyor. Tabiki ekiple kasmaya gore cok daha yavas olabilir, ama sorun kasmanin hizi degil, imkani olup olmadigi. Ornegin WoWda bir kisi tek basina 60 levela kadar gorevleri yaparak kasabilir, daha sonra top level a geldigi zaman, isterse guilde e girer ve esya seviyelerini daha hizli arttirir.

Bu arada, yazdigimizi anlamamissiniz halen "su anda oyunda cok iyi etkilesim var diyorsunuz", onu bizde biliyoruz. Bizim anlatmaya calistigimiz, su an, party varken bile exp kasmak zorken, 1/2 ay sonra yavas yavas exp partyler azaldigi zaman, oyuna yeni gelen insanlar, yada geride kalmis insanlar nasil tek basina level kasacak?

Bu exp kasma isinin modernize olmasina karsi cikan hesaplarin cogu yeni kurulmus hesaplar, biraz diger MMORPGlere bakin, ve milyonlarca oyuncusu olan oyunlar bu isi nasil hallediyor biraz gorun. Bu sistem devam ederse dedigimiz gibi oyuna yeni oyuncu girisi cok zor olacak, ve ufak bir kitle kendi arasinda death valley de takilacak surekli. Bizim amacimiz Alphadan beri yaptigimiz gibi yapici elestiri yapip, oyunun uzun omurlulugunu saglamak, 1/2 aylik ego tatmini, yada forumda post kasmak degil.
Hocam yazdıklarının hepsi çok doğru şeyler ama sen 15 yıldır aynı oyunu oynayan kitleye laf anlatmaya çalışıyorsun. Sen kendi tezini ileri sür sonra bırak ne halleri varsa görsünler. Zamanı gelip de söylenen şeyler bir bir gerçekleşmeye başlayınca ben demiştim dersin. Bunlar laftan anlamaz bir kitle. 7/24 aynı moba vurun kardeşim, en iyisi sizsiniz.

SiLaHeNdaZ

Üye
-Mage guild değiliz meleeyiz ve magelere rağmen çok rahat kasıldık. Bir mob 70k exp verirken bazen bu mob da bazen 40k exp veren mobda kasıldık.
-Bazen topluyduk hepimiz aynı pt de bazen hepimiz ayrı pt lerde biz solo oyuncu değiliz ama bakıldığında her zaman hep birlikte oynayan oyuncularda değiliz. Zaten bir partiye girip girmemeye sololuğu bağlayan oyuncularda değiliz allaha çok şükür.
-30 lwl de apost slotuna girdik kimimiz 25 de 60 lwl de ayrıldık . Keşke 50 olunca cz gidip orada kasılsaydık biz geç öğrendik.
-Görevler fazla exp verse sen tek kastığın için 50 de takılmayacaktın belki ama 60 da takılacaktın ve parti arayıp kasılmayı akıl edebilen oyuncular seni yine geçeceklerdi sen yine mob kesemeyecektin yine bu konuyu açacaktın ama o adamlar ya bu konuyu okuyup sana güleceklerdi yada benim gibi salaklar sana bir şey anlatmak için kendi zamanından çalacaklardı.
-Günde kaç saat oynadığın seni bağlar. Ben günde 1 saat oynuyorum diyip yöneticilerden her şeyi isteyeceğim bir kafaya düştüğüm gün lütfen biriniz gelip kafama falan sıkın yalvarıyorum <3
-Oyuncu kaybedeceksiniz kartını oynadığın an bu konuşmayı bitirmem gerekirdi ama haketmediğin cevabı vermeye devam ediyorum.
--------------------------------
!!!Görevler şuan tıkandığın yerden bir sonraki tıkanacağın yere taşır seni sorununu çözmeyecek arkadaşım. Sen zaten solo şekilde şuan tüm görevlerini yapamıyorsun veya sen solo şekilde yapmaya çalışsan ve bitirsen bile diğer insanlar senden 50 yıl öne geçecekler bu sefer farklı sorunlarla buraya geleceksin...
!!!Yaratıklardan gelen exp arttığında yine party şeklinde kasanlardan çok ama çok geride kalacaksın millet bu sefer exp i bırakıp farma geçtiğinde aklını çalıştırıp girmediğin partileri hiç bulamayacaksın bu seferde exp kasan yok yeni oyuncu yok ben kasamıyorum diyeceksin... Piyasa da çok fazla farm yapan olduğu için değişik itemler çıkacak ve sen baldırı çıplak şekilde gezdiğin için yine ağlayacaksın. Ama bak piyasaları düşeceği için alabilirsin aslında evet. bu düşünülebilir. Lakin sen mob kesemiyorsun oğlum sen exp kasabilirsin ne farm .
!!!Yine aynı sorun aynı problem. mob kesemiyon ki sana %123123123 bile arttırsalar nafile. Hee partiye girip exp kasıyorsan o zaman bu yukarıda ki tüm yazılarını unutacaksın yani sorun yok demektir.
!!!Sen kafayı yemişsin moruk sen tam bir casualsin ve ben her oyunda senin gibilerinin düşünce yapısından nefret ediyorum. Sıfır oyun bilgisi çok dırdır sıfır oyun bilgisi çok yaygara.

Sabrın ve zamanın yok lakin bir çok isteğin var. Bilgi yok fikir çok. Dostum hayatta başarılar lütfen gerçek hayatta karşıdan karşıya geçerken 2 kez soluna ve 1 kez sağına bakmayı sakın unutma tamam mı ? Veya sen ne sağa ne sola bak kanka yürü gitsin boşver yardır :D
Çok merak ettim ayık kafayla mı yazdın bunu ? Solo oynanmıyor oyun. Akşam işten geldim 3 saat parti aradım bir ara gittim pazarları dolandım sonra yine geldim parti aradım sonra oyunu kapattım. Yıl olmuş 2022 insanlar ne yapsın işi gücü aileyi eşi çoluğu çocuğu bırakıp günde 10 saat partide exp mi kassın ? ha parti bulmak zaten başlı başına bir mesele. Konuyu açan arkadaşa cümle aralarında açıkça saldırarak nereye varmak istediğini de anlamış değilim sana göre her şeyi bir sen biliyorsun kimse bir şey bilmiyor zaten. Uzun yazıp ne kadar boş konuşulur örneğini vermişsin. Tebrikler.

Toxic

Üye
Çok merak ettim ayık kafayla mı yazdın bunu ? Solo oynanmıyor oyun. Akşam işten geldim 3 saat parti aradım bir ara gittim pazarları dolandım sonra yine geldim parti aradım sonra oyunu kapattım. Yıl olmuş 2022 insanlar ne yapsın işi gücü aileyi eşi çoluğu çocuğu bırakıp günde 10 saat partide exp mi kassın ? ha parti bulmak zaten başlı başına bir mesele. Konuyu açan arkadaşa cümle aralarında açıkça saldırarak nereye varmak istediğini de anlamış değilim sana göre her şeyi bir sen biliyorsun kimse bir şey bilmiyor zaten. Uzun yazıp ne kadar boş konuşulur örneğini vermişsin. Tebrikler.
:D ya arkadaşlar bu oyun bir MMORPG gelirsin parti beklersin normal adamlar da senden önce belki 2 3 saat beklediler . Kurcalasam kaç kamp gezdin ne nane yedin diye tüm foyan ortaya çıkacak ama uğraşmak istemiyorum. Tüm slotları bende gördüm sizin geçemediğiniz yerde ben günlerce level atlamaya çalıştım. Zırlamayı kesin ya oyunu çözün oynayın yada casual oyuncular gibi ' Oyon çok zor yow nolor koloylosturun ' demeyin .

