sormaneden07
Üye

65 lvl %100 olanlar icin exp depolama exp paketleme gibi bir sistem getirilmeli bence
çok saçma kanka o zaman 70 cap açıldığında paketleri kullanıp slotlarda exp kasılmasın :/ bu tür oyunları güzel kılan şey exp kasmaktır.65 lvl %100 olanlar icin exp depolama exp paketleme gibi bir sistem getirilmeli bence
Ben bi oyunda görmüştüm bunu ama adını hatırlayamadım var böyle bişeySen hangi oyunda gördün ki level sınırı konulupta üstüne garanti açılacakmış gibi level depolama işini ? Cidden garipsiniz vesselam... Biraz doyun bir şeylere.
Oyun o kadar kötüymüş ki demek ki hatırlayamadınız oynayanı olmadığından kapanan rezalet birşeydiBen bi oyunda görmüştüm bunu ama adını hatırlayamadım var böyle bişey
from kayseri galiba ?65 lvl %100 olanlar icin exp depolama exp paketleme gibi bir sistem getirilmeli bence
Hamsi buğlama mı ? Hamsi tava mı ? Yoksa hamsi pilavı mı?Yahu başka oyunda görülmesi mi gerekiyor illa ki? Hiçbir oyunda olmasa bile (ki var), Rise'da olsun ne olacak? Alın size yenilik işte.
Illa bi oyunda olacak ve kopya cekilecek diyorsun yani gunde 2 kere solo dungeona giriyorsun ve toplamda 6-7 m exp +grup dungeona giriyor sun ordan da gelen expler var ama hic birini alamiyorsun 65 ٪100 oldugunda gelmeyen explere yanarsın da o zaman anlarsın düşüncemiSen hangi oyunda gördün ki level sınırı konulupta üstüne garanti açılacakmış gibi level depolama işini ? Cidden garipsiniz vesselam... Biraz doyun bir şeylere.
65 lvl %100 olanlar icin exp depolama exp paketleme gibi bir sistem getirilmeli bence
Ne diyon kanka ne bu sinir ahdhahdhha 3 5 yoluma bulucam diye neyin kafasını yaşıyosunafferin boyle yeniliklere kapalı saf saf oynayın siz.
hiç şuda olsun diyebilecek fikri olmayanların yorumlarını okudunuz bazılarıda hamsi yemekten beyni kurumus herseyı hamsi olarak goruyo