farmer denesi̇zli̇ği̇ne adalet...

FireQuiN

Üye
Merhabalar...
Solo FARMER olupta itemi yetersiz olan veya İtem yapmak için solo farm yapmak isteyen farmerların durumu içler acısı.

Nedenine gelince nft veya GB çekerek istemini dizmiş adamla ezik dediğimiz 60 lvl üstü büyük bir kesim melesef karşı ırkın assaslarının veya itemli abeylerin fantazilerine ve insafsızligina terk edilmiş.

Lütfen farmı deat valey haritasından çıkarın.
Adamlar sadece kesmeye, yıldırmaya sindirmeye odaklanmışlar.
Sadece belli kesimin çöplüğüne dönüşmüş.

Farm bölgesi karşı ırk tarafından saldirilamaz olsun. Tşkler

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

4.0.0 güncellemesiyle Krallık haritalarında ve Hagard/Haddar haritalarında farm olanakları iyileştirildi. Savaş haritasında farm yapmak zorunda değilsiniz.

Güncelleme notları

DeniRo

Üye
Dün Lunaskar Kingdom da sca Harpy de 2 saat kastım 800 coin atıyor daha çöpte gelmedi.Üzerimiz falan dolup taşacaktı.

Balerion

Üye
Dün Lunaskar Kingdom da sca Harpy de 2 saat kastım 800 coin atıyor daha çöpte gelmedi.Üzerimiz falan dolup taşacaktı.
Harpy pek ideal değil, scavanger harpy deneyebilirsin. Clanguard sabateur şu an iyi. Snake queen gorgon deneyebilirsin. Posionous rock, cyclops ve dread cyclops iyi çöp itemi atıyor. Şu an makul düzeyde sonuç alırsın ama iyi ölcüo verim odaklı farm yapman lazım. Benkm kendi farm slotum (neresi oldugunu söylemem) saatte 6-7 m getiriyor, kotü değil bence belki daha iyisi de vardir. böyle slotlar var bulman lazım

RickSancheZz

Üye
kalkan takıp ful hp verip dvde toplama yapıyorum aynı asas kesememesine rağmen 10 keredir üstüme geliyor, amaç kill alıp bp kasmak olsa bırakır çünkü kesemiyor, amaç gereksiz darlamak, gülüp geçiyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt