İstek Fail Stack Biriktime

emrdrc

Üye
İyi günler dilerim...
Oyun başından bu yana ne upgrade de, ne de zindan droplarında yüzüm hiç gülmedi...
Bende öneri olarak Black Desert Online oyunundaki yükseltme olayının buraya gelmesini öneriyorum...
En azından geçme yüzdesi ve sürekli yandığı zaman bir sonraki şansımızın daha fazla olması makul olur gibime geliyor...
Olayı bilmeyenler için küçük bi hatırlatma yapayım...
Bir itemin +6 ya geçme olasılığı örnek verecek olursak %20 iken, geçirmeye çalıştığımızda yandığında %3-5 kadar bir sonraki itemin geçme olasılığının artması olayı...
Bir ekstra olarak da upgrade ekranında geçme olasığının yüzde olarak gösterilmesini istiyorum...
Sizin görüşleriniz nedir?

birol2003

Üye
Ben o görsellere pek inanmıyorum sadece oyuncuları bilgilendirme amaçlı yapılan olay, şansın yoksa zaten yoktur şahsen benim öyle bir olayın başarılı olma şansı %99 olsa bile bana o %1 lik kısım üst üste denk gelir.

Aziz

Üye
Böyle bir sistem olur mu bilmiyorum ancak şöyle bir sistem gelecek

Justice
31.10.2022 11:43​

Örneğin; upgrade yaparak upgrade coin kazanacaksınız, etkinlik tamamlayarak event coin kazanacaksınız. Zindanlarda dungeon coin kazanacaksınız. Eşya parçalayarak dismantle coin kazanacaksınız, yaratık öldürerek monster coin kazanacaksınız. Daha birçok alanda birimler olabilir. Bu coin'leri de birer birim gibi harcayabileceksiniz. Böylece upgrade yapan başarılı upgrade yapamasa dahi tesellisi olacak, diğer işlemler de oyunun çeşitli alanlarına hareket getirecek. Yine oyunda hiçbir şey elde edemiyorum diyen oyuncu olmayacak çünkü düzenli aktiviteler yaparak bir şeyler elde edebilecek.

Lady

Üye
Böyle bir sistem olur mu bilmiyorum ancak şöyle bir sistem gelecek

Justice​

31.10.2022 11:43​

Örneğin; upgrade yaparak upgrade coin kazanacaksınız, etkinlik tamamlayarak event coin kazanacaksınız. Zindanlarda dungeon coin kazanacaksınız. Eşya parçalayarak dismantle coin kazanacaksınız, yaratık öldürerek monster coin kazanacaksınız. Daha birçok alanda birimler olabilir. Bu coin'leri de birer birim gibi harcayabileceksiniz. Böylece upgrade yapan başarılı upgrade yapamasa dahi tesellisi olacak, diğer işlemler de oyunun çeşitli alanlarına hareket getirecek. Yine oyunda hiçbir şey elde edemiyorum diyen oyuncu olmayacak çünkü düzenli aktiviteler yaparak bir şeyler elde edebilecek.
Ne zaman gelecek?
Kesin bir tarih verildi mi yoksa "üzerinde çalışıyoruz ya da düşünülüyor" gibi geçici sözlerle mi söylendi?
Çünkü bu şekilde söylendiyse pek bir beklenti içinde olmak istemem.

Bu arada forum moderatörü olmayı düşünüyor musunuz? Bence olursanız iyi olur.

Aziz

Üye
Ne zaman gelecek?
Kesin bir tarih verildi mi yoksa "üzerinde çalışıyoruz ya da düşünülüyor" gibi geçici sözlerle mi söylendi?

Üzerinde çalışılıyor. Düşünülüyor değil. Ancak bunların hepsi birer yazılım ve sorunsuz şekilde çalışması lazım. Yılbaşından önce veya sonra aktif olabilir. Ancak çok uzun bir tarih olacağını düşünmüyorum.

Bu arada forum moderatörü ya da herhangi bir şekilde moderatörlük istemiyorum. Teşekkür ediyorum. Ben bu şekilde memnunum. Zaten olamam. Daha iyi arkadaşlar var. Şu an ki mevcut forum moderatörleri bile çok çok iyiler.

Balerion

Üye
Ne zaman gelecek?

Bu sistem gelene kadar muhtemelen bırakmış olursun knk, ne upgrade yapılıyor ne drop geliyor böyle kim nasıl devam edebilir ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt