İstek Exp Sınırı

Mello1993

Üye
Royal premiumum var, yeni char kasmak istedim. 1-50, 1-60 exp scroll vardı elimde.
1-50 arası scrol kullandım hic exp artmadı, 50 den sonra diğer scrol u kullandım yine exp artmadı. Bu sc ler niye var ?

Pitou

Üye
Royal premiumum var, yeni char kasmak istedim. 1-50, 1-60 exp scroll vardı elimde.
1-50 arası scrol kullandım hic exp artmadı, 50 den sonra diğer scrol u kullandım yine exp artmadı. Bu sc ler niye var ?
Exp sclerle alakalı belki bir sorun vardır. Ticket atarsan yardımcı olurlar bence.

RickSancheZz

Üye
ya sclerde sorun var yada %300 exp bonus sınırına takılıyorsun, ilk seçenek için ticket atman lazım

meraklimahmut

Üye
Beyler sanırım limite takılıyoruz. Şöyle bir sorun var Royal alan adamın 61'e kadar gram SC ihtiyacı yok. Ama şöyle bir saçmalık var; SS de kasılıyorsunuz ve limite takılıyor carınız corn bile bassanız Xp artmıyor sabit 49k geliyor diyelim. Slota ek birisi geldiğinde 55k oluveriyor. Bende diyorum ki o zaman, madem 55k alabiliyorum bu slottan o zaman neden ben corn basınca 49k'dan 50.5k ya yükselmiyorum. Belli ki sınıra daha var yükselmesi lazım. Ama yok artmıyor. Buradan da şunu çıkarıyorum; her faktörün de kendine ait limiti var. Bonus Xp alacağın limit doluysa annihilator de taksan corn da yesen dışardan fazladan Xp alamıyorsun. Ama pt içindeki bonusların limiti dolmadığı için giren çıkan adamın, adamların seviyesinin önemi devam ediyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt