Farm için Priest mi Rogue mi ?

albatros30

Üye
Arkadaşlar her yönden fikirlerinizi bekliyorum, karar veremiyorum hangi karakteri dizeceğime...

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

İkisi birbirinden çok farklı oynanışa, yetenek dizilimine sahip bence önce sizin ne oynamak istediğinize karar vermeniz gerekli :)

Alkoer

Üye
Farm dediğiniz zaman olay biter. Priestten başkası söz konusu değil.

Skill seti daha uygun bir sınıf yok.

birol2003

Üye
BP kasacaksan Rogue açacaksın, sabaha kadar dizersin önüne geleni.

coin kasacaksan mage (hiç bir gideri yok her şey gelir hanene), item kasacaksan priest (gideri çok, vaktin yoksa biraz para harcatır pusta)

Moderatör tarafında düzenlendi:

HeaveN

Üye
okçu baya iyi tavsiye ederim ama priest item varsa çok iyi olcaktır silah önemli

Lopp

Üye
Farm harici pk da atmak istiyorsan okçu dizme çok kötü. Bence bp her farm hem pk da daha iyi.

NOCHE

Üye
İki jop ile kolaylıkla farm atarsın fakat priest olarak düşünür orta seviye item yaparsan çok keyif alırsın şimdiden bol droplar dostum

Hedvein

Üye
Savaş arenasında ( Death Valley veya yeni gelecek mapler olursa oralar da dahil) kesinlikle Rogue rolünde oynamalısın bence, priest ile farm atarken olacakları kısaca yazayım sana:
Death Valley Farm Senaryosu: herhangi bir çarı dizersin priest olarak üst düzey ya da orta seviye, sonrasında farma oturursun 10 dakika sonra Death Valley'in aktif PK dönen yerinde tokatlananlar farm slotlarını görünmezlik basarak yanında bekler ve canın yarıda iken sen mobla cebelleşirken gelir keser, bu şaşmaz. Görünmezlik skili, koşma yeteneği, sen kesecekken kaçabilme özelliği ve diğer sebeplerle Death Valley farmında sana priest ile nefes aldırmazlar.
Gelelim diğer konuya: PvE haritasında yani PK atılan yerler dışında her yerde priest ile iş yapma ihtimalin yüksek ama elbet canın PK atmak isteyecek bu sefer yine priest ile pk atman zor olacak, dolayısı ile bence şuan sevdalısı değilsen Rogue ile farm atmak daha iyi gibi.

Bunları 23 Nisan 2021'den beri oyunda Priest Job'unun Farm kanadını analiz eden biri olarak yazıyorum.
Karşıt görüşler de olabilir tercih tabii ki senin :)
İyi forumlar.

maticmeta

Üye
Valla
Savaş arenasında ( Death Valley veya yeni gelecek mapler olursa oralar da dahil) kesinlikle Rogue rolünde oynamalısın bence, priest ile farm atarken olacakları kısaca yazayım sana:
Death Valley Farm Senaryosu: herhangi bir çarı dizersin priest olarak üst düzey ya da orta seviye, sonrasında farma oturursun 10 dakika sonra Death Valley'in aktif PK dönen yerinde tokatlananlar farm slotlarını görünmezlik basarak yanında bekler ve canın yarıda iken sen mobla cebelleşirken gelir keser, bu şaşmaz. Görünmezlik skili, koşma yeteneği, sen kesecekken kaçabilme özelliği ve diğer sebeplerle Death Valley farmında sana priest ile nefes aldırmazlar.
Gelelim diğer konuya: PvE haritasında yani PK atılan yerler dışında her yerde priest ile iş yapma ihtimalin yüksek ama elbet canın PK atmak isteyecek bu sefer yine priest ile pk atman zor olacak, dolayısı ile bence şuan sevdalısı değilsen Rogue ile farm atmak daha iyi gibi.

Bunları 23 Nisan 2021'den beri oyunda Priest Job'unun Farm kanadını analiz eden biri olarak yazıyorum.
Karşıt görüşler de olabilir tercih tabii ki senin :)
İyi forumlar.
Bütün bu işkenceyi çekerken saatte ortalama 2.5 kasarsın.Bazen 10 saat farm atıp 15 m zarar ettiğin için sinirin bozulur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt