-Mage guild değiliz meleeyiz ve magelere rağmen çok rahat kasıldık. Bir mob 70k exp verirken bazen bu mob da bazen 40k exp veren mobda kasıldık.
-Bazen topluyduk hepimiz aynı pt de bazen hepimiz ayrı pt lerde biz solo oyuncu değiliz ama bakıldığında her zaman hep birlikte oynayan oyuncularda değiliz. Zaten bir partiye girip girmemeye sololuğu bağlayan oyuncularda değiliz allaha çok şükür.
-30 lwl de apost slotuna girdik kimimiz 25 de 60 lwl de ayrıldık . Keşke 50 olunca cz gidip orada kasılsaydık biz geç öğrendik.
-Görevler fazla exp verse sen tek kastığın için 50 de takılmayacaktın belki ama 60 da takılacaktın ve parti arayıp kasılmayı akıl edebilen oyuncular seni yine geçeceklerdi sen yine mob kesemeyecektin yine bu konuyu açacaktın ama o adamlar ya bu konuyu okuyup sana güleceklerdi yada benim gibi salaklar sana bir şey anlatmak için kendi zamanından çalacaklardı.
-Günde kaç saat oynadığın seni bağlar. Ben günde 1 saat oynuyorum diyip yöneticilerden her şeyi isteyeceğim bir kafaya düştüğüm gün lütfen biriniz gelip kafama falan sıkın yalvarıyorum <3
-Oyuncu kaybedeceksiniz kartını oynadığın an bu konuşmayı bitirmem gerekirdi ama haketmediğin cevabı vermeye devam ediyorum.
--------------------------------
!!!Görevler şuan tıkandığın yerden bir sonraki tıkanacağın yere taşır seni sorununu çözmeyecek arkadaşım. Sen zaten solo şekilde şuan tüm görevlerini yapamıyorsun veya sen solo şekilde yapmaya çalışsan ve bitirsen bile diğer insanlar senden 50 yıl öne geçecekler bu sefer farklı sorunlarla buraya geleceksin...
!!!Yaratıklardan gelen exp arttığında yine party şeklinde kasanlardan çok ama çok geride kalacaksın millet bu sefer exp i bırakıp farma geçtiğinde aklını çalıştırıp girmediğin partileri hiç bulamayacaksın bu seferde exp kasan yok yeni oyuncu yok ben kasamıyorum diyeceksin... Piyasa da çok fazla farm yapan olduğu için değişik itemler çıkacak ve sen baldırı çıplak şekilde gezdiğin için yine ağlayacaksın. Ama bak piyasaları düşeceği için alabilirsin aslında evet. bu düşünülebilir. Lakin sen mob kesemiyorsun oğlum sen exp kasabilirsin ne farm .
!!!Yine aynı sorun aynı problem. mob kesemiyon ki sana %123123123 bile arttırsalar nafile. Hee partiye girip exp kasıyorsan o zaman bu yukarıda ki tüm yazılarını unutacaksın yani sorun yok demektir.
!!!Sen kafayı yemişsin moruk sen tam bir casualsin ve ben her oyunda senin gibilerinin düşünce yapısından nefret ediyorum. Sıfır oyun bilgisi çok dırdır sıfır oyun bilgisi çok yaygara.
Sabrın ve zamanın yok lakin bir çok isteğin var. Bilgi yok fikir çok. Dostum hayatta başarılar lütfen gerçek hayatta karşıdan karşıya geçerken 2 kez soluna ve 1 kez sağına bakmayı sakın unutma tamam mı ? Veya sen ne sağa ne sola bak kanka yürü gitsin boşver yardır