Exp ve gold bonus veren Bow

Khromex

Üye
Merhaba , warriorlarda exp ve gold bonus veren silah varken neden archer veya diğerlerinde yok ?

SpeedyCaptan

Üye
çünkü archer her oyunda günah keçisidir..Warriorlar yürüyen spike gibi dolanır mageler 800 vurur ses yok..Ama iki ice skilin tutsun papağan gibi ötmeye başlarlar nerf nerf diye ben okcu açtığıma pişman oldum valla

Theploutos

Üye
sanırım bu dediğiniz olay rünlü olan silahlar eğer ki bowunuz rünlü düşerse yaratıktan o özelliği elde edebilirsiniz rün sayesinde

MadBeasT

Üye
çünkü archer her oyunda günah keçisidir..Warriorlar yürüyen spike gibi dolanır mageler 800 vurur ses yok..Ama iki ice skilin tutsun papağan gibi ötmeye başlarlar nerf nerf diye ben okcu açtığıma pişman oldum valla
Atlı okçuda ister misin? At sırtında kaça kaça ok atarsın hatta cirit at daha fazla vurursun?

MiceS

Üye
Atlı okçuda ister misin? At sırtında kaça kaça ok atarsın hatta cirit at daha fazla vurursun?
Ne kadar saçma bir yorum. Madem öyle komple okçu skilini kaldırsın. Asasin olsun. Nasıl warriorda berserker ile atacker var. Asastada benzer bişey yapsınlar. Okçular karşı yapılan bu zulüm nedir çözemedim. Şahsen yıllardır okçu oynarım. İlk defa okçu karakterine karşı böyle bir nefret gördüm.

Paris

Üye
Merhaba,

Şu an için Rogue ve Mage sınıfları için EXP ve GOLD bonus veren eşyalar bulunmamaktadır.

SpeedyCaptan

Üye
olur sen de istermisin bi kaç spike daha eklesinler...Senin gibi cahillere katlanamıyorum ben....Ulan herkes de olan bi şey biz de yok yorumdamı yapmayalım...Bu okçu nefretiniz ne çok mu canınız yandı anlamadım ki yürüyen dürrük

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt