exp paketleme

OBRE

Üye
Sen hangi oyunda gördün ki level sınırı konulupta üstüne garanti açılacakmış gibi level depolama işini ? Cidden garipsiniz vesselam... Biraz doyun bir şeylere.

TheJimmyQ

Üye
65 lvl %100 olanlar icin exp depolama exp paketleme gibi bir sistem getirilmeli bence
çok saçma kanka o zaman 70 cap açıldığında paketleri kullanıp slotlarda exp kasılmasın :/ bu tür oyunları güzel kılan şey exp kasmaktır.
orada dönen sohpet,muhabbetir ne kadar zor kasılsa bile tatlı gelen kısım odur yoksa belli bir rutinden sonra sıkıyor :)..

karanlik07

Üye
Sen hangi oyunda gördün ki level sınırı konulupta üstüne garanti açılacakmış gibi level depolama işini ? Cidden garipsiniz vesselam... Biraz doyun bir şeylere.
Ben bi oyunda görmüştüm bunu ama adını hatırlayamadım var böyle bişey

sormaneden07

Üye
afferin boyle yeniliklere kapalı saf saf oynayın siz.
hiç şuda olsun diyebilecek fikri olmayanların yorumlarını okudunuz bazılarıda hamsi yemekten beyni kurumus herseyı hamsi olarak goruyo

sormaneden07

Üye
Illa bi oyunda olacak ve kopya cekilecek diyorsun yani gunde 2 kere solo dungeona giriyorsun ve toplamda 6-7 m exp +grup dungeona giriyor sun ordan da gelen expler var ama hic birini alamiyorsun 65 ٪100 oldugunda gelmeyen explere yanarsın da o zaman anlarsın düşüncemi

lacosanostra

Üye
afferin boyle yeniliklere kapalı saf saf oynayın siz.
hiç şuda olsun diyebilecek fikri olmayanların yorumlarını okudunuz bazılarıda hamsi yemekten beyni kurumus herseyı hamsi olarak goruyo
Ne diyon kanka ne bu sinir ahdhahdhha 3 5 yoluma bulucam diye neyin kafasını yaşıyosun

Aziz

Üye
Bunun yerine daily, wq gelse daha iyi olmaz mı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt