Farm atmak imkansız !

halisozer

Üye
2 Saat earth golemda farm attım hiçbirşey düşmedi pot parası bile cıkmadı dedim slot değişeyim gitttim 2 saatde rhoc da farm attım ondanda hiçbirley düşmedi potlar zaten su gibi bitiyor
dedim buraların drobunu tamamen kapamışlar death valleyede farm atayim adamlar taramalı tüfek gibi olmuş slota varamadan tek atiyorlar
oyunda farm tamamen bitmiş vaziyette dv de farm atmak imkansız peki biz ne yapacağız ?
hagard da farm olayını 8 pc li gold satıcıları yüzünden bitirdiniz adamları bitireceğinize slotları bitirdiniz benim gibi yeni başlamış farm atım itemlerini dizip biryerlere gelmeye çalışan bir oyuncu
için artık oyunda hiçbir şans kalmadı !!

gamion596

Üye
+++ kesinlikle yeni bir harita gelmeli orada sadece elle oynanmalı ve drop oranı daha fazla olmalı.
Tabikide malum oyundaki dc pre gibi olmasın ama elle oynayınca karşılığının daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum çünkü kaç tane çar kastım 1 defa runic golem'e giremedim. Hagard 2'de kasanların hepsi tek pc ile kasanlar hatta birinin 16 tane pcsi var bunu ticket olarak size gönderdim mesajları. Bir tek hagard 2'de değil hepsi öyle 5'li slot güzel item atıyor adamlar oyunu oynamıyor oyunu gelir kapısı olarak kullanıyor bizde dv'de inşallah 10dk asas gelmezde black mummy'de 2 3 attack scrool düşürür satarız diye dua ediyoruz

Son düzenleme:

halisozer

Üye
+++ kesinlikle yeni bir harita gelmeli orada sadece elle oynanmalı ve drop oranı daha fazla olmalı.
Tabikide malum oyundaki dc pre gibi olmasın ama elle oynayınca karşılığının daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum çünkü kaç tane çar kastım 1 defa runic golem'e giremedim. Hagard 2'de kasanların hepsi tek pc ile kasanlar hatta birinin 16 tane pcsi var bunu ticket olarak size gönderdim mesajları.
valla katiliyorum hocam bak tüm pazarım boşa gitti 5 saate yakın farm attım hesap yapiyorum gold kasmayı brak zarar etmişim
şuan tek farm çöp slotları onlarıda hergün bitiriyorlar çok rezil bir durum

Balerion

Üye
Mesela stinger, vampiric bat gibi slotların gold drobunu düşürmüşler. Evet mükemmel bir karar kesinlikle katılıyorum ama h1 drop aynı kalabilirdi bu sayede elle oynayanlar devam edebilirdi burda.
Bence tüm yaratıkların gold drobuna rework yapılması lazım. Mantıken bakınca hâla orantısız. Satryle earth golem arasında 500 gold fark var ama 1 golem 10 satryden güçlü

takosta

Üye
tl basacan gıdıcen 8 pc lılerden satın alacan. bunun nesını anlamadın. yonetımın ıstedıgı bu.

berktun

Üye
8 pclerin soktuğu muazzam gold miktarı yüzünden geçenlerde bütün slotlar %5 gold nerfi yemişti. Şimdi çöp slotlarının goldu tamamen düşürüldü. Bu adamların varlığı genele zarar veriyor. Ama yönetiminde işine geliyor hagard farmını bunları bahane ederek bitirip bütün farmı dvye taşıyacaklar (tanıdık geldi mi?) 500klık asasında ego tatmin etmesi lazım. Görev bowunla çıkacaksın o dvye adam gelip tek atıp sevinecek işte neden karşı çıkıyorsunuz? 8 pcde işin bahanesi yani :)

gumuskaya

Üye
şu an cz dışında farm atılmasını istemiyolar zengin bebeler gelip kessin diye oda farm yapmak saçmalık bu oyunda artık o asasların keyfini getiremem kusura bakmasınlar bu oyun pvp server haline geldi bi kaç kişinin fikirlerini uyguluyolar gb fiyatı yükseltmek için sistemi manipule ediyolar bu sayede itemi olan zengin gb si olan item alamayacak duruma geliyor her yeni güncellemedesistemi bozuyolar elon musk gibi para ekosisteminin içine ediyolar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt