Farm - item satış hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egoist

Üye
herkese iyi günler,

bu tarz oyunlarda oyuncuların sadece pvp yada pve değil, alım satım yapma hevesleri de oluyor. bu oyunda benzer versiyonlardaki gibi yasal olarak oyun içi eşya ve item satışı yasak gibi olup oyuncular kendi arasında alım satım yapabilecek midir ?

sadece bu amaçla bile gelen binlerce insan oluyor. oyunda geçirdiği zamanın, topladığı itemlerin, topladığı explerin ileride bir değeri olacağını bilen insan buraya daha yoğun gelir.

Gokhanklc

Üye
burda bari şu amaçları gutmeyın.Oyun oynayıp keyif almaya bakın .Daha çıkmamıs oyundan tl karşılık beklıyorsunuz

ZIWRO

Üye
ilk başta takas sistemi olmayacak denildi bunlar hep sonradan oyunun gidişatına göre eklenicek dediler.hayırlısı olsun

Son düzenleme:

shady19071907

Üye
Bu konu hakkında Burhan beyin discord'da söylediklerini özetleyeyim:

• P2Win olmayacak. Bir oyuncu marketten satın aldığı ürünü pazara koyup satamayacak
  • Markette satılan eşyaların hiçbiri oyunda kimseyi öne geçiremeyecek (büyük fark yaratmayacak anlamında)
  • Biz öncelikle oyunun akıcı oynanışlığına önem veriyoruz. Market kısımları en son
  • Oyunu Knight Online gibi düşünmeyin arkadaşlar. Oyunun kendine has sistemi olacak

Bunların dışında Knight gibi oyun para kazanılan ve sadece paraların konuştuğu bir oyun olmayacak. İlk başta
birçok özellikten mahrum da kalacağız. O yüzden biraz sabır ve anlayış

JeHaDeKBeR

Üye
Oyun açılmadan ticaret hakkında yorumlar atılıyor oyun açılsın oyunun zevkine varın söylendiği gibi

BattLeLife

Üye
Daha şimdiden nerde farm yapsak diye düşünmeye başlayak kafalar var. ( Döner ekmek parası lazım sanırım ) :) :)

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
yuh daha erken daha

Burakhoca

Üye
Bu oyundaki çoğu kitlenin malum oyundan gelindiğini yöneticilerde biliyor. Emin olun oyuncuları mağdur edecek bir sistem üzerinden ilerlemezler. Açılış sürecinde dahi oyuncuların isteklerine göre ve oyuncu memnuniyetine göre güncelleme yapan bir yönetime sahibiz. Ben genel oyuncu kitlesinin problemlerini ve isteklerini göz ardı edeceklerini düşünmüyorum. Açıkcası, önerilere açık bir yönetim olduğundan kısa zamanda mantıklı istek ve görüşleri değerlendireceklerdir bunu bu aşamaya kadar zaten gördük daha sonrasında da göreceğimizi umut ediyorum.

Kara

Üye
Oyun dediğin oynayıp zevk alınan bir platformdur. Adı üstünde oyun. Alışıla gelmiş X oyun gibi ticarethane olursa oyun olmaktan çıkar.

Siyah34

Üye
Valla başka oyunlarda al sat yapa bilirsin. Sırf oyle oyunlar var ki sadece al sat. :)
Lütfen burda sadece oyun oynayalım

egoist

Üye
kimse kimseyi kandırmasın, olay döner ekmek değil. ben o tayfadan yada o kafadan değilim. fakat bir oyunun değerli olmasının sebebi ( örn: pubg - csgo - lol - vs.) emeklerinin, karakterinin ve yaptıklarının ileride bir değeri olacağını bilip, en son bunu o değer karşısında satabilmektir.

parayı basarım en kral olurum diyeni engellemek imkansız, bu ve buna benzer oyunların tamamı ego tatmin etmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt