Faction Change!!!

Zbam

Üye
Patch gelmeden önce binlerce kez söyledik ırklar arası dengesizlik var etkinlikler çok keyifsiz geçiyor bowlda kişi sayıları çok dengesiz diye dediniz ki tamam 23 eylülde bu konuyu ele alacağız bizce son kez ırkınızı değiştirin dediniz.
Bizde her aklı olan insanın düşüneceği gibi Lunaskar kalabalık proteanda kalabiliriz sonuçta yönetim dengelemek için adımlar atacak.
Ama Faction changei kapattınız iyice açtınız aradaki farkı artık isteseler de proteana geçemiyorlar.
Bunun dezavantajı var mı Lunaskarlar için?
Hayır yok neden olsun adamlar 500 kişi bowlda bowla giremiyoruz.
Exp slotları doldu desen Allah razı olsun @Digital bey hemen rowa kullanılan slotları arttırıyor.
@SunRise sizden cevap bekliyorum ben lunaskar character mi alayım amacınız nedir yani faction change i kapatmaya karar verdiğinizde ne dediniz ne olmasını bekliyordunuz merak içerisindeyim.

Jacques

Üye
Irk değiştirme komple kapanmamalı bir düzenleme isteniyorsa kısa sürelik lunaskara geçişler kapatılmalı bir süre sonra dengeler sağlanacaktır.

TheZK

Üye
Geçişlerin kapatılması yerine ırk basma olaylarında karakter sayısı ele alınmalı. Yani örnek veriyorum Lunaskarda 1000 aktif karakter Proteanda 700 aktif karakter varsa Protean ırkı Lunaskara geçiş yapamazken Lunaskar Protean'a geçiş yapabilmeli.

Archantos

Üye
Irk değiştirme komple kapanmamalı bir düzenleme isteniyorsa kısa sürelik lunaskara geçişler kapatılmalı bir süre sonra dengeler sağlanacaktır.
Neden ? Bende herkes gibi Lunaskara geçip görevlerimi yapıp level almak istiyorum o hakkımı neden kaybedeyim ?

Zbam

Üye
Dediğiniz gibi o kadar farklı çözümler olabilir ki bir tarafa geçişi kapatma, az kalan gruba ne kadar az olduğuyla orantılı bonus verme fakat geçişleri tamamen kapatmanın çözüm olduğunu düşünmek çok garip

MaRaKeSH

Üye
kapatma olayı bence tam zamanında yapıldı. Müthiş bir göç olacaktı yoksa görev sıfırlama maksatıyla geçenlerin %50 si de geri gelmeyecekti tekarar masraf etmemek adına en azından su 75 olayları bitene kadar channel sayıları artırılıp bu konunun uzatılmaması sağlanabilir. zaten herkes kullanıyor hagardda bütün chanellardada açılsın madem

GizliPriest

Üye
Taaaa oyunun en basın da ırk seçimine limit koyulacakti ve ırk degistirme olmayacakti olan çoktan oldu geçmiş ola :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt