Fiyatlar Kabul Edilemez İndirime Gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaRaKeSH

Üye
Akşam oyunda yazı geçince sevindim lakin mağazaya girince daha neler dedim kendi kendime. Sonra aklıma şu soru geldi ne olacaktı ki ne bekliyodun. eski scler 200 cash ken yenileri neden neredeyse 2,5 katı yeniler herkes için cazip evet büyük iş mecbur alacaklar mı deniyor. Sürekli yönetim bekleyin çok güzel şeyler olacak dedi kime göre güzel şeyler olacak. Bana göre hava hoş alım gücü sınırlı olan arkadaşlarımız var. Ne diyeceğiz sen çıkmamı diyecez yada 1500 basmı diyecez yönetim bu yanlışından acilen dönmeli çok yanlış bir politika güvenimizi boşa çıkarmayın lütfen

JamesParker

Üye
yönetim iyice saçmalamaya başladı, 75 geliyor diye millet oyuna dönecekti sayelerinde herkes bir bir vazgeçiyor

Archantos

Üye
Yönetimin gözünü para boyadı.. Bu yanlıştan hemen dönmeleri gerekiyor. 75 olduktan sonrada yeni potlar getirip onlarıda mı 400 Cash'e satacaksınız ilerleyen zaman da? Yanlışlarınızdan dönün fiyatları düşürün eski scler ile yenilerini değiştirin üstüne 50-75 cash zam yapın en fazla insanları soğutuyorsunuz oyundan

UndefeatebLe

Üye
Oyun asıl şimdi başlıyor diyenler vardı ama bu kadar kötü bi güncelleme olamaz. Bütün yorumlarımda oyunu güzelleyen ben diyorum ki ; oyun asıl şimdi bitiyor.

N3v3N

Üye
2 sene boyunca 70 lvl testleri yapıyorsun ama oyunu 65 lvlle açıyorsun. Evet 65 lvl dengesiz oldu deyip yıllarca test edilen 70 lvl i es geçip 75 getiriyorsun. Neden 70 lvl gelmedi gelmeyecek deyince de 75 lvl daha dengeli olacak deniliyor.
Daha testleri bile yapılmayan skilleri bile yeni yeni oluşturulan 75 lvlin alel acele gelmesini ister istemez bu SC fiyatlarina bağlıyor insanlar. 70 lvl gelse idi bu SC lerde olmayacaktı.

MaRaKeSH

Üye
Bu kadar emeğe yazık etmeyin bu kadar insanın hevesini kursağında bırakmayın, turnuvada hilaladam çok güzel konuştu geldi sağolsun bizlerle ilgilendi. Ama oyun politikası çok yanlış yönde ilerliyor. Yol yakınken düzeltilmesi icap ediyor

jobulani

Üye
Düne kadar Def ve HP scroll kavramı tek iken, bugün itibariyle üstü kapalı bir şekilde eski def-hp sc ler eventlar için, yeni def-hp sc ler pk için uygun hale geldi. Düşünce gayet güzel, fiyatlandırma kötü.

Oyunu oynayan kitlenin içinde maddi imkanı iyi olanlar olduğu gibi, durumu mağaza alışverişi için kısıtlı oyuncular da var. Ki bu oyuncular çoğunlukta. Yaşadığımız ülkenin ekonomik durumu zaten ortada. İnsanların canı burnuna gelmiş. Geçim sıkıntısı almış başını gidiyor. Gençler işsiz, ruhsal bunalıma girip eve kapanmış. Hayata tutunacak küçük bahaneler arıyorlar. Bunlardan bir tanesi de belki bu oyun. Bari sanal ortamda kendilerini mutlu hissetsinler. En azından şu yeni sc lere bir fiyat güncellemesi yapın.

Blue

Üye
Düne kadar Def ve HP scroll kavramı tek iken, bugün itibariyle üstü kapalı bir şekilde eski def-hp sc ler eventlar için, yeni def-hp sc ler pk için uygun hale geldi. Düşünce gayet güzel, fiyatlandırma kötü.

Oyunu oynayan kitlenin içinde maddi imkanı iyi olanlar olduğu gibi, durumu mağaza alışverişi için kısıtlı oyuncular da var. Ki bu oyuncular çoğunlukta. Yaşadığımız ülkenin ekonomik durumu zaten ortada. İnsanların canı burnuna gelmiş. Geçim sıkıntısı almış başını gidiyor. Gençler işsiz, ruhsal bunalıma girip eve kapanmış. Hayata tutunacak küçük bahaneler arıyorlar. Bunlardan bir tanesi de belki bu oyun. Bari sanal ortamda kendilerini mutlu hissetsinler. En azından şu yeni sc lere bir fiyat güncellemesi yapın.
Farmcı biterse oyun biter arkadaşlar.

MaRaKeSH

Üye
Diğer oyunlarda insanlar parası olanların altında kaldığı için oynayamadı bu oyunu zaten bir çoğumuz bu parolayla geldi buraya. Serverda doğru yapılan tek olay dv idi şimdi onuda ellerinden almayın oyuncuların. Parası olmayan oynamasına dönecek yoksa

gesukalyoncu

Üye
Diğer bir arkadaşın konusuna yaptığım yorum gibi: Kendi düşüncem yeni fiyatlar yeterince uygun. Eski fiyatlar şirket adına sürdürülebilir değildi. Bu şekilde daha iyi olacağına eminim.

Pitou

Üye
Marketi gördükten sonra oyundan soğumaya başladım. Şuan oyunu oynasam mı oynamasam mı diye düşünüyorum :( Bu kadar pahalı olmak zorunda mı ?

birol2003

Üye
Fiyatlara zam gelmemişki, bunlar yeni ürün ve paket fiyatları, cazip değilse almayız

Archantos

Üye
Marketi gördükten sonra oyundan soğumaya başladım. Şuan oyunu oynasam mı oynamasam mı diye düşünüyorum :( Bu kadar pahalı olmak zorunda mı ?
Çektiğim 12500 Cash bitene kadar oynarım daha sonrasında oyun gidişatına göre büyük ihtimalle bırakırım. ya da en fazla zaman geçiririm boş boş. gerçi çektigim cashde 1 ayda biter :D

jobulani

Üye
Diğer bir arkadaşın konusuna yaptığım yorum gibi: Kendi düşüncem yeni fiyatlar yeterince uygun. Eski fiyatlar şirket adına sürdürülebilir değildi. Bu şekilde daha iyi olacağına eminim.
'Sana göre' uygun gelmesi pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bana kalırsa da yeni çıkan iPhone 14 uygun. Nasıl oluyor da millet alamıyor hala şaşkınım.

birol2003

Üye
Scrolleri mecbur alacaksın . Kostüm ,matta , pelerin vb artık özellik vereceği için mecbur alacaksın. Oyun vermese bile oyun içinden alacaksın aynı şey.
Kostüm, Matta, Loter, 1500 hp 250def, speed, kanat bunların fiyatları eskisi gibi yeni gelen itemler gereğinden fazla yüksek talep olmazsa düşürmeleri lazım. Bencede suyunu biraz fazla kaçırdılar bu kapital işinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt