albatros30
Üye

Arkadaşlar her yönden fikirlerinizi bekliyorum, karar veremiyorum hangi karakteri dizeceğime...
Bütün bu işkenceyi çekerken saatte ortalama 2.5 kasarsın.Bazen 10 saat farm atıp 15 m zarar ettiğin için sinirin bozulurSavaş arenasında ( Death Valley veya yeni gelecek mapler olursa oralar da dahil) kesinlikle Rogue rolünde oynamalısın bence, priest ile farm atarken olacakları kısaca yazayım sana:
Death Valley Farm Senaryosu: herhangi bir çarı dizersin priest olarak üst düzey ya da orta seviye, sonrasında farma oturursun 10 dakika sonra Death Valley'in aktif PK dönen yerinde tokatlananlar farm slotlarını görünmezlik basarak yanında bekler ve canın yarıda iken sen mobla cebelleşirken gelir keser, bu şaşmaz. Görünmezlik skili, koşma yeteneği, sen kesecekken kaçabilme özelliği ve diğer sebeplerle Death Valley farmında sana priest ile nefes aldırmazlar.
Gelelim diğer konuya: PvE haritasında yani PK atılan yerler dışında her yerde priest ile iş yapma ihtimalin yüksek ama elbet canın PK atmak isteyecek bu sefer yine priest ile pk atman zor olacak, dolayısı ile bence şuan sevdalısı değilsen Rogue ile farm atmak daha iyi gibi.
Bunları 23 Nisan 2021'den beri oyunda Priest Job'unun Farm kanadını analiz eden biri olarak yazıyorum.
Karşıt görüşler de olabilir tercih tabii ki senin
İyi forumlar.