İstek EXP veren Shop itemler vermiyor.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERO

Üye
Merhaba,

bi kac gün önce Shopdan en iyi xp veren itemleri aldim ve Sundriesden 7% xp veren keyadlari bastim.
Annihilator +7 ve +6 aldim ve fark ettim ki, hic birisi extradan XP vermiyor!

Simdi benim sorum, burda harcadim zamanlar, paralar, hepsi yine günleri bosa mi gidicek? 10 gün XP Bonus vermediler.

Buna bir cözüm gelicekmi?

Önerim: 20 tane XP scroll (hepsinden) ve 50% XP Bonus en az 3 gün.

arquradze

Üye
EN fazla %30 exp bonusa sahip olabilirsin diye açıklama yapmışlardı. Aldığın premıum + anniler + tarrondan aldığın exp bonuslar %60 da yapsa alacağın exp en fazla %30 olur. hesaplamanı yap üstünden exp basılı olan her itemi çıkar. gelen exp ve onlar takılı iken gelen expe bak çözüm olarak. sen annilerle zaten %13 exp bonus alıyorsun. yüzden 10 premıumdan gelıyorsa %23 yaptı. 1 iteminde yüzde 7 exp verse zaten %30 a hemen ulaşılıyorsun. diğer aldıklarının hepsi boşa alınmış oluyor.

HERO

Üye
ozaman cok düsük olmus, ne isime yaricak ozaman silahin verdi expi?
6x 7% + 3% + 8% + 6% + 10%= 69%

Bunu yükseltseler ne olur? cok gereksiz bir ayar. Verdim bütün costümler v.s. cöpe

Not: XP Bonus 300% diyor ama? Belki yanlis yazilmisdir ama biz buna göre yola cikdik!
Sain ROW ekibi, lütfen böyle seylere dikkat edin ya. Sizin icin belki "ufak" bir detail ama cok gereksiz ve kolay bir düzenleme isi.
Bu itemler icin gercek Para ödendi! Nolcak simdi bu para? Kostüme bastim Bonuslar? Bosami gitti simdi?

23- LİMİT GÜNCELLEMESİ
Elde edebileceğiniz bazı bonus ve özelliklere limitlendirme getirildi.
Gold Bonus 25%
XP Bonus 300%
Attack Bonus 10%
HP Leech Bonus 10%
MP Leech Bonus 10%
MP Burn Bonus 10%
BP Bonus Per Kill 10
Weight Bonus 5000
Weapon Resistances 50
Elemental Resistances 300
-Limitlerin amacı oyundaki dengeyi korumak olup yeni limitlemeler diğer yamalarla birlikte gelecektir.

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
EN fazla %30 exp bonusa sahip olabilirsin diye açıklama yapmışlardı. Aldığın premıum + anniler + tarrondan aldığın exp bonuslar %60 da yapsa alacağın exp en fazla %30 olur. hesaplamanı yap üstünden exp basılı olan her itemi çıkar. gelen exp ve onlar takılı iken gelen expe bak çözüm olarak. sen annilerle zaten %13 exp bonus alıyorsun. yüzden 10 premıumdan gelıyorsa %23 yaptı. 1 iteminde yüzde 7 exp verse zaten %30 a hemen ulaşılıyorsun. diğer aldıklarının hepsi boşa alınmış oluyor.

%30 değil %,300 dendi

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Kozmetik ürünlere basılan exp bonuslar,yaratıkların kendi exp bonusu,premium,silahlardaki exp bonus,exp scrolls gibi bonuslar için %300 limitinde ayrı ayrı oranlar mevcuttur.Kozmetik ürünlerinizden birkaçını çıkarttığınızda eşyaların çalıştığını zaten göreceksiniz.Bu eşyalara exp bonus basmayarak miktarı farklı yerlerde kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt