Farmer Ve Warrior İçin Assasları Bitirmek

GorrTheGodButcher

Üye
Gelen son yamayla birlikte warriorun rampage'li bufflanıp assasın defansı olanlara fazla vuran skillerinin nerflendiğini gördük. Bu skiller aynı zamanda diğer joblara da vuran skiller dolayısıyla sadece warriora olan damage'i değil, diğer joblara olan damage'i de etkileyecek. Oyun yönetimi pvp için, pk için karakter dizen insanlara bu nerf'ün hesabını vermeli. Neye dayanarak böyle bir nerf atıldı? Nerf % kaç atıldı? Assasın bu skillerle vurduğu damage ne kadardı? Ne kadar olmasını istediniz? Geçmiş damage varolan job dengesini nasıl olumsuz etkiliyor? Şu anki hali nasıl etkileyecek? Tüm bunların cevabını nerfle birlikte vermeniz gerekiyor ki yönetim olarak güvenilirliğiniz olsun. İnsanlar kamuoyu olan bir iki yayıncının oynadığı jobu mu oynamalı siz nerf atmayın diye? Yaptığınız bu davranışların orta, uzun vadede olan etkisinin farkında mısınız?

Allfather13

Yeni Üye
İnsanlar kamuoyu olan bir iki yayıncının oynadığı jobu mu oynamalı siz nerf atmayın diye? Yaptığınız bu davranışların orta, uzun vadede olan etkisinin farkında mısınız?

evet uzun zamandır düşüncelerimi özetleyen kelime bu olmuş.
diğer tüm jobları yok sayan bir anlayış atarak büyüyerek devam ediyor.
adamlar zaten Z basmaktan başka birşey yapmıyor seri şekilde damage ler geliyor arkasına
üstüne mage kadar alan vurup anormal damageler çıkıyor
yetmiyor üstüne BUFF
ayakta alkışlıyoruz böyle devam (y)(y)(y)

N3v3N

Üye
Oyunun başından beri tüm sınıflara çatır çatır nerf gelirken assaslara buf üstüne buf geldi. Yeri geldi skilleri buflandi yeri geldi itemleri yeri geldi rakip itemleri nerflendi. Assasin bu ufak nerfe rağmen hala guclu durumda. Savage skill hasarinda %500 yazıyor fakat %700 vuruyor. Diğer fiziksel skillerinde de buna benzer fazladan hasar çıkartıyor. Hiçbir sınıfta olmadığı kadar seri R ve skill vuruyor. İşi bilen bir assas skilllerinin ve eskiden atılan buflarin verdiği avantajla partysini ve kendisini çok rahat taşıyabiliyor.

GorrTheGodButcher

Üye
Oyunun başından beri tüm sınıflara çatır çatır nerf gelirken assaslara buf üstüne buf geldi. Yeri geldi skilleri buflandi yeri geldi itemleri yeri geldi rakip itemleri nerflendi. Assasin bu ufak nerfe rağmen hala guclu durumda. Savage skill hasarinda %500 yazıyor fakat %700 vuruyor. Diğer fiziksel skillerinde de buna benzer fazladan hasar çıkartıyor. Hiçbir sınıfta olmadığı kadar seri R ve skill vuruyor. İşi bilen bir assas skilllerinin ve eskiden atılan buflarin verdiği avantajla partysini ve kendisini çok rahat taşıyabiliyor.
Kardeşim sen söylediği hiçbir şeyi kanıtlamayan bir insansın, dolayısıyla kanıtlayana kadar da yalancısın ve söylediğin her şey de yalan. 3 aydır burada assasla ilgili çeşitli safsatalar uyduruyorsun, bunları kanıtlaman istediğinde ise "oynadığın jobu bilmiyosun .s.s." şekilde saçma sapan şeyler söyleyip ortadan kayboluyorsun. Fuat Aslan yayınında Aarvad döneminde assası nerfletmek için warriorların master skillerini kapatarak assastan damage yediği ve sonrasında "assas çok vuruyor" diye manipülasyon yaparak nerfletmeye çalıştığını söyledi. Muhtemelen bu insan da sensin. Forum moderatörlerinin hiçbir kanıt göstermeden yaptığın manipülasyonlara göz yummasını da anlamıyorum açıkçası. Sözlükte hiçbir kanıt sunmadan konuşabiliyor muyuz? Ben her başlığın altına gidip "warrior skilli aslında %500 yazıyo ama o %3000 .s.s.s dünyanın en hızlı R vuran jobu warrior .s.s. warrior hep nerf yedi assas hep buff .s.s.s" şeklinde hiçbir kanıt göstermeden yorumlar yazsam mesela gerçekten buna müdahale etmeyecekler mi?

Burada senin aşina olmadığın bir şeyden, hakikatlerden bahsediyoruz. Warrior rampage'liyken sanki yeterince güçlü değilmiş gibi bufflanırken bunun yanında assasın defansa göre vuran skilleri nerfleniyor. Yani iki kez buff geliyor warriora. Bunu konuşmak yerine yine safsatalar uyduruyorsun.

Son düzenleme:

HKN.01

Üye
Kardeş sen neden bahsediyorsun ve ağlıyorsun 1 pt mage ırk kaldırıyor yetmiyor oyun ile ve karakterler arası damage dengesizliği ve eşitsizliği ile dalga geçer gibi video çekip atıyorlar youtube ye asas geliyor tek atıyor uçuyor kaçıyor rogue lerin Z sine girme zaten mageler asaslardan üstün warrior hariç her sınıfta uçma kaçma yok olma ne istersen var en büyük dengesizlik ise aşırı derecede rogue ve mage pt lerin olması nedeni basit mageler bp kasıp satmak için rogue ler farm atmak için açılmış joblar oyun oynamak için değil bunun üzerine oyun yönetimi de kill görevlerini kaleb hariç saat 19 sonra yapılacak şekilde ayarladığından bowl a girilmiyor. Player akşam 7 gibi eve geliyor işten pc başına oturuyor kill yapayım derken eziyet oluyor akşam işe gidecek gündüz kill leri yapamıyor tamamen bıktırma politikası var oyunda amaç ne anlamak mümkün değil. Killerin saat 19 dan sonra yapılmasını isteyen kimse eminim şöyle demiştir saat 19 dan sonra yapılsın bowl da kalabalık olur hem playerlar pk atar bizde bakın ne kadar çok online player oluyor deyip övünürüz.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Kardeşim sen söylediği hiçbir şeyi kanıtlamayan bir insansın, dolayısıyla kanıtlayana kadar da yalancısın ve söylediğin her şey de yalan. 3 aydır burada assasla ilgili çeşitli safsatalar uyduruyorsun, bunları kanıtlaman istediğinde ise "oynadığın jobu bilmiyosun .s.s." şekilde saçma sapan şeyler söyleyip ortadan kayboluyorsun. Fuat Aslan yayınında Aarvad döneminde assası nerfletmek için warriorların master skillerini kapatarak assastan damage yediği ve sonrasında "assas çok vuruyor" diye manipülasyon yaparak nerfletmeye çalıştığını söyledi. Muhtemelen bu insan da sensin. Forum moderatörlerinin hiçbir kanıt göstermeden yaptığın manipülasyonlara göz yummasını da anlamıyorum açıkçası. Sözlükte hiçbir kanıt sunmadan konuşabiliyor muyuz? Ben her başlığın altına gidip "warrior skilli aslında %500 yazıyo ama o %3000 .s.s.s dünyanın en hızlı R vuran jobu warrior .s.s. warrior hep nerf yedi assas hep buff .s.s.s" şeklinde hiçbir kanıt göstermeden yorumlar yazsam mesela gerçekten buna müdahale etmeyecekler mi?

Burada senin aşina olmadığın bir şeyden, hakikatlerden bahsediyoruz. Warrior rampage'liyken sanki yeterince güçlü değilmiş gibi bufflanırken bunun yanında assasın defansa göre vuran skilleri nerfleniyor. Yani iki kez buff geliyor warriora. Bunu konuşmak yerine yine safsatalar uyduruyorsun.

Oyunun başından beri atılan patch notlarını inceleyebilirsin.
Skill hasarlarını sen dahil herkes deneyebilir. Önceki yorumlarımda skill hasar hesaplamasinin nasıl yapıldığını açıkladım.
Ticket atıp savage skilinin yazıldığı gibi %500 vurup vurmadigini sorabilirsin.

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis. Banlatma çabani anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum.

rotute

Üye
Okçular mantar atıp ırkı tanklıyor nerflenmeli ve bunun gibi sayfalarca okçuya laf eden sendin asasına nerf geldiyse okçuya dönüp mantar skilini kullanarak ırkını tanklamanı öneririm.

GorrTheGodButcher

Üye
Oyunun başından beri atılan patch notlarını inceleyebilirsin.
Skill hasarlarını sen dahil herkes deneyebilir. Önceki yorumlarımda skill hasar hesaplamasinin nasıl yapıldığını açıkladım.
Ticket atıp savage skilinin yazıldığı gibi %500 vurup vurmadigini sorabilirsin.

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis. Banlatma çabani anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum.
Kardeşim ben denemeyeceğim bunları, deneyip atacaksın. Kanıt göstereceksin kanıt. Kişi iddiasını ispatla mükelleftir, hukukta ispat yükü diye geçer bu olay dünyanın en temel ilkesini beceremiyorsun daha hala tuhaf tuhaf açıklamalar yapıyorsun.

sbh

Üye
Nerfledikten sonra azalttıkları hasarı geri veren mağaza eşyası göremedim gerçekten azaltmamış da olabilirler nota da düşük oranda yazmışlar zaten ne kadar olduğu belli değil, deneyen oldu mu skiller az mı vuruyor öncekine göre?

DeadLegion

Üye
Nerfledikten sonra azalttıkları hasarı geri veren mağaza eşyası göremedim gerçekten azaltmamış da olabilirler nota da düşük oranda yazmışlar zaten ne kadar olduğu belli değil, deneyen oldu mu skiller az mı vuruyor öncekine göre?
Dusuk oranda azaltildi demek nedir bunu da bir turlu anlamis degilim. Karakterimizin skilinin yuzde kac hasar vurdugunu hatta bundan da ziyade o yuzde hasarla tam olarak kac hasar vurdugunu bilemeyeceksek neyi bilecegiz biz bu oyunda mesela skill aciklamasinda %500 yaziyor diyelim bunu ben her seferinde atagimla carpip hesaplamak zorunda miyim? Bunu da gectim orda yazan o %500 bile bu yamadan sonra belirsiz cunku bu oranin dusuk oranda azaltildigi ancak yuzde kac oranla azaltilip skill hasarinin yuzde kaca dusuruldugu belirtilmemis. Bunu yapmak yerine skill nerflendikten sonra skill aciklamasini duzeltmek cok zor olmamaliydi.

hakan_0zdemir

Yeni Üye
Asaslara biraz daha nerf gelmeli görev yaptırmıyorlar görev slotlarına camp kurup 70-75 arası ezikleri keserek kendini tatmin etmek nasıl bir kafa anlamış değilim. Git bowl da kendi çapında karakterlerle vs at

matrax_16

Üye
Simitçileri çok ağlatmışız demek ki, bowl pksının içine ettiğiniz için daha da çok ağlayacaksınız slotlarda "farm atamıyom simit yiyemiyom param bitti assas nerf hüüüü .s.s" diye. Ben oyunu her yerde oynuyorum, benim için değişen bir şey yok. Oyun yönetiminin attığı yamayla oyuna ve joblara nasıl baktığını gösterdim. Sen kolsuz biri olarak meta oynamayı seviyorsundur muhtemelen ama ben sevmiyorum. Jobların avantajları dezavantajları olduğunu düşünüyorum ama bu avantajlar tek bir joba toplanıyorsa bunun sonuçlarının nasıl olduğunu muadil oyunlarda gördük, burada da aynı olmasını engellemeye çalışıyorum. Ama senin gibi insanların bunu anlayabilecek dirayeti yok ne yazık ki
Sizin için dw towndan farmer slotlara teleport gate açmışlar. Yallah farm slotlarına görevci darlamaya. olmadı bowla gel 2 yere vurak görev bitirt.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Forum üzerinde tartışmaya dayalı konular olması birbirinize saygısızlık yapacağınız anlamına gelmiyor.

Bu şekilde Mesajlar iletmeyiniz. Bu tarz davranışlar için tekrar uyarı yapılmayacaktır.

GorrTheGodButcher

Üye
Forum üzerinde tartışmaya dayalı konular olması birbirinize saygısızlık yapacağınız anlamına gelmiyor.

Bu şekilde Mesajlar iletmeyiniz. Bu tarz davranışlar için tekrar uyarı yapılmayacaktır.
Matrax_16 adlı kullanıcının yazdıklarının tartışmaya hiçbir katkısı yok, bunun yanında "... yaşam formları sizi yallah" gibi ifadeler kullanıyor. Bunları tam olarak nasıl saygıyla ilişkilendirdiniz ve silmemeyi tercih ettiniz acaba?

Ek olarak, bu ve bunun gibi birçok başlıkta assas jobuyla ilgili kanıt göstermeden söyledikleri hakikatmiş gibi manipülatif birçok entry giren ve kanıt sorulduğunda "git sen bak işte" şeklinde yanıt veren yazarlar var. Entrylerinde bunu sistematik bir şekilde yaptıkları da açık, daha önce de defalarca kez şikayet ettim. Bununla ilgili neden müdahalede bulunmuyorsunuz. Burası tartışmanın esas olması gereken bir mecra değil mi? Belirtilen argümanlara kanıt göstermek de tartışmanın esaslarından değil mi?

Son düzenleme:

Agaragambi

Üye
Adamlar warrior priest partiyle town bastı video attılar warrirorlara nerf istiyoruz :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt