Atlı okçuda ister misin? At sırtında kaça kaça ok atarsın hatta cirit at daha fazla vurursun?çünkü archer her oyunda günah keçisidir..Warriorlar yürüyen spike gibi dolanır mageler 800 vurur ses yok..Ama iki ice skilin tutsun papağan gibi ötmeye başlarlar nerf nerf diye ben okcu açtığıma pişman oldum valla
Ne kadar saçma bir yorum. Madem öyle komple okçu skilini kaldırsın. Asasin olsun. Nasıl warriorda berserker ile atacker var. Asastada benzer bişey yapsınlar. Okçular karşı yapılan bu zulüm nedir çözemedim. Şahsen yıllardır okçu oynarım. İlk defa okçu karakterine karşı böyle bir nefret gördüm.Atlı okçuda ister misin? At sırtında kaça kaça ok atarsın hatta cirit at daha fazla vurursun?
Merhaba,
Şu an için Rogue ve Mage sınıfları için EXP ve GOLD bonus veren eşyalar bulunmamaktadır.
olur sen de istermisin bi kaç spike daha eklesinler...Senin gibi cahillere katlanamıyorum ben....Ulan herkes de olan bi şey biz de yok yorumdamı yapmayalım...Bu okçu nefretiniz ne çok mu canınız yandı anlamadım ki yürüyen dürrükAtlı okçuda ister misin? At sırtında kaça kaça ok atarsın hatta cirit at daha fazla vurursun?
Gelecekte oyuna eklenmesi hakkında net bir bilgiye sahip değilim.Evet bizde onu soruyoruz hocam bu adaletsizlik neden ?