İşten geliyorsun arkadaşım solo ayağını bırak bi kere .. Kendine arkadaş edin merak etme Allah günah yazmayacak hanım beni mi aldatıyorsun demeyecek bırak elinde ki Ben SOLO' yum bayrağını şu zihniyetten çıkın :) Söyle bana özelden nickini oyuna girdiğin saatte gelip sana full pt kurup senide pt lideri yapıp gidicem olurda pt bozarlarsa toplaşıp gelicez sana tekrar pt kurucaz

REVOO

Üye
Sizlere geçen yılın konularından bir arkadaşın yaptığı yorumu paylaşıyorum. 3 günde 65 olayım oyun bitsin diye düşünenler için bence gayet makul bir cevap. Hiçbir MMORPG oyunu size sadece seviye kasın demez, seviye kasın ve bunu yaparken item de yapın der. çünkü artık 63 seviye üzerine çıktığınızda moradonda kestiğiniz worm slotları size yetmeyeceği için eslant haritasına gitmek zorunda ka la cak sı nız.. 7/24 exp kasarsan item yapamazsın. Haliyle gücün 55 lvldeki slota yettiği için hala aynı slotta kasmaya devam edersin, sonra foruma sürekli bu şekilde exp kasmak çok zor adlı konuları açarsınız..

Naçizane tavsiyem,
Parti bulduğunuz zaman kaybetmeyin o insanları, sen solo oyuncuysan emin ol o partide de solo oyuncular var. Arkadaş ekle adamı, pm at sonra, haydi parti kuralım deyin biraz elinizi taşın altına sokun. Forumda okuduğum exp ve seviye kasmakla ilgili çoğu konu ve yorum solo oyuncu yapamaz edemez, siz kendinizi yalnızlaştırırsanız kimse zaten sizin yanınızda olmak istemez.

MMORPG oyunu şehirler arasında sıkı fıkı dostlukların kurulduğu bir oyun sistemidir arkadaşlar. Malum oyunda bir itemimi satıp sırf İstanbul'da ki arkadaşımı görmeye gitmiştim. Belki de aynı fedakarlığı sizler de yaparak yarınların Miracle klanını, heaven klanlarını oluşturacak insanlarsınız.

Dipnot : Ha yok ya benlik değil bu ben uğraşamam, oyuna girdiğimde beni hazır beklesinler seek açar açmaz partiye alsınlar diye bekliyorsanız, beyler bayanlar, herkesin yeri dolar. Sen partiden çıktın diye o parti bozulmaz senin yerin dolmayacak diye bir şey yok başka atacker, priest alınır o parti orada kasmaya devam eder. Ve eminim ki bu yorumu alıntı yapıp "ya eşim dostum arkadaşlarım var onlara vakit ayırıyorum" diyecek olan insanlar da çıkacak. Gerçek hayatta o kadar meşgul olan bir insan şurada oynadığımız şu oyuna vakit harcamayı bırak ben burada lvl kasamıyorum geri kalıyorum diye kafasına takacak insan tipi değildir. Varsın olsun ara vermiş olun oyuna girmeyin 5 ay tekrar geldiğinizde daha kolay olur her şey.. (Şimdiki istediğiniz potlar ucuzlasın/görevlerden gelen exp artsın/slotlardan gelen expler yükselsin vs.)

tebrikler. 1 hafta içinde x7 ile 70 level olunabiliyorsa normal zor hali ile 1.5 ay da 70 level olunur o zaman. bence exp zorluğu ideal.

*Arkadaşın bahsettiği x7 exp event bonusudur.

Delucia

Üye
Hadi gençler ya valorant a yada pvp server ına adamlara bak 6 gün bile sürmedi 64 olmam oynamayı bilmiyorsanız bu sizin sıkıntınız. Solo oyuncuyum ama pt gördümmü kaçırmam.

Toxic

Üye
Sizlere geçen yılın konularından bir arkadaşın yaptığı yorumu paylaşıyorum. 3 günde 65 olayım oyun bitsin diye düşünenler için bence gayet makul bir cevap. Hiçbir MMORPG oyunu size sadece seviye kasın demez, seviye kasın ve bunu yaparken item de yapın der. çünkü artık 63 seviye üzerine çıktığınızda moradonda kestiğiniz worm slotları size yetmeyeceği için eslant haritasına gitmek zorunda ka la cak sı nız.. 7/24 exp kasarsan item yapamazsın. Haliyle gücün 55 lvldeki slota yettiği için hala aynı slotta kasmaya devam edersin, sonra foruma sürekli bu şekilde exp kasmak çok zor adlı konuları açarsınız..

Naçizane tavsiyem,
Parti bulduğunuz zaman kaybetmeyin o insanları, sen solo oyuncuysan emin ol o partide de solo oyuncular var. Arkadaş ekle adamı, pm at sonra, haydi parti kuralım deyin biraz elinizi taşın altına sokun. Forumda okuduğum exp ve seviye kasmakla ilgili çoğu konu ve yorum solo oyuncu yapamaz edemez, siz kendinizi yalnızlaştırırsanız kimse zaten sizin yanınızda olmak istemez.

MMORPG oyunu şehirler arasında sıkı fıkı dostlukların kurulduğu bir oyun sistemidir arkadaşlar. Malum oyunda bir itemimi satıp sırf İstanbul'da ki arkadaşımı görmeye gitmiştim. Belki de aynı fedakarlığı sizler de yaparak yarınların Miracle klanını, heaven klanlarını oluşturacak insanlarsınız.

Dipnot : Ha yok ya benlik değil bu ben uğraşamam, oyuna girdiğimde beni hazır beklesinler seek açar açmaz partiye alsınlar diye bekliyorsanız, beyler bayanlar, herkesin yeri dolar. Sen partiden çıktın diye o parti bozulmaz senin yerin dolmayacak diye bir şey yok başka atacker, priest alınır o parti orada kasmaya devam eder. Ve eminim ki bu yorumu alıntı yapıp "ya eşim dostum arkadaşlarım var onlara vakit ayırıyorum" diyecek olan insanlar da çıkacak. Gerçek hayatta o kadar meşgul olan bir insan şurada oynadığımız şu oyuna vakit harcamayı bırak ben burada lvl kasamıyorum geri kalıyorum diye kafasına takacak insan tipi değildir. Varsın olsun ara vermiş olun oyuna girmeyin 5 ay tekrar geldiğinizde daha kolay olur her şey.. (Şimdiki istediğiniz potlar ucuzlasın/görevlerden gelen exp artsın/slotlardan gelen expler yükselsin vs.)

*Arkadaşın bahsettiği x7 exp event bonusudur.
Kendini boşa yoruyorsun onlar solo bayraklarını ellerinden bırakmazlar xd

jagermeister34

Üye
Foruma yeni oldum fakat uzun zamandır forum içeriklerini ve konularını takip ediyorum.
Senin mesajlarına çoğu konuda denk geliyorum ama senin anlamadığın yada anlamak istediğin veyahut anlamaya IQ seviyenin yetmediği bir olay var.
Bu oyunu oynayan yada oynamak isteyen kişilerin %60-70'i çalışan insanlar ve bildiğin üzere Türkiye'de minimum bir çalışma saati günlük 9 saat. Bu ne demek; kişi sabah 7'de çalışmaya başlasa akşam 5'de evde olacak.
Bu oyuncu yemek yedi, duş aldı, ailesine vakit ayırdı oyuna 8'de girebildi.
Akşam maksimum 10'a kadar oyunda kaldı ve uyudu çünkü ertesi gün 6'da kalkıp 7'de mesaiye başlaması gerekiyor.
Kısaca demek istiyorum ki herkes senin gibi asosyal değil, bilgisayar başında oturup aynı görüntüye bakmaktan gözlerin 6 numara olmuş burada millete oyun öğretmeye çalışıyorsun. :)

veqabond

Üye

Aynen kardeşim aynen. 1/2 Aylık egomuzu tatmin edip devam edeceğiz. Sende burda forumda post kasmaya devam edebilirsin :)
Oyunda var 750 tane düzeltilmesi gereken sorun. Gelmişsin burada solo exp diye ağlıyorsun.
Önce bu 750 sorun çözülsün. 1/2 ay sonra solo kalan oyuncular için exp sorunu düzeltilir merak etme.

HeaveN

Üye
Exp zor evet oracle kasman lazım bi büyüğü hemen aşağıda 65 lvl onlar party girersen çok güzel exp veriyo Mısır %3 exp artırıyo ben 60 olcam ama şöyle bişey var evet zor baya exp 22 saat aynı slot kasmaya çalışıyoz partice 1 günde lvl atlamak imkansız zorlamıyorum ertesi gün bırakıyorum illa ki 65 lvl olcam zamanla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt