Exp ve Farm yapan 'MACRO' oyuncular hakkında.

soulgrisman

Üye
Bence bu sistem raporlama ile olmamalı. Sebebine gelince kişi tehna slota koyabilir, yeterince raporlama gelmeyebilir gibi. Bunun yerine oyun içinde random sürelerde basit bir doğrulama gelmeli herkese ve bu doğrulama kısmında atack kesilmeli belli süre içerisinde bu doğrulamayı yapmayan oyuncuda dc olmalı. Bu sistem atack durumunda olmayan oyuncularda çalışmamalı ki pazar yada afk duran oyunca dc olmasın.
mesela xx nbpc ye vurdum yaratık gelıyor bana, tak bu kod mevzusu cıktı. zaten 600 hp var mage karakterimde kodu girene kadar yatar. sistem mantıklı ama geniş düşünülmeli.

ZIWRO

Üye
kardeşim şu an shoot sayer da yer arıyorum adam bırakmış gitmiş AFK yavaş moda almış karakteri diğer slota koşmasın diye
yer bulamıyoruz.
benim anlamadımğım kurallara neden makro ban sebebedir yazıyorsun ?
aadam AFK bırakmış gitmiş gel banlasana kardeşim

ZeuSGoD

Üye
peki o zaman şu şekilde düşünelim ekrana kod random sürede geldi ve 5dk içerisinde girmen gerek zaten girecegin şey 3 4 rakam sen belki atack yaparken 5dk içerisinde 3 4 rakam gireceksin ama oyundanki bir dünya macro oyuncu bu şekilde kısa süreli engellenebilecektir.

MadFury

Üye
Dün gördüğüm macroları reportlarken hakkım bitti sanırım daha fazla reportlayamadım. E kim reportlayacak o zaman?

ZeuSGoD

Üye
Dün gördüğüm macroları reportlarken hakkım bitti sanırım daha fazla reportlayamadım. E kim reportlayacak o zaman?
işte bu tarz şeyler için oyuna random doğrulama gelmeli sen tüm macro oyuncuları göremezsin sonuçta oyunu bırakıp macrocu arayamayız.

esterq0n

Üye
ben macrocuları görünce raporlayın fikrini yararlı buluyorum ama yeterli bulmuyorum bu konuyu HIZLI ve ADALETLİ bir şekilde ancak devriye gezecek GM'lerimiz halledebilir fikrindeyim. zaten 1 ay macrodan hesap banla kimse açmaz cesaret etmez.

Zaten biraz daha müdahale edilmezse macro oyuncular arasında yaygın hale gelecek bilmeyen adamda yapanı görünce sorup öğrenecek ve yapacak çünkü kolay geliyor. ve yönetimde user kaybetmeyelim anlayışı taşıyıp bunlara sert müdahale etmezse zaten macroyu profesyonel kullanan adamlar koxp yazar piyasaya sürer merak etmeyin :)))

ProXLaH

Üye
Mesela, Macro kullandığından şüphelendiğimiz kişiye sağ tıklayıp Macro raporlama yaptığımızda, önüne bir ekran çıksa veya doğrulama kodu vb çıksa, bu yöntemi de gereklilik dışında kötü amaçlı olarak kullanılmaması için de sadece 1 defa yapılıp o doğrulama kodunu 60sn içerisinde girmezse oyundan atma vb durum olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt