AhmtDmrc
Üye

Merhaba herkese;
- Craft kapalı olduğu dönemde hepimiz pc'leri açık bırakıp balıkçılık mesleğini kastık ve bu güncelleme ile çöp oldu çok yazık. Örneğin; Catfish balığının özelliğini yarı yarıya nerflediniz ancak ağırlığını (weight) neden 40 yaptınız ? Tüm balıklar 1-5 gibi weightler isterken Catfish 40 weight istiyor ? Carp balığı hatırı sayılır bir Mp verirken şuan 4/1 oranında düşürülüp özelliği Hp olmuş. Skipjack balığı 400 max hp verirken 250 max Mp'ye dönmüş ?
- Moblar eskiye göre çok iyi combo yapmayı mı öğrendi anlayamadım ? Vs atar gibi mob kesiyoruz bu durumdan sadece ben değil oynayan arkadaşlarımda şikayetçi. Lag yok, fps sorunu yok, ping sorunu yok ancak mob üst üste 2'li damage hatta 3'lü damage atıyor. Tekli damage atsa da çok seri atıyor potla charı tutamıyorum her zaman farm attığım yerlerde.
- Dungeonlar zorlaşmış ancak drop oranlarından bi haber şekilde zorlaşmış.
- Exp ölünce (Premiumlu) 2-2.5m exp gidiyordu şuan 10m gidiyor. Ancak buna güncellemede değinilmemiş.
- Diyebilirsiniz bu kadar memnuniyetsizlik nedir ? Kapsamlı güncelleme getirdik. Elinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum ancak keşke güncelleme yaparken bir şeyleri yok etmeseydiniz.
- Muhtemelen bu konu silinir ama silinmezse eğer diğer arkadaşlarında oyun içinde fark ettiği olumsuz durumları paylaşmalarını dilerim.