Ezik Kasanların Amacı

karanlik07

Üye
Merhaba;
Pk ve Lk da sürekli ss slotunda ezik kasan hesaplar var bunlar 8 pc değil mesela bende girip dahil olabiliyorum tek şartları ezik olman ve pazar kurman bunların amacı nedir ?neden yardım ediyorlar merakımdan soruyorum 7 çarda pazar kurunca onlara daha fazlamı coin geliyor bi aydınlatın

levbom

Üye
exp ve coin daha fazla geliyor.
bu oyunun güzelliği 8 kişi parti olunca en ideal expiye ulaşıyorsun. levelinde düşükse dahada çok arttırıyor expi

karanlik07

Üye
yani bu adamlar burda hep sıfırdan çarmı kasıyor o zaman zindan için veya satışını yapıyorlar

levbom

Üye
bilmiyorum onu.
ama tek başına kesersen 500 coin gelirse 4 kşi kesince 1k geliyor 8kişi kesince 1500 coin geliyor gibi düşünebilirsin.
pazar kurdugun için çöplerde adamlara gidecek oradanda para kasacaklar.

karanlik07

Üye
bilmiyorum onu.
ama tek başına kesersen 500 coin gelirse 4 kşi kesince 1k geliyor 8kişi kesince 1500 coin geliyor gibi düşünebilirsin.
pazar kurdugun için çöplerde adamlara gidecek oradanda para kasacaklar.
denedim 8 kişi yaptım pt yi coin çok çok azaldı 1 k bile gelmiyordu değiştirdiler galiba sistemi.. ayrıca pazar kuran çarlara coin ve drop gelmiyor ..

Nisshe

Üye
Merhaba daha önce kendimde kullandığımdan dolayı az çok bilgi sahibiyim bunun ana amacı düşük level biri partye alındığı zaman üst levellere gelen exp artıyor örnek veriyorum 8 kişi 60 level karakterde 15k geliyorsa 8 kişi 3 kişi 60 level diğerleri 25 level bu exp oranı ortalama 40 50 k lara çıkıyor adamlar sizi anlayacağın exp sc olarak kullanıyor. Pazar kurdurmanın ana amacı ise düşen itemlerin kasılan kişilere gitmemesi win to win yani adam hem expini kasıyor hem farmını yapıyor

N3v3N

Üye
Hem exp hem farm atmış oluyor. Sende beleşe exp kasion.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt