FARM ZARAR ETTİRİYOR

Şarapçıoğlu

Üye
Aynen emek kazanç. Adam bütün haritayı dolaşsın maden toplasın kazanç 0. Kesinlikle katılıyorum sana.
Aynn kanka sanırsın dünya turu düzenliyor, dorionda aynı mekanda 10 adım atıp diğerini topladığını bilmesek inanacağız. Mouse ile tıklıyorsun baya yorucuymuş. Kesinlikle harpy dönmekten, slot kesmekten daha yorucu haklısın.

Odora

Üye
Aynn kanka sanırsın dünya turu düzenliyor, dorionda aynı mekanda 10 adım atıp diğerini topladığını bilmesek inanacağız. Mouse ile tıklıyorsun baya yorucuymuş. Kesinlikle harpy dönmekten, slot kesmekten daha yorucu haklısın.
Sana katılmıyorum Şarapçıoğlu Dorionu sabah 9 da başlayıp gece 3 e kadar turluyorum belki 100 belki 200 kere ciddi anlamda yorucu bir iş. Elbetteki emeklerin şimdi olmasada ileriki zamanlarda karşılığı olacaktır.

Dinamit

Üye
Yahu harpy de ne var orc da ne var. Şimdi üşenmedim oyuna girdim hesap yaptım. Büyücüyüm. 10 tane orc peşime takıp buzla kestim. 1 dk mı almadı kazanılan exp para eşya pot gayet iyiydi. Sadece 1 dk da. Bu iş varken ben gidip boş boş maden toplamam. Ben bunu söylüyorum. Herkes de bunun farkına varırsa sen harpy kesecek yer bulabilecek misin onu diyorum sana ben ??? Oyuncuları farklı alanlara yönlendirmek lazım. Herkesi harpy lere orclara yönlendirmenin mantığı ne. Harpy den 10 kazanıyorsa adam madenden 10 kazansın demiyorum. Madenden de 1 kazansın. Harpy 10 versin orc 8 versin maden 1 versin diyorum. Bağnazlıkta çığır açtın

Son düzenleme:

Şarapçıoğlu

Üye
Yahu harpy de ne var orc da ne var. Şimdi üşenmedim oyuna girdim hesap yaptım. Büyücüyüm. 10 tane orc peşime takıp buzla kestim. 1 dk mı almadı kazanılan exp para eşya pot gayet iyiydi. Sadece 1 dk da. Bu iş varken ben gidip boş boş maden toplamam. Ben bunu söylüyorum. Herkes de bunun farkına varırsa sen harpy kesecek yer bulabilecek misin onu diyorum sana ben ??? Oyuncuları farklı alanlara yönlendirmek lazım. Herkesi harpy lere orclara yönlendirmenin mantığı ne. Harpy den 10 kazanıyorsa adam madenden 10 kazansın demiyorum. Madenden de 1 kazansın. Harpy 10 versin orc 8 versin maden 1 versin diyorum. Bağnazlıkta çığır açtın
Boş işlerle uğraşma işte bak kendi kendine yanıt vermişsin. Madem boş, kazançlı işe gir. F tuşuna basıp en çok ben kazanayım uff süper fikir neden başkasının aklına gelmedi bu .d

Sana katılmıyorum Şarapçıoğlu Dorionu sabah 9 da başlayıp gece 3 e kadar turluyorum belki 100 belki 200 kere ciddi anlamda yorucu bir iş. Elbetteki emeklerin şimdi olmasada ileriki zamanlarda karşılığı olacaktır.

Bu arkadaş diyor ki slot dönmekten daha çok kazandırsın. Karakteri bir yerden alıp diğer yere götürüp F tusuna basmakla, koordinasyon gerektiren 4lü 5li harpy slotu dönmek aynı iş değil, kazancı da aynı olmamalı. Epic çapa ile LVL1 mısır toplayayım domates toplayayım tamir masrafı olmasın oh başka paşam?

Slot dönerken ekip kurman gerekiyor, pot harcıyorsun, yeri geliyor xp kaybediyorsun, kscilerle uğraşıyorsun, tamir masrafı yine çıkıyor, koordinasyonlu şekilde çalışıyorsun. İki iş bir tutulabilir mi?

Sen sabahtan akşama kadar o şekilde kastığında 10k'dan fazla ürün topluyorsun tanesini 5kdan satsan günde 50m para eder. Sabahtan akşama harpy dönünce bu kadar kazanmıyorsunuz.

Tabii repair masrafı bile yokken emeksiz kazanırken sorun yoktu, şimdi düzeniniz mi bozuldu? Kıyamam :))

Son düzenleme:

Dinamit

Üye
Topladığım ürünleri 5 k dan satmak :) Vay zeki arkadaşım. Ben ürünlerin işlevselliği yok diyorum. Bari 1.5 2 k dan tüccarlara satabilelim diyorum. Sen 5 k dan başkasına satmakdan bahsediyorsun. Sen okuduğunu anlamıyor musun sadece yazmayı mı öğrendin :):)

Başkasına 5 k dan satabilsem ben neden 1.5 2 k dan tüccara satılabilsin diye konu açayım :):):)

Evet senle haklı olduğum bir konu var. Bu iş "BOŞ İŞ". Bu kısmı anlayabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an. Ama aramızdaki fark. Sen boş iş yapma başka iş yap diyorsun. Sorunu atla diyorsun. Ben de sorun çözülsün işlevsel hale getirilsin diyorum.

Son düzenleme:

Şarapçıoğlu

Üye
Çözüm odağınız mükemmel. Sorun var ise atla. Neden sorun çözülmüyor ???

Ufak ufak anlıyorsun. Boş iş diyorum evet. Ve diyorum ki işlevsel hale getirilebilir. Farm sistemi yapılmaya çalışılmış ama "BOŞ İŞ" olmuş. İşe yaramıyor. Başkasının aklına gelmemiş deme. Başkasının aklına gelmiş ama uygulamada eksiklikler var. Ben bu eksiklikler giderilebilir diyorum. Forumun amacı bu zaten. Sen de kabul ediyorsun boş iş diye ben de kabul ediyorum. E neden yapıldı bu sistem o zaman boş iş olacaksa ??? Ç

Ayrıca ben yaratık kesmek istemiyorum belki farm için oynayacağım bu oyunu. Bir başkası üretimci olmak için oynayacak. Bundan size ne ? Herkes harpy kesmek zorunda değil.
Anlama kapasiteniz yetersiz kalıyor sanırım. Sorun yok. Sistem gayet uygun. Anlamadıysanız anlayana kadar tekrar tekrar okuyabilirsiniz.

Dinamit

Üye
Birşey yapılmış olmak için yapılmaz. Bir şey yapıldıysa bi amacı olmalı. Amacına hizmet etmiyorsa boşa yapılmıştır. Sistemde sorun yok diyebilmen için sistemin bütün parçalarında bulunmuş olman lazım. Sen olaya benmerkezci yaklaşıyorsun. Beni ilgilendiren bir problem yoksa sorun yok diyorsun. Bu işler öyle yürümez. Ama şunun farkındayım sana anlatarak da sorunu çözemem. Ben ilgili kişilerin konuyu anlayabileceğini ve bir çözüm getireceklerini düşünüyorum. O yüzden sen kafa yormaya çalışma.

Odora

Üye
Şarapçıoğlu ben yaptığım işten hiç şikayet etmedim bu 1, ikincisi senin döndüğün harpyleri bizde döndük neyin nasıl olduğu hakkında bilgimiz var 1 level açıp hadi craft yapalım demedik. 3. sü ise her konuda yorum yapayım sevdası doğru bildiğinden de şaşırtır insanı. Yarın bir gün bu craft kasanlar iyi ki kasmışız derken şu anda aman boş diyenler ulan keşke kassaydın diyecekler bundan da eminim.

Bstrafe

Üye
Olsun annesi "kuzum" diye severken , babası "it oğlu" diye kafasına vurmuş demek ki .
5-yildir-hala-gezi-parki-diye-havlayan-it-oglu-it_1744228_m.jpg

Kanka senin şu cümleni ne diye anlamış bak bi :D İyi güldürdü :D :D

Benim yorumumdan bahsediyorsan ben onu o arkadaşa itafen yazmadım.

kanka ben şarapçıdan bahsettim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt