Fiyatlar Kabul Edilemez İndirime Gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynx35

Üye
fiyatların acil inidirlmesi lazım bu fiyat politikasını kim yapıyorsa kendi ayağına sıkmaya çalışıyordur net. Oyun da o kadar problem varken bu fiyat tuzu biberi oluyor , hataları çözüp oyun daha iyi oynanabilir hale gelmeden yanlış üstüne yanlış yapıyorsunuz.

Son düzenleme:

MaRaKeSH

Üye
Diğer bir arkadaşın konusuna yaptığım yorum gibi: Kendi düşüncem yeni fiyatlar yeterince uygun. Eski fiyatlar şirket adına sürdürülebilir değildi. Bu şekilde daha iyi olacağına eminim.

eski fiyatlar dediğin ürünler yeni dostum tabiiki farklı fiyat olacak 2,5 katı olmaması nın anlamı nedir yada sen ne anladın onuda duymak isteriz

Pitou

Üye
Sadece pk için 1 ayda alacağımız ürünler.
60x 1000x hp pot ( Pk atarken Günde 2x harcıyorum.) (6000 RC)
60x 1000x mp pot (6000RC)

1x 2500 buff(50li paket) ( Günde 5 saat pk atarım.) 10 günde 1 paket biter. Ayda 3x 2500 buff sc almam lazım. 1500rc eder.
300 DEFANS SCROLL . Yukarıdaki hesaba göre oda 1500 rc eder.

Premium alıyorum 900RC

Speed scroll . Günde 5 saat bassak 1 ayda 300 rc gider.

Kostümlerde zorunlu alınacak artık oyundan özellik vereceği için . Kostüm , matta, kanat ,pelerin :1000+400+400+400=2200rc

TOPLAM: 18.400 Rise cash = 1500 TL

Yukarıdaki hesaba göre pk atmak istiyorsan Her ay bu oyuna 1500 tl yatırmak zorundasın. Çalışmayan oyuncular nasıl verecek ? Parası olmayan oyuncuları neden istemiyorsunuz anlamıyorum :(
Fiyarları düşük tutsanız oyuncu kalabalık olacak kalabalık adamlar daha çok çekecek aslında pahalı yaptığınız fiyattan daha fazlasını kazanacaksınız bunu bir kavrasanız sorun olmayacak aslında.

Son düzenleme:

Archantos

Üye

1x 2500 buff(50li paket) ( Günde 5 saat pk atarım.) 10 günde 1 paket biter. Ayda 3x 2500 buff sc almam lazım. 1500rc eder.

Premium alıyorum 900RC

Kostümlerde zorunlu alınacak artık oyundan özellik vereceği için . Kostüm , matta, kanat ,pelerin :1000+400+400+400=2200rc

Yukarıdaki hesaba göre pk atmak istiyorsan Her ay bu oyuna 1500 tl yatırmak zorundasın. Çalışmayan oyuncular nasıl verecek ? Parası olmayan oyuncuları neden istemiyorsunuz anlamıyorum :(
Kostümler özellik vermeyecek diyorlardı onuda mı değiştiriyolar artık onla alakalı bilgim yoktu ?

Hesaplama belki de en ucuzundan gerçekten çok kötü durum eski fiyat politikası ile scler yer değiştirmeli üstüne birşey eklenmemeli ve devam etmeli .

Pitou

Üye
Kostümler özellik vermeyecek diyorlardı onuda mı değiştiriyolar artık onla alakalı bilgim yoktu ?

Hesaplama belki de en ucuzundan gerçekten çok kötü durum eski fiyat politikası ile scler yer değiştirmeli üstüne birşey eklenmemeli ve devam etmeli .
Oyun marketten özelliksiz verecek özelliği oyundan bir şekilde alacaksın kostüme yükleyