Farm Slotlarında ki Çeteler Hakkında

onlyfarms

Üye
Herkese merhabalar, iyi oyunlar;

Arkadaşlar amacım tartışma çıkartmak vb. değil. Sadece oyunda acemi olduğum için fikrinizi almak için soruyorum. Şu anda H2-H3-H4'de ki tüm çöp atan slotlar da 8 charı ile birlikte oturmuş çeteler var. Hatta bazıları 2 slotu kapatmak için 16 char ile gelmiş. Çoğunlukla 1 yada 2 tanesi ile attack yapıyor diğer 6 tanesi ile de heralde artık gold falan farmlıyor çok emin değilim. Velhasıl, eğer slota gidip attack yapıp kutu almaya başlarsanız o bekleyen charlardan teker teker getirip attack'a dahil ediyor taa ki sen kutu alamayana kadar.

Lunaskar tarafında keza durum aynı şekilde. Üzerimde item olmadığı için ve -bunu iyi anlamda söylüyorum- oyun her saat çok aktif olduğu için DW'de vb. de farm yapamıyorum.

Şimdi diyebilirsiniz ki "kardeşim sende H1-L1 gibi ROW açılmayan yerlerde elinle oyna farm yap" çok haklısınız, gün içerisinde elimden geldiğince onu da deniyorum ama bu ROW sadece evinde 8 tane bilgisayarı olan arkadaşlar için mi geçerli ? Ben ROW kullanamayacak mıyım? EXP slotlarında zaten haklı olarak arkadaşlar kasıyorlar.

Gerçekten polemik yaratmak istemiyorum ve soruyorum. Bu şartlar altında ben gün içerisinde işlerimden vb. arta kalan 2-3 saatlik zamanımın tamamını farma ayırarak şu anda hiçbir şekilde karakterimi geliştiremiyorum. Nasıl farm yaparak karakterime item vb. alabilirim? ROW ile farm da yapamadıktan sonra, karakterimi nasıl geliştirebilirim? Günlük dungeonlara giriyorum, şansa bala 1 tane item gelirse tamam güzel bir şeylere faydası olur ama o iş biraz şans. CF'lere mümkün oldukça girmeye çalışıyorum gelen wooden chestleri de satıyorum. Gün içerisinde karaktere elle oynayarak 1-2m den fazlasını koyamıyorum. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa Rise Online'da farm olayı artık böyle mi ?

Pitou

Üye
Sen kimsin ki 1 kişi olarak.Adam 8 kişi.Pot alır row alır para kazandırır sen önemsizsin.Oyuncuyu düşünecek olsalar ilk bu olaya engel olurlardı zaten
Adam farklı bir şey anlatmaya çalışmıs . Sen neden bu kadar sinirlendin oradaki 8 pc li charlardan biri gibi sinirlendin :D

Xlozeth

Üye
Abi bence ROW mantığının getirisi de biraz bu değiştirirsen daha da kötü olur eminim. Herkes öyle ya da böyle row party bulabiliyor şahsen ben int priestim db olarak giriyorum çoğu zaman row partiye günde 14 saatten aşağı rowda kaldığımı hatırlamıyorum. Ha diyeceksin onların çoğu çöp slotu değil, doğru değil ama parası yüksek slotlar. En kötü 2 k para geliyor, buda harcadığım row ve pot masrafına ya kafa kafaya denk geliyor ya da bana ekstra 5-10m bırakıyor. Bazı slotlarda item de düşüyor şanslıysan güzel paralar kazanabiliyorsun. Şunu da anlamak lazım oyun yapımcıları bu oyunu solo oyuncular üzerine dizayn etmemiş. Oyun tamamen party bulmaya ve klana girip beraber oynamaya teşvik edecek şekilde geliştirilmiş. Solo içerik olarak daha çok domates topla, bitki topla ya da rowsuz sunucuya geç orada yalnız oyna mantığı var. Ben bu işi kötü görmüyorum sonuç olarak oyun geliştiricileri oyuncuya her zaman açık kapı bırakıyorlar.

chrys591

Üye
Ben sinirlenmedim iğneleme yaptım.Son cümlemin yeterli olcağını düşünmüştüm lakin noktalama işareti kullanmam lazımdı anlaşılması için galiba

priesttt

Üye
6 çarı da zindan çarları onları da öyle kasıyor sanırım sanal pc yapmış o kadar pc si yoktur. Bir yolunu bulup yapıyorlar. O sadece bat wingde lizardmande yok, grim repaer slotunda, black mumy slotunda da var. Bu tür farm slotları yerine PVE ve PVP tabanlı etkinlikler olursa daha iyi olur. DV e bakınca asas dolu tekliyor imkansız abi farm atabilmen zaten zar zor düşüyor drop bir de pvp e ile uğraşıyorsun.

Balerion

Üye
Herkese merhabalar, iyi oyunlar;

Arkadaşlar amacım tartışma çıkartmak vb. değil. Sadece oyunda acemi olduğum için fikrinizi almak için soruyorum. Şu anda H2-H3-H4'de ki tüm çöp atan slotlar da 8 charı ile birlikte oturmuş çeteler var. Hatta bazıları 2 slotu kapatmak için 16 char ile gelmiş. Çoğunlukla 1 yada 2 tanesi ile attack yapıyor diğer 6 tanesi ile de heralde artık gold falan farmlıyor çok emin değilim. Velhasıl, eğer slota gidip attack yapıp kutu almaya başlarsanız o bekleyen charlardan teker teker getirip attack'a dahil ediyor taa ki sen kutu alamayana kadar.

Lunaskar tarafında keza durum aynı şekilde. Üzerimde item olmadığı için ve -bunu iyi anlamda söylüyorum- oyun her saat çok aktif olduğu için DW'de vb. de farm yapamıyorum.

Şimdi diyebilirsiniz ki "kardeşim sende H1-L1 gibi ROW açılmayan yerlerde elinle oyna farm yap" çok haklısınız, gün içerisinde elimden geldiğince onu da deniyorum ama bu ROW sadece evinde 8 tane bilgisayarı olan arkadaşlar için mi geçerli ? Ben ROW kullanamayacak mıyım? EXP slotlarında zaten haklı olarak arkadaşlar kasıyorlar.

Gerçekten polemik yaratmak istemiyorum ve soruyorum. Bu şartlar altında ben gün içerisinde işlerimden vb. arta kalan 2-3 saatlik zamanımın tamamını farma ayırarak şu anda hiçbir şekilde karakterimi geliştiremiyorum. Nasıl farm yaparak karakterime item vb. alabilirim? ROW ile farm da yapamadıktan sonra, karakterimi nasıl geliştirebilirim? Günlük dungeonlara giriyorum, şansa bala 1 tane item gelirse tamam güzel bir şeylere faydası olur ama o iş biraz şans. CF'lere mümkün oldukça girmeye çalışıyorum gelen wooden chestleri de satıyorum. Gün içerisinde karaktere elle oynayarak 1-2m den fazlasını koyamıyorum. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa Rise Online'da farm olayı artık böyle mi ?

Hocam internet kafeci falan oluyor bu tiper. Veya bu tür oyunlarda bu tür işleri yapanlar işte herneyse...

Ben oyunun bu kurgusundan nefret ediyorum. Bu senin oyunun değil o adamın dükkanı burası...

Sonuc olarak o adam 8 pc ile 8 kişilik efor gösteriyor ama bunu neden yapiyor, gold kasıp şahane çar dizmek icin mi? Hayır siteye satıp döner ekmek almak icin. Bu mentalite ve bunun önüne geçilmemesi oyunu öldürüyor malesef...

Evet o adamın yaptıgi da kolay bir şey değil ama bu zararlı oldugu gerçeğini değiştirmez.

Ayrıca yasallıgi da tartışılı. O çarların 2 tanesi atak yapsa ve sadece atak yaoan kadar pt üyesi olsa gelen gold çar başı 2000den 4 bin edecek. Ama kenarda 6 kişi daha olunca çar başı 1500den 12 k gold kasıyor. Yani parti olmanin avantsjıni tek kişide toplayıp sömürüyor bence bu yasal olmamalı. Kenarda oturan çarlarin birinci avantajı bu.

2. avantajı ise her birinin günde 2 saat bedava row'u var. Puppete hiç para vermeden free row ile dönüyor. Çarların sadece ikisi itemli, digerleri gorev itemi takılı. Birinin rowu'u bitince itemleri digerine veriyor o başlıyor.

Hikaye böyle işte. Kafaya çok taktıysan bir iki arkadaş bulup, bir iki ucuz row pcsi alıp onlara musallat olabilirsin...

Son düzenleme:

Gensuke

Üye
valla tek başınaysan ne haddar'da ne de dv'de farm yapamıyorsun ve kimsenin umrunda değil bu durum çok yazık

Pr0life

Üye
bu sorun giderek büyüyor. ne zaman ilgilenmeye başlanacak çok merak ediyorum. hiçbir yetkili haddar/hagar bölgesini ya da kingdomdaki slotları gezmiyor mu?

Lady

Üye
Otomatik item/gold farmı olmamalı ya da en düşük seviyede olmalı. Bu tip oyunların ekosistemine ters bir durum direkt.
Buna bir düzenleme getirmedikçe sorun çözülmeyecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt