Farm ve Pazar orantısı hakkındaki düşünceleriniz?

AstoVidatu

Üye
Selam herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar ,

Arkadaşlar malum farm zaman zaman kötü zaman zaman normal ( iyi demiyorum bakın ) neyse o da önemli değil de , bu 3-4 saat farm atıp , 20m e 2 kişi 3 kişi 4 kişi pay yapıp nasıl item almayı düşünüyorsunuz ya da fikirleriniz neler ? Pot parasını mı karşılasın gelen pay , coinden 2-3m kâr alarak mı item almalıyız. Eğer bu kadar çakılıyorsa , örnek veriyorum 7 golden snake 200m 150m e düşecek demektir bu şekilde devam ettiği sürece ilerleyen zamanlarda gerçekleşecek demektir.

Size göre bu normal ve olması gereken mi yoksa emeğimize yazık mı çözemedim fikirlerinizi merak ettim .

Benim görüşlerim şu şekilde ;

Öneri olarak :
1) 70 lvl cap tarzı bir şey gelmesi gerekiyor ki yeni itemlerle diğer itemler dengelensin.
2) Şu artık gerçekten görev itemlerini silin ya da süre koyun ki diğer itemler değerlensin ve pazar canlansın insanların verdiği emek karşılığını alsın.
3) Özellikle 2. şık gerçekten mecbur neden yapmıyorsunuz hala oyun kitlesi olarak anlamadık bilmiyoruz ki herkes bu konu ile alakalı yakarışta. Yeni oyuncu illa ki gelecektir onlara örneğin trade edilemeyen başka chara aktıralamayan şekilde 1 ay gibi bir süre koyarsanız yeni gelen kişi de mecburen bu kervana katılmak zorunda kalacaktır. Yani al görev itemlerini kes mobu ya da karşı ırka dal , Priest elite kıyafetleri ile görev elite kıyafetlerini kıyaslayın +7 en basitinden ( Görev elite kıyafeti x100 kat daha iyi yani bu normal değil bence)
4) Bunlarla ilgili aksiyonda siz ve biz gerçekten rahatlayacağız emin olabilirsiniz oyuna heyecan gelecektir. Umarım değerlendirsiniz.

Ekstra görüşüm : Rogue ya da Warrior elite kıyafetlerin 4-5 aylık bir oyun için 300-600k arasında olması gerçekten iyi bir şey değil. Çünkü kimse tenezzül edip almıyor görev kıyafetleri daha iyi diyor, ve haklılar. Ayriyetten , soulbound mevzusundan dolayı da kimse item almak istemiyor. Yani yine bence olabilir soulbound ama mesela epic itemler de +7 değil de +8 veya üzeri geldiğin de (+9 vs ) o şekilde olması daha mantıklı olabilir . İnsanlar emeklerini bağlamaktan korkuyor , lütfen empati yaparak değerlendirme yapın sizlerde oyuncu olmuşsunuzdur demek istediğimizi anlarsınız.

@Justice @BEARFACT @SunRise @Urasil
Not : Boş ve toxiclik yapacak kitle başka konuya lütfen.

İyi forumlar sevgiler saygılar.

Son düzenleme:

Archantos

Üye
70 Level Cap sadece pk'ya etki eder. Diğer türlü çok değişen birşey olacağını düşünmüyorum.

Görev itemleri acilen nerf yemeli. Soulbound kalkmayacaksa da +6 ve +7 itemleri arasında gözle görülür fark yaratmaları gerekiyor. Buda itemleri zorunlu olarak üstlerine giymelerine ve piyasanın hareketlenmesini sağlar diye düşünüyorum.

Farm olarak düşen item fiyatları değil daha çok satılamaması sıkıntı. Onun çözümüde üstteki uygulanırsa olur diye düşünüyorum

AstoVidatu

Üye
70 Level Cap sadece pk'ya etki eder. Diğer türlü çok değişen birşey olacağını düşünmüyorum.

Görev itemleri acilen nerf yemeli. Soulbound kalkmayacaksa da +6 ve +7 itemleri arasında gözle görülür fark yaratmaları gerekiyor. Buda itemleri zorunlu olarak üstlerine giymelerine ve piyasanın hareketlenmesini sağlar diye düşünüyorum.
Evet pk ya etki eder tabi ki ama en azından oyuna eğer zor olacak ise 70 lvl kasmak biraz heyecan katabilir. İnsanlar sıkıldı gözüken o yönde en azından

Mitraileusse

Üye
Benimde şuan konularımda anlatmak istediğim bu kendi çapımda fikir sunmaya çalışıyorum .

Oyunun grafik yapısı gerçekten harika gerçekten verilen emek gözardı edilemez bunları yapan oyun yönetimi okyanusu geçip derede boğulmaz tahminimce .
Yeni güncellemeler hamleler bekliyorum bize düşen ise burada sıkıntılarımızı fikirlerimizi sunmak bana göre fakat bazı arkadaşlar anlamıyo .
Adam oyunu gömüyorum sanıyor aksine ben oyunun iyi gitmesini istiyorum çünkü gerçekten çok kaliteli alt yapısı var oyunun . Umarım bu konuyuda okunur görünür vsvs..

Archantos

Üye
Evet pk ya etki eder tabi ki ama en azından oyuna eğer zor olacak ise 70 lvl kasmak biraz heyecan katabilir. İnsanlar sıkıldı gözüken o yönde en azından
Fps - Crash sorunları.
Etkinliğe herkesin girebilmesi
Craft
Klan zindanı
gibi olaylar çözüldükten sonra 70 gelmesi daha uygun diye düşünüyorum.

Dediğim gibi bir itemin soulbound olmadan önceki hali ve sonraki hali arasında gözle görülür fark olmadığı sürece piyasa malesef etkilenmeyecek. Bu yüzden görev itemleri ve normal itemler arasında ki farkı mutlaka düzeltmeleri gerekiyor

AstoVidatu

Üye
Benimde şuan konularımda anlatmak istediğim bu kendi çapımda fikir sunmaya çalışıyorum .

Oyunun grafik yapısı gerçekten harika gerçekten verilen emek gözardı edilemez bunları yapan oyun yönetimi okyanusu geçip derede boğulmaz tahminimce .
Yeni güncellemeler hamleler bekliyorum bize düşen ise burada sıkıntılarımızı fikirlerimizi sunmak bana göre fakat bazı arkadaşlar anlamıyo .
Adam oyunu gömüyorum sanıyor aksine ben oyunun iyi gitmesini istiyorum çünkü gerçekten çok kaliteli alt yapısı var oyunun . Umarım bu konuyuda okunur görünür vsvs..
Umarım temennimiz aynı şekilde gerçekten.

Jacques

Üye
Herşey çok kıt oyunda o yüzden pazarda kıt doğal olarak pazarın aktif olması oyunun aktif olması demektir bir tane vixen +1 50 60m yani 250 tl civarı bir tane +1 itemin değeri adam bunu alıp basmaya korkuyor millet item basmaya korkuyor her şey korkunç pahalı sebebide dropların bu kadar kıt olması drop ratein oyun hızına doğrudan etkisi var drop rate ne kadar artarsa oyun o kadar hızlanır drop rate ne kadar düşerse oyun o kadar yavaşlar şuan drop rate olabilecek en dip seviyede sanırım ki oyun bu kadar yavaş.

omertaa

Üye
Abi 600 ping var pk da , görev itemleri çok güçlü , premium oyunda bişeye etki etmiyor , cz nin yarısı okcu ve mage . Benim kişisel görüşüm kırılma noktası şuan.Güzel bir düzenleme geldi geldi , yoksa çok iyi görmüyorum.

birol2003

Üye
Görev itemlerinin durabity değeri yükseltilip yenilenmemesi getirilirse on numara olur, oynayan karakter kendine item yapacak süre kadar kullanabilmeli, örneğin silahın dayanıklılığı 12000 ise bunu 600.000 gibi bir değer yapılırsa yani 50 kez yenilenme hakkı kadar, bence görev itemi diyalogları son bulur.

AstoVidatu

Üye
Görev itemlerinin durabity değeri yükseltilip yenilenmemesi getirilirse on numara olur, oynayan karakter kendine item yapacak süre kadar kullanabilmeli, örneğin silahın dayanıklılığı 12000 ise bunu 600.000 gibi bir değer yapılırsa yani 50 kez yenilenme hakkı kadar, bence görev itemi diyalogları son bulur.
evet bu da gerçekten mantıklı

kukmina

Üye
şuan +7 elite kıyafetler piyasası tamamen ölü ama rune sistemi geldiğinde insanlar artık mecburen görev itemlerini bırakıp elite set dizçek şuanki görev setlerinin rünlerini acık bu kapasalar bile piyasa beya canlanır silahlara gelince bütün hepsinin nerflenmesi gerekiyo oyundaki mavi itemlerin hemen hemen hepsi çöp oluyo tabiki bu dediklerim offical açılışta olması lazım çünlü şuan görev itemleri nerflenirse aşırı haksızlık olur soulbound sistemi iyi bi sistem olduğu kadar bu traz oyunlarda piyasayı kötü etkiliyo soulbound kaldırılmak yerine elite silahlar biraz daha buff lansa herkez mecburen almak zorunda kalır en azından +5 elite silahlar görev silahlarından en az 300-400 fazla vurması lazım piyasanın canlanması için bence ilk olarak rune sisteminin aktif olması lazım bak ondan sonra millet nasıl mecburen elite set dizmeye başlıyo

AstoVidatu

Üye
şuan +7 elite kıyafetler piyasası tamamen ölü ama rune sistemi geldiğinde insanlar artık mecburen görev itemlerini bırakıp elite set dizçek şuanki görev setlerinin rünlerini acık bu kapasalar bile piyasa beya canlanır silahlara gelince bütün hepsinin nerflenmesi gerekiyo oyundaki mavi itemlerin hemen hemen hepsi çöp oluyo tabiki bu dediklerim offical açılışta olması lazım çünlü şuan görev itemleri nerflenirse aşırı haksızlık olur soulbound sistemi iyi bi sistem olduğu kadar bu traz oyunlarda piyasayı kötü etkiliyo soulbound kaldırılmak yerine elite silahlar biraz daha buff lansa herkez mecburen almak zorunda kalır en azından +5 elite silahlar görev silahlarından en az 300-400 fazla vurması lazım piyasanın canlanması için bence ilk olarak rune sisteminin aktif olması lazım bak ondan sonra millet nasıl mecburen elite set dizmeye başlıyo
Bu da bir seçenek tabi

sanne2

Üye
En basitinden cidden şu görev itemleri hakkında oyun başından beri yüzlerce konu açıldı geri bildirim yapıldı artık en azından şu saçmalıkların silinmesi lazım oyundan, valla ben ilk girdiğimde bilmiyordum steel crosbbow falan düştüğünde gidip basıyordum ilerde giyerim diye 57 level civarı bi odlum gelen itemler çarı direkt dizdi resmen. :D

Maximiliantr

Üye
adam haklı beyler. DV'de saatlerce kelle koltukta dolaşıyor farm atıyoruz 0 drop geçen 3 kişi 2 saat flame rock döndük sadece 1 golden sneke düştü ee ne yapacak 3 kişi o payı gider mage açar haddarda coin kasarım daha mantıklı 0 maliyet pot parası yok. Denge yok oyunda görev itemleriyle akıyor millet.

Tanerrr

Üye
Su an oyunun en iyi gıysılerı olan ELİTE zırhlar nasıl 500k ya satılmaz anlam veremıyorm. Yönetıcıler hıc mı oyunla ılgılenmıyorsunuz bir cozum yolu neden bulmuyorsunuz. Oyle bir gorev sılahı ve gıysılerı yapmıssınız kı unıq ıtemlerle kapısır nerdeyse. Gorev sılah ve giysilerini 10-20 gun sure getırın sonra silinsin gitsin. Yapın artk sunu

N3v3N

Üye
70 lvl geldiğinde o elite itemler para etmeyecek. O yüzden millet boşa masraf yapmıyor. İmperial itemler gelecek. 70 lvl alt yapısınin hazır olduğundan da geçen gun bahsedildi.

Testleri geçtim turnuva bile 70 lvl olarak yapılıyor. Muhtemelen son test bu turnuva olacak ve ardından 70lvl gelecek. İtem, sınıf dengesinin oturup oturmadigi o zmn belli olacak.

AstoVidatu

Üye
Su an oyunun en iyi gıysılerı olan ELİTE zırhlar nasıl 500k ya satılmaz anlam veremıyorm. Yönetıcıler hıc mı oyunla ılgılenmıyorsunuz bir cozum yolu neden bulmuyorsunuz. Oyle bir gorev sılahı ve gıysılerı yapmıssınız kı unıq ıtemlerle kapısır nerdeyse. Gorev sılah ve giysilerini 10-20 gun sure getırın sonra silinsin gitsin. Yapın artk sunu
Evet gereksiz güçlü maalesef

MaRaKeSH

Üye
İnsanların giydiği görev shelleri niye bu kadar enterese ediyor onu hiç anlamış değilim. +8 fp set giyiyor adamlar ne değişecek hayatlarında. bunun yerine elite setleri olması gerektiği gibi olsun diyeceğimiz yerde yaptığımız muhabbete bak çok garip. kusura bakmayın ben bunu hep şöle yoruyorum usta +8 bastım 20 tane satılmıyor başlarım görev shellerine. ben bir priest olarak giyebileceğim en iyi set görev kıyafetleri ise bu bir eksikliğin sonucudur. nedir bu eksiklik henüz oyuna dahil olmayan rünlü kıyafetler ve set bonussuz kıyafetler e bunlarda gelecek zaten. aklı olan düşen kıyafet droplarını saklar item bonusları açıldığında altın olacak

Tanerrr

Üye
İnsanların giydiği görev shelleri niye bu kadar enterese ediyor onu hiç anlamış değilim. +8 fp set giyiyor adamlar ne değişecek hayatlarında. bunun yerine elite setleri olması gerektiği gibi olsun diyeceğimiz yerde yaptığımız muhabbete bak çok garip. kusura bakmayın ben bunu hep şöle yoruyorum usta +8 bastım 20 tane satılmıyor başlarım görev shellerine. ben bir priest olarak giyebileceğim en iyi set görev kıyafetleri ise bu bir eksikliğin sonucudur. nedir bu eksiklik henüz oyuna dahil olmayan rünlü kıyafetler ve set bonussuz kıyafetler e bunlarda gelecek zaten. aklı olan düşen kıyafet droplarını saklar item bonusları açıldığında altın olacak
Sakla demissin depolayacak alan yok koyacak yerim yok. Yeni kiyafet gelecek demissin cok bsey farketmeyecek eminim gorev eliteleri daha iyi durumda olur onlardan . Run gelecek demissin ne zaman gelecegi belli degl daha craft acamadilar en son bayrama yetistiricez demislerdi. Senin bu bahsettigin run 2024e gelirse dua et

Blue

Üye
Hocam dediğin item fiyatlarının düşme olayı oyundan GB silinirse olur ancak ama değişen bir şey olmaz. TL ile sana 4k'ya geliyorsa item yine aynı fiyata gelecek şekilde ayarlarlar. Çünkü oyunun pazarı çoktan 3-4 tane adamın tekeline geçti bile.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt