Farm ve Pazar orantısı hakkındaki düşünceleriniz?

melih42

Üye
oyun lwl kas pk at şeklinde dropları azalta azalta yok ettiniz gorev itemleri böyle olursa pazar canlanmaz asıl böyle user çok olacağını sanıyonuz emek yok amaç yok kas pk at insanlar amaçsız bu gerçek hayatı bile yaşayamıyor diyim bi şekilde dönderin şu sistemi şuan bir farm yok haggarda olan biten zaten aynı adamları elindedir slot bu adamlar işsiz güçsüz ordan ekmek kazanıyorlar ne ekmeği adam bilgisayar almış 30 k lık o diyozki onlar orda ekmek yesin bizene ama bizde solo olarak farm atalım ama yok adam 2 aydır drop alamadım diyor yani droplar kısılırda bu kadarınada pes çöl çöp itemleri çıkıyor hep diyozki bu çöl çöplerde azda olsa para eder hale egelsin

AstoVidatu

Üye
İnsanların giydiği görev shelleri niye bu kadar enterese ediyor onu hiç anlamış değilim. +8 fp set giyiyor adamlar ne değişecek hayatlarında. bunun yerine elite setleri olması gerektiği gibi olsun diyeceğimiz yerde yaptığımız muhabbete bak çok garip. kusura bakmayın ben bunu hep şöle yoruyorum usta +8 bastım 20 tane satılmıyor başlarım görev shellerine. ben bir priest olarak giyebileceğim en iyi set görev kıyafetleri ise bu bir eksikliğin sonucudur. nedir bu eksiklik henüz oyuna dahil olmayan rünlü kıyafetler ve set bonussuz kıyafetler e bunlarda gelecek zaten. aklı olan düşen kıyafet droplarını saklar item bonusları açıldığında altın olacak
İyi hoş güzel demişsin ama kaçırdığın bir nokta var , şu an istediğin itemi sakla fark etmiyor çeşidi , o kıyafetlere Rune gelmeyecek bunu canlı yayınlar ve söyleşiler de belirttiler. O sistem aktif edildiğin de Rune slotlu şekilde drop çıkacak gibi düşünebilirsin ve ayrıca kısa süre zarfında gözükmediği için tabi ki görev itemleri ile oynanmaması gerektiğini savunuyor herkes. Hiç bir oyun da görev itemlerinin daha üst itemler ile eşit olduğu görünmemiştir. Bugün ki oyun tarzı ile konuşuyorum ileride ne olacağını tabi ki bilemem.

AstoVidatu

Üye
Su an oyunun en iyi gıysılerı olan ELİTE zırhlar nasıl 500k ya satılmaz anlam veremıyorm. Yönetıcıler hıc mı oyunla ılgılenmıyorsunuz bir cozum yolu neden bulmuyorsunuz. Oyle bir gorev sılahı ve gıysılerı yapmıssınız kı unıq ıtemlerle kapısır nerdeyse. Gorev sılah ve giysilerini 10-20 gun sure getırın sonra silinsin gitsin. Yapın artk sunu
Evet umarım yaparlar o zaman hem itemler değerlenir , hem oyun hızlanır ve insanlar bunlara yöneleceği için güç dengesi olarak bakılırsa bir mücadele içerir. Sonuçta oynadığımız oyun mücadele oyunu ama şu an char dizince 1000 vururken 1100 vuruyorsa sıkıntı maalesef. Denge ve düzenleme şart olduğunu düşünüyorum yaklaşık 15 yıllık MMORPG oyuncusu olarak tecrübe tarzında bir bilgi çok bilmişlik değil. (toxic kitle için belirtiyorum.)

SavetroN

Üye
şu an item dizmek kozmetik olarak güzel gözükmek dışında bir işe yaramıyor :D

AstoVidatu

Üye
şu an item dizmek kozmetik olarak güzel gözükmek dışında bir işe yaramıyor :D
Aslında yarıyor açıkcası ama abartılı ya da çok aşırı değil , bak bp oyuncusuyum full iteme yakınım Oyun sonu itemleri harici konuşarak belirtiyorum 2.1k ap 622 def 2.6k mp 3k hp var tatmin ediyor mu ediyor ama görev itemli birisi ap ve def açısından aşırı bir fark olmuyor , ya da olduğunu varsayalım ilginç bir şekilde vurulan damageye yansımıyor maalesef

SavetroN

Üye
Aslında yarıyor açıkcası ama abartılı ya da çok aşırı değil , bak bp oyuncusuyum full iteme yakınım Oyun sonu itemleri harici konuşarak belirtiyorum 2.1k ap 622 def 2.6k mp 3k hp var tatmin ediyor mu ediyor ama görev itemli birisi ap ve def açısından aşırı bir fark olmuyor , ya da olduğunu varsayalım ilginç bir şekilde vurulan damageye yansımıyor maalesef
Aynen tam olarak onu demek istemiştim. Mesela Full artı full görev itemleriyle 1700e yakın bir atak oluyor. Ama sizin 2.1k apli karakteriniz ile görev itemli karakter arasında damage farkı cok az ne yazık ki değmiyor bir nevi şu anki sistemde.

tigger

Üye
Hep görev eşyalarının iyi olmasından bahsediliyor. Karşılaştırma, başlangıç eşyalarıyla kıyas yapıldığı için böyle bir algı oluşuyor. İlerleyen zamanlarda daha iyi eşyalar piyasa girecek, dolayısıyla görev eşyaları da yavaş yavaş anlamını yitirecek.

AstoVidatu

Üye
Hep görev eşyalarının iyi olmasından bahsediliyor. Karşılaştırma, başlangıç eşyalarıyla kıyas yapıldığı için böyle bir algı oluşuyor. İlerleyen zamanlarda daha iyi eşyalar piyasa girecek, dolayısıyla görev eşyaları da yavaş yavaş anlamını yitirecek.
Orası doğru ama , o itemler ne zaman gelecek belli değil maalesef. Şu anki düzen için talep ediyoruz zaten , yoksa tabi ki ileride çöp olacaktır görev itemleri.

Archantos

Üye
Görev eşyaları iyi olabilir düşürülmesine gerekte kalmayabilir. Ama diğer itemlerin gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir sonraki gelecek seviyede de o itemlerin elite göre iyi olması gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt