evet zaman farklı zihniyet aynıAsıl amaç para kazanmaya doğru hızla gidiyor. 70 leveli atlayıp 75 getirmeleri bu yüzden zaten. Millet 2 ay durmadan exp kassın, bot da koyduk oyuna, satın alsınlar. Yakında bir de premium getirirler 250 TL'ye 65 level üstü %50 exp, 500 TL %100 exp diye.
olay mergen gittiğinde belli olmuştu zaten cok takmamak lazım Bir - ALT-F4 - de benden arkadaşım senin içinTakke düştü kel göründünerede bu Burhan Bey alfa-1 den bu yana oyun makul ücretli olacak asla ceb yakmayacak diyen ??? aylarca üzerine basa basa herkez çok düşük bir mevla ile oyunu oynayacak extra verilecek paralar sadece görsel oyuna asla etki etmeyecek diyen şahıs Burhan Bey nerede acaba ?
Ya arkadaş neden sürekli insanları kandırma çabası içersinde herkez ne gerek var buna açık açık bizim amacımız bir oyun yapıp voleyi vurmak demiyor ? emin olun böyle bir dürüstlükle başlansa herkez bunu biliyor olur ve başlayan buna rağmen başlar ama sen insanları kandırsan yok şu kadar ucuz bu kadar düşük bütçeli asla çep yormayacak premium 90 tl olacak 90 tl verenle 400 tl veren arasında fark olmayacak tek fark görsel skin olacak üzerine basa basa böyle demediminiz mi ? şimdi ne değişti yahu yerli oyun bu türk yapımı farkındaysanız oynaması en pahalı oyun haline geliyor gün geçtikçe üstelik mmo katagorisinin henuz yeni ve çok fazla sorun içeren bir oyunu ne yazıkkı son beklentim bu 23 eylül güncellemesi idi onunda hazırlıgı tamamen cebimdeki paraya dayalıymış Hizmet göremediğim , son zamanlarda farmın SIFIR oldugu bu oyuna artık 1 lira bile vermeyeceğim ALT-F4 zamanı gelmiş kalan arkadaşlara sabır diliyorum![]()
Dostum 2500 gelmesi saçma bak hali hazırda pus'ta 1500lük buff varken oyun içi priestlerde 2000 buff skill i var gelecek patchle beraber pus'ta 2000 buff olmalı en fazla oyun içi priestlerde 2500 skill olucak priestinde bi albenisi olması lazım partylerde1500 lük bütün scroller kaldırılmalı. Yerine 2500 scroller getirilmeli ve 200 Rise cash olarak devam etmeli. Fiyatı ne kadar arttırırsan death valleydeki oyuncu o kadar azalır. Scroll ne kadar ucuz olursa pk o kadar kalabalık olur . Bence bunu değerlendirmeniz lazım doğru bulmuyorum bu kadar pahalı olmasını.
Priesta bunla beraber 3500 HP Buff gelecekDostum 2500 gelmesi saçma bak hali hazırda pus'ta 1500lük buff varken oyun içi priestlerde 2000 buff skill i var gelecek patchle beraber pus'ta 2000 buff olmalı en fazla oyun içi priestlerde 2500 skill olucak priestinde bi albenisi olması lazım partylerde
Priestin Buff yeteneği scrollden daha fazla olacak.Dostum 2500 gelmesi saçma bak hali hazırda pus'ta 1500lük buff varken oyun içi priestlerde 2000 buff skill i var gelecek patchle beraber pus'ta 2000 buff olmalı en fazla oyun içi priestlerde 2500 skill olucak priestinde bi albenisi olması lazım partylerde