Fishing ile yakalanan çöpler hakkında

Anthelior

Üye
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Fishing ile işe yarar deniz mahsulleriyle birlikte birçok çöp de yakalıyoruz.
  • Fishbone
  • Old Sailor Boot
  • Blood Star
  • Cushion Star
  • Strombus
  • Blue Crab*
  • King Crab*
Bunların şu anlık hiçbir işlevi yok. Yalnızca * işaretli olan Crab'lerin açıklamasında Quest Item tanımı geçiyor.

Bahsettiğim bu eşyaların ileride herhangi bir işlevi olacak mı? Bilmediğimden bankada tutuyorum ve bankamda yer kalmamaya başladı. Ona göre sileceğim. Yok ilerde bir işe yarayacaklarsa boşuna silmeyeyim kalsın kaldıkları yerde.

52zeki52

Üye
Aynı şeyleri bende düşünüyorum. Bankada bekletiyorum. tatmin edici bir cevap gelir umarım. Bir konuda bir işlevi yok tarzında cevap gelmişti ama 7 parça eşyanın hiç birinin işlevsiz olması biraz kötü bir durum. Hem yer kaplıyor hem bir bilinmezlik var. deniz yıldızları crab ler fln aşçılıkta kullanılsa bari.

HeaveN

Üye
Çok fazla balık var elimizde duruyo işlev yok keşke çoğu balık hp yada mp balık ayarlansa craft balıkları zaten satılmıyo kullanmıyo kimse.

RickSancheZz

Üye
biraz daha biriksin, horse mackarele yapıldığı gibi erimesi için yem olarak kullandırılır, yada bi yemekte 20x falan ister yani çöpe atmanla atmaman bişey farkettirmez

Pitou

Üye
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Fishing ile işe yarar deniz mahsulleriyle birlikte birçok çöp de yakalıyoruz.
  • Fishbone
  • Old Sailor Boot
  • Blood Star
  • Cushion Star
  • Strombus
  • Blue Crab*
  • King Crab*
Bunların şu anlık hiçbir işlevi yok. Yalnızca * işaretli olan Crab'lerin açıklamasında Quest Item tanımı geçiyor.

Bahsettiğim bu eşyaların ileride herhangi bir işlevi olacak mı? Bilmediğimden bankada tutuyorum ve bankamda yer kalmamaya başladı. Ona göre sileceğim. Yok ilerde bir işe yarayacaklarsa boşuna silmeyeyim kalsın kaldıkları yerde.
Balıkçılıkta çıkan gereksiz çöp eşyaları dismantle ederek kırdırdığımızda "Horse mackerel , Shrimp vb" Balık yemlerine dönüşse en azından bir işe yarabileceğini düşünüyorum. Malum balık yemleri çok zor çıkıyor.

PattleBriest | Veinia

Üye
Balıkçılıkta çıkan gereksiz çöp eşyaları dismantle ederek kırdırdığımızda "Horse mackerel , Shrimp vb" Balık yemlerine dönüşse en azından bir işe yarabileceğini düşünüyorum. Malum balık yemleri çok zor çıkıyor.
Kesinlikle bu şekilde bir sistem gelmesi gerekiyor veya 5x fishbone verip örneğin 1x horse mackerel alabilmeliyiz bunun için balıkçılık adı altında bir crafting penceresi oyuna eklenebilir. Yani ben balıkçılık kasan birisi olarak balık yemeği yapabilmek için neden 10 level meslek kasabilmeliyim anlamış değilim

RickSancheZz

Üye

çöp dediğimiz materyallerin değerlendirilmesi için mantıklı bir öneri ama, eğer ileride bi işe yaramayacaksa dismantle sistemiyle uğraşmak yerine komple kaldırılsın, diğer balıkların dropları artsın.

Hedvein

Üye
İleride işe yarıyormuş düşünsene ve sen 9999 tane olan bu çöpleri yok etmişsin...

Balerion

Üye
Fishing ile yakalanan çopler derken? Fishing ile yakalanan herşey çöp zaten.

mmtakiff06

Üye
Fishing ile yakalanan çopler derken? Fishing ile yakalanan herşey çöp zaten.
Çöp derken ? Ben dungeonlarda flounderle takiliyorum. Şükür hiç pot masrafi yapmıyor balıkçılık oyuna renk katıyor Ayrica diğer baliklarda kullanilabilir hale geldiğinde dahada iyi olacaktir.

Balerion

Üye
Çöp derken ? Ben dungeonlarda flounderle takiliyorum. Şükür hiç pot masrafi yapmıyor balıkçılık oyuna renk katıyor Ayrica diğer baliklarda kullanilabilir hale geldiğinde dahada iyi olacaktir.
Hocam flounder de çöp,
Evet basarsınız mana verir ama 3 tanesi 1800 mana veriyo ve 3 kerede basılıyor pazarda 3500 golda satıyorlar. 1800 manaya 10500 gold vereceğime normal mana basarım.

Balığı kendim tutuyorum derseniz, horse mackerel 1500 golda satılıyor. Sıfır ıskalamayla her tuttuğunuz flounder gelse bile 1800 mana için 4500 coins veriyorsunuz. Açın auctiondan mana potu alın 3500e satıyorlar great mana potunu.

RickSancheZz

Üye
Hocam flounder de çöp,
Evet basarsınız mana verir ama 3 tanesi 1800 mana veriyo ve 3 kerede basılıyor pazarda 3500 golda satıyorlar. 1800 manaya 10500 gold vereceğime normal mana basarım.

Balığı kendim tutuyorum derseniz, horse mackerel 1500 golda satılıyor. Sıfır ıskalamayla her tuttuğunuz flounder gelse bile 1800 mana için 4500 coins veriyorsunuz. Açın auctiondan mana potu alın 3500e satıyorlar great mana potunu.

100 coinlik worm ile tutuncada flounder geliyo, Flounder bence güzel bi balık çöp değil, squid eşliğinde kullanınca bpye bile mana kullandırtmıyor

Balerion

Üye
100 coinlik worm ile tutuncada flounder geliyo, Flounder bence güzel bi balık çöp değil, squid eşliğinde kullanınca bpye bile mana kullandırtmıyor
Hocam ben biraz mecaz anlamda öyle dedim, ben sürekli balık kullanıyorum her gün 1500 balık harciyorum ama demek istediğim şu, niye 600 mana veren balik + mana regen balıgı basayım? Çok zahmetli bir şey bu, squid fiyatı tek başina 2k zaten, flounder 1.5k ikisi 1600 mana, fiyatı 3200. Aynı paraya gider auctiondan great mana potu alırım hem zahmetsiz hem daha ucuz hem 1600 yerine 2000 mana veriyo hem de bi anda veriyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt