Farm Attığını Zannedip Asasları Eğlendiren BP ler :)

HeaveN

Üye
@SiTTiNG_BuLL Bp priest knk zaten db atıp teklemesi normal çünkü pk atamayan tek Job ' Asas slot gelcek kescek gitcek sen onu istiyosun tek.

Asas şuan sayamıycağın kadar özellikleri mevcut Kör tut hızına hızından tut minör görünmezlik 75 zıplama uçma %30 kritik mükemmel bir Asas var düşün

Priest kırılgan char heal atamıyo Asas R macro açmış seri seri vuruyor ben bunlar test ediyorum 5600 canım var adam geliyo 4-5 saniye 4k canım gidio.

2 asas tek atıyo zaten '' Sen boş oynamışsın kardeşim bende asas oynadım gücünü biliyorum okçununda biliyorum.

Priest Sınıf şuan en ezik olan Job güçlümü evet normalde hiç bir asas teke tek bir bp priest kesemez zaten db olduğu için.

Priest hiç slot basamaz 'Bow kaçamaz hemen herkes üstüne biner. Priest bu oyunda hiç bi destek gelmedi şu güncelleme Notlarını okursan iyi oyunlar.

bedomazo

Üye
Oyun hep bir tarafı yüceltmiş. Magelere gelen nerf sonrası onlarca oyuncu bıraktı gitti. Şuan monu yada boss zamanı gördüğünüz magelerin 10 katı mage vardı bu oyunda. Asaslar slot darlamaz mage kesmeye kalkarlardı. Ne oldu yönetim gitti haksız hukuksuz ne bulduysa nerf attı. Karakter nerfi yetmezmiş gibi itemlerine de nerf attı. İnsanlar doğal tepki gösterip oyunu bıraktı gitti. Onlarca beta yapılmasına rağmen halen itemlerde değişiklik oluyor. Şaka filan olması lazım ama değil. Daha geçen güncellmede rogue unique takısına dex ilave edildi. Diğer takılara eklenen yok. Arkadaş ben buff göremedim asas oynuyorum demiş ama sanırım ya görme engelli yada okumasını bilmiyor. Oyunda sağlam dediğimiz insanlar birer birer gidiyor. Şuan çok iyi itemlere sahip lunaskar bi warrior oyunu bırakıyor. Niye diyorum ya Arkadaş keyif yok diyor. Eline ne takarsan tak R vurmuyor monu ve boss dışında bowlda pk dönmüyor skillere süre gelmiş yok bi onu vur yok bi bunu vur her yediğin kör etsin iyice saçma bir hal aldı diyor. Adam haklı oyunda rogue ve priest var sadece. Priestler farm atıyor rogue ler onları kesiyor. Ne keyfi olacak ki bunun ? Dün fuat aslan 100 tane royal kutu kırdırdı item alamadı. Şans yada rng filan değil bu. 100 kutudan drop alamıyorsan o sistem bozuktur. Elbette her kutudan item atmasın ama 100 kutu be arkadaş az değil. Oyunun elbette zamanı var elbette hatalar olacak düzelecektir ancak yanlış planlamalar ile düzelmez. 50 tane izleyini var bu adam işi biliyor dur bunu dinleyelim diyorsunuz ve hata yapıyorsunuz. Son güncellemeniz gelmeden 2 gün önce birikeri haber almıştı neler geleceğinden ve sağa sola yazmışlardı. Peki nereden biliyorlar bunu ? Haklısınız yumurta olayını bilenler gibi bildiler. Neyse çok uzadı ama oyun rogue ler için cennet diğer karakterler için cehennem oldu.
kardesim gorme engelli ya da okumasini bilmiyor demissin bos yapmaktan oteye giden yok hala bir asasa gelen bir buff soyleyen gosteren olamadi burda goremedim gosterebilirmisin hangi guncelleme notunda boyle bisey var

RoXriTe

Üye
kardesim gorme engelli ya da okumasini bilmiyor demissin bos yapmaktan oteye giden yok hala bir asasa gelen bir buff soyleyen gosteren olamadi burda goremedim gosterebilirmisin hangi guncelleme notunda boyle bisey var
Rogue kritik saldırısı %20 den %3 a yükseltildi. Buyur sana buff

_F_G_

Üye
@SiTTiNG_BuLL Bp priest knk zaten db atıp teklemesi normal çünkü pk atamayan tek Job ' Asas slot gelcek kescek gitcek sen onu istiyosun tek.

Asas şuan sayamıycağın kadar özellikleri mevcut Kör tut hızına hızından tut minör görünmezlik 75 zıplama uçma %30 kritik mükemmel bir Asas var düşün

Priest kırılgan char heal atamıyo Asas R macro açmış seri seri vuruyor ben bunlar test ediyorum 5600 canım var adam geliyo 4-5 saniye 4k canım gidio.

2 asas tek atıyo zaten '' Sen boş oynamışsın kardeşim bende asas oynadım gücünü biliyorum okçununda biliyorum.

Priest Sınıf şuan en ezik olan Job güçlümü evet normalde hiç bir asas teke tek bir bp priest kesemez zaten db olduğu için.

Priest hiç slot basamaz 'Bow kaçamaz hemen herkes üstüne biner. Priest bu oyunda hiç bi destek gelmedi şu güncelleme Notlarını okursan iyi oyunlar.
Bp çoğu slota ambargo koyuyor. İnsanlar farm için bp açıyorlar . 1v1 de zaten kesemeyecegi karakter yok. Asas karakterinin bazı sorunları olabilir ama asas da kesemezse kim kesecek ? Okçu demişsin okçu 3 5 girmek için yanına gelince tek yiyor zaten. Karakter dayanmıyor da int bp oynayın HP verin kalkanla farm atın. Yani bp için güçsüz diyenleri hayretle izliyorum mage oynuyorum karşıda warrior asas mage varken çok rahatım bp olunca ne zaman DB atıp tek atacak diye korkudan yanına gidemiyorum. Bir karakter oyundaki tüm karakterleri kesemez.

_F_G_

Üye
Oyunda king ornate diye bir silah var biraz int istiyor 12 bıçak 12 bow savunması veriyor ya ona judo shield takın 3 k vurmayın 1 k vurun. Ama eğer bir karakter tüm baskınları kesip yollasın 1v1 de tek atsın farmda en çok vursun. Sizce herşeyi istiyor olmanız normal mi? Uçan kaçan için yavaşlatma kitleme skilleri olsun tam olur. Bp hariç herkes bıraksın oyunu.

CrystalMaidenDota

Üye
el düşürme olayı bu hale gelmeden önce 2ortalama üstü asasa dayanabiliyordum bpyle şuan 1 asasa bile şansa bağlı yatabiliyorsunuz mob altındaysanız

_F_G_

Üye
King ornet ve judi shield 25 dd yapar. İtem seçimi onemli bence.

Geoo

Üye
Priestin hem DB atıp hemde yüksek hasar vurmasına karşıyım. Ya destek oynasın ya paladin olsun warrior gibi oynasın hem DB at hem heal at hem 2k hasar vur. Sonra bide asaslar okçular kaçıyor diye dert yan. Herkese tek atmak zorunda değilsiniz.
kankam tortule ile 2k kime vurdun çok merak ettim hiç bir asasa 2k vurma ihtmalin yok towtulesiz 650-700 vuruyorsun adama totule at en baba 1300. Defansları fazla int priest takıları kullandıkları için olsa gerek :)

Geoo

Üye
ha birde asaslar gelip yorum yapıyor teke tekte bp kesemiyorum diye nedenini kısaca açıklayayım.

Bp Priestin ona db atmasındaki tek sebep gelip vurmasın sen gelirken bp db atacak sen kaçacaksın.

Ne kadar aciz olduğunu buradan anlayın bp lerin dur şu adamı keseyim diye bir düşünceleri yok.

Asas gelirse üstüme db atarım kaçar cure alır cure almazsa kolsuzsa oynamayı bilmiyorsa ölür bu kadar basit.

çoğu asasa tortule atsanda db atsanda seni gelip kesebiliyor.

Asasların cure skili benimkinden hızlı. Ben elimi kaldırıyorum o cure kaldırıyor. Sonra db skillerini kullanarak deneyin derler. EE koyarsan süresiz cure skiini asasa sonra dene deneyin. Gel kendin dene önce

Attın db yi adam player canı azaldı basıyor kör skilini. Priest o arada heal mi kaldırsın mause ile adamı mı bulmaya çalışsın damage mi atsın. Manası zaten sınırlı, BP mana bastı yukarcan sürekli izliyor can potunu dolsada bassam kurtarsam. yada manası bitmiş diyor ki, mana bassam ölecem can pot basmam lazım ama mana basmadanda kesemem. Eee ne yapacak o arada aklına gelen tek şey mana bas heal kaldırrım sonra döner keserim. ( %90 ihitmalle lei dğşecek ve ölecek. ) Bir Bp nin dv deki aldığı keyif. SAYGILAR.

Kapıt üstünde herşey güzel db at 2k vur kes heal kaldır cure at vs vs. Uygulamaya gelince.....

_F_G_

Üye
Herşeyi kabul ettik diyelim warrior yada magenin priyi kesme ihtimali yok 1v1 de bir tek asas kesebiliyor sizi okçu bile kesemiyor. Oyundaki herkesi kesmek zorunda mı bp?

RoXriTe

Üye
surekli gelen buff dediginiz son guncellemedeki hic bir fark hissettirmeyen tek bir buff
Sana fark ettirmemiş olabilir ancak bize fark ettiriyor. Zaten görünmezken kritik vuruyorsun üstüne adam öldürünce 10 saniye devreye giren %30 kritik alıyorsun. Aklını kullanan birisi bu kritikler ile oyunun tozunu arttırır.

bedomazo

Üye
Sana fark ettirmemiş olabilir ancak bize fark ettiriyor. Zaten görünmezken kritik vuruyorsun üstüne adam öldürünce 10 saniye devreye giren %30 kritik alıyorsun. Aklını kullanan birisi bu kritikler ile oyunun tozunu arttırır.
skillerini kullanip kill aldiktan sonra kritiginle basarilar. olumsuzluk alip buf def mana atak silip canini tek skille yarim el fulleyen 0.5snde asasin en yuksek skilleri gibi vuran oyunun tozunu attiramayan biri 11sn cdli skillerini kullanip kill alinca %30 kritikle nasil oyunun tozunu "arttirir" merak ettim

Son düzenleme:

Zafer1991

Üye
skillerini kullanip kill aldiktan sonra kritiginle basarilar. olumsuzluk alip buf def mana atak silip canini tek skille yarim el fulleyen 0.5snde asasin en yuksek skilleri gibi vuran oyunun tozunu attiramayan biri 11sn cdli skillerini kullanip kill alinca %30 kritikle nasil oyunun tozunu "arttirir" merak ettim
Hocam oyunkaptinini izlede nasil attiriyorlar bi bak ögren ögretici video koymus adam yapamiyorsan suc sende mi? Yapabilenlerde mi?

peyote

Üye
Cz de lunaskar ırkı cok fazla oldugu ıcın bı dengesızlık var protean lar olarak sıkıntı cekıyoruz hanı esıt oyun yapıcaklardı esıt oyundan kasıt buysa tabı ! Bıde tabi kendını farmcı kesmeye adamıs adamlar var işi gücü bırakmıs dolanıyorlar sureklı asas olarak zaten guclusun bı ıkı kere gel tamam orda yatıp kalkmanın ne anlamı var gercekten bazı arkadasları eglendırmek ıcın oynuyoruz. Boyle giderse user sayısı duser oyun yonetımın bu konulara da care bulması lazım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt