Şarapçıoğlu
Üye

Emek = Kazanç bruh..Yaratığı keserkex exp kazanıyorsun para kazanıyorsun pot kazanıyorsun + item düşürme şansın var. F Tuşuna basınca bişey kazanamıyorsun.
Emek = Kazanç bruh..Yaratığı keserkex exp kazanıyorsun para kazanıyorsun pot kazanıyorsun + item düşürme şansın var. F Tuşuna basınca bişey kazanamıyorsun.
Aynen emek kazanç. Adam bütün haritayı dolaşsın maden toplasın kazanç 0. Kesinlikle katılıyorum sana.Emek = Kazanç bruh..
Aynn kanka sanırsın dünya turu düzenliyor, dorionda aynı mekanda 10 adım atıp diğerini topladığını bilmesek inanacağız. Mouse ile tıklıyorsun baya yorucuymuş. Kesinlikle harpy dönmekten, slot kesmekten daha yorucu haklısın.Aynen emek kazanç. Adam bütün haritayı dolaşsın maden toplasın kazanç 0. Kesinlikle katılıyorum sana.
Sana katılmıyorum Şarapçıoğlu Dorionu sabah 9 da başlayıp gece 3 e kadar turluyorum belki 100 belki 200 kere ciddi anlamda yorucu bir iş. Elbetteki emeklerin şimdi olmasada ileriki zamanlarda karşılığı olacaktır.Aynn kanka sanırsın dünya turu düzenliyor, dorionda aynı mekanda 10 adım atıp diğerini topladığını bilmesek inanacağız. Mouse ile tıklıyorsun baya yorucuymuş. Kesinlikle harpy dönmekten, slot kesmekten daha yorucu haklısın.
Yahu harpy de ne var orc da ne var. Şimdi üşenmedim oyuna girdim hesap yaptım. Büyücüyüm. 10 tane orc peşime takıp buzla kestim. 1 dk mı almadı kazanılan exp para eşya pot gayet iyiydi. Sadece 1 dk da. Bu iş varken ben gidip boş boş maden toplamam. Ben bunu söylüyorum. Herkes de bunun farkına varırsa sen harpy kesecek yer bulabilecek misin onu diyorum sana ben ??? Oyuncuları farklı alanlara yönlendirmek lazım. Herkesi harpy lere orclara yönlendirmenin mantığı ne. Harpy den 10 kazanıyorsa adam madenden 10 kazansın demiyorum. Madenden de 1 kazansın. Harpy 10 versin orc 8 versin maden 1 versin diyorum. Bağnazlıkta çığır açtınAynn kanka sanırsın dünya turu düzenliyor, dorionda aynı mekanda 10 adım atıp diğerini topladığını bilmesek inanacağız. Mouse ile tıklıyorsun baya yorucuymuş. Kesinlikle harpy dönmekten, slot kesmekten daha yorucu haklısın.
Boş işlerle uğraşma işte bak kendi kendine yanıt vermişsin. Madem boş, kazançlı işe gir. F tuşuna basıp en çok ben kazanayım uff süper fikir neden başkasının aklına gelmedi bu .dYahu harpy de ne var orc da ne var. Şimdi üşenmedim oyuna girdim hesap yaptım. Büyücüyüm. 10 tane orc peşime takıp buzla kestim. 1 dk mı almadı kazanılan exp para eşya pot gayet iyiydi. Sadece 1 dk da. Bu iş varken ben gidip boş boş maden toplamam. Ben bunu söylüyorum. Herkes de bunun farkına varırsa sen harpy kesecek yer bulabilecek misin onu diyorum sana ben ??? Oyuncuları farklı alanlara yönlendirmek lazım. Herkesi harpy lere orclara yönlendirmenin mantığı ne. Harpy den 10 kazanıyorsa adam madenden 10 kazansın demiyorum. Madenden de 1 kazansın. Harpy 10 versin orc 8 versin maden 1 versin diyorum. Bağnazlıkta çığır açtın
Sana katılmıyorum Şarapçıoğlu Dorionu sabah 9 da başlayıp gece 3 e kadar turluyorum belki 100 belki 200 kere ciddi anlamda yorucu bir iş. Elbetteki emeklerin şimdi olmasada ileriki zamanlarda karşılığı olacaktır.
Anlama kapasiteniz yetersiz kalıyor sanırım. Sorun yok. Sistem gayet uygun. Anlamadıysanız anlayana kadar tekrar tekrar okuyabilirsiniz.Çözüm odağınız mükemmel. Sorun var ise atla. Neden sorun çözülmüyor ???
Ufak ufak anlıyorsun. Boş iş diyorum evet. Ve diyorum ki işlevsel hale getirilebilir. Farm sistemi yapılmaya çalışılmış ama "BOŞ İŞ" olmuş. İşe yaramıyor. Başkasının aklına gelmemiş deme. Başkasının aklına gelmiş ama uygulamada eksiklikler var. Ben bu eksiklikler giderilebilir diyorum. Forumun amacı bu zaten. Sen de kabul ediyorsun boş iş diye ben de kabul ediyorum. E neden yapıldı bu sistem o zaman boş iş olacaksa ??? Ç
Ayrıca ben yaratık kesmek istemiyorum belki farm için oynayacağım bu oyunu. Bir başkası üretimci olmak için oynayacak. Bundan size ne ? Herkes harpy kesmek zorunda değil.
Kanka senin şu cümleni ne diye anlamış bak biSen biraz sussana , her konuya alakalı alakasız yorum yazmışsın ve elle tutulur cümleler dahi kurmamışsın. Sessizce uzaklaş.
Benim yorumumdan bahsediyorsan ben onu o arkadaşa itafen yazmadım.Kanka senin şu cümleni ne diye anlamış bak biİyi güldürdü
![]()
![]()
kanka ben şarapçıdan bahsettimBenim yorumumdan bahsediyorsan ben onu o arkadaşa itafen yazmadım.
Kanka senin şu cümleni ne diye anlamış bak biİyi güldürdü
![]()
![]()
Benim yorumumdan bahsediyorsan ben onu o arkadaşa itafen yazmadım.
kanka ben şarapçıdan bahsettim![]()