Farm slotlarındaki doluluk

ENTOURAGEEEEEEEEEE

Üye
Sen de itemli arkadaşlardan birisin anlaşılan. Siteye satılan gb fiyatı düşse eminim ki slotlara farm atmak için uğramazsın.
ya kral benim itemle karla zararla gb fiyatiyla isim olsa ilk ay item almazdim yada gb cekmezdim yada harcama yapmazdim farm atiyormuyum dozunda evet ama kusura bakmada kurulan clanlar arkadasliklar 1 gun de olusmuyor herbiri zaman ve organizasyon isi sen solo oyuncusun diye pasam gel sana vip ayirttim burayi biz dorionda oturalim diyemem ki benim clan farm clani degil bilen biliyor kim oldugumuzu ne yaptigimizi ama ihtiyac halinde farm da atarim bu oyundan keyif almak icin oynuyoruz oncelik maddi kazanc saglamak icin degil bu oyunu oynayanlarin cogu bunu unuttu

tigger

Üye
Kesinlikle her slotun şuan revaçta olan slotlar gibi olması gerekiyor. Slot var ancak dekor olarak orada öylece durmamalı, bir anlamı, kullanımı olmalı.

Zewix

Üye
1.5 aydır solo olarak gayette güzel farm atıyorum.Ks olmuyor mu elbette oluyor ama tek bir slota bağlı değilim araştırıyorum bakıyorum ve kendime göre bi farm planı oluşturuyorum.Hiçte slotsuz kalmadım.3 günde ortalama 1 gb kasar bereket versin der itemimi ekler devam ederim.

skaebneN

Üye
1.5 aydır solo olarak gayette güzel farm atıyorum.Ks olmuyor mu elbette oluyor ama tek bir slota bağlı değilim araştırıyorum bakıyorum ve kendime göre bi farm planı oluşturuyorum.Hiçte slotsuz kalmadım.3 günde ortalama 1 gb kasar bereket versin der itemimi ekler devam ederim.
Hocam sorması ayıp oyundaki karakterler arasında hangi sınıfı oynuyorsunuz. 3 günde 1 gb farm atabilecek aklıma sadece bir karakter geliyor da.

Son düzenleme:

Mitraileusse

Üye
Son 10 gündür durum böyle kardeşim bayram ve insanların izinli olması durumda etkili yarın bi karar ver istersen sabah girip , saçma bir konu

Ben saçma bulmuyorum arkadaş siteminde haklı .. Burdaki asıl problem tyrant gibi zor kesilen bi mobtan sadece mino düşüyor ve bazı 70 75 level moblardan çöp atıyor bunu tüm sunucu moblarına genellemek lazım bu şekilde hem mafyacılık önlenir hem farm tüm slotlara taşınmış olur sayabilicegim moblar dışındaki moblar çöp dahi atmıyor fp atıyor bassan basılmıo satsan satılmıyo buna bi çözüm bulmasınız .

Zewix

Üye
Hocam sorması ayıp oyundaki karakterler arasında hangi sınıfı oynuyorsunuz. 3 günde 1 gb farm atabilecek aklıma sadece bir karakter geliyor da.
Aklına gelen karakter tabiiki de dostum.Solo farmda az buçuk item de eklediğinde bpden başka karakter oynamak biraz sıkıntı.Ha okçu oynarsın yanında bir arkadaşın daha olur o da güzel karakterdir.Ama solo olarak zor.Sanırım sen okçusun

UndefeatebLe

Üye
Drop rate düşük kalmalı. Gb değerini korumalı ve bunun için gerekiyorsa drop rate düşürülmeli bence. Oyunda gb harcaticak etkinlikler olmadıkça gb fiyatı hergün eriyor. Çok küçük güncellemelerle bunlar yapılabilir aslında.

webali

Üye
Dün drop alamıyorum diyenler bugün slotlardaki drop oranı düşürülsün diyor :) Ne acayip bir milletiz ya...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt