Farmer Okçu İtem Önerileri

MrsRaqqa

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar, DV ' de ara ara farm atabileceğim bir okçu karakter istiyorum. +7 vixen , komple +2 swiftness set, +2 belt of agility var. Zırh olarak ise +7 Crafted Heavy set var. 5-6 gb bütçeli olarak zırh setimi yükseltmek istiyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

skaebneN

Üye
Dizdiğin Çarın üstüne ne koyarsan koy okçu olduğun için asla koyduğun para kadar performans alamazsın. Üçlü beşli hasarı değişmiyor çünkü. Bu oyunda bazı klaslarda böyle durumlar var. End game itemli bir karakter ile senin karakterin gibi bir karakterde en fazla (%10 - %20) damage farkediyor. Farm için ona da değer mi sen karar vermelisin. Kaldı ki oyunda solo slot keserek farm atmak bence mantıklı değil çünkü pot parasını zor çıkarırsın. Bu arada end game ile orta düzey itemlerin arasında 10x 20x fiyat farkı var.

RainOfFire

Üye
Benim yakın zamanda farm için düşündüğüm bir set var büyük kısmını tamamladım, takılar ve zırhları kendim üretti(rdi) m. şuanda lvl kasıyorum.

Enhanced +7 heavy plate set +10%, aurora Belt 5% exp, moblara hasar ve gold bonus, +3 swiftnes set, asas yüzük küpe. Defans olarak +6 elite zırh seviyesinde, verdiği hp ile o açığı kapatıyor +7 si ile. Yay olarak ta 7 vixen yada 7 enhanced hearthseeker düşünüyorum. Farm için daha fazlasına gerek yok bence.

Burak YAKUT

Üye
Selamlar arkadaşlar, DV ' de ara ara farm atabileceğim bir okçu karakter istiyorum. +7 vixen , komple +2 swiftness set, +2 belt of agility var. Zırh olarak ise +7 Crafted Heavy set var. 5-6 gb bütçeli olarak zırh setimi yükseltmek istiyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Hiç Boşuna Yapma BP gelcek kafana vurcak slotta alcak Vazgeç bu karardan okcu felan asas oynamıcaksan bırak BP aç .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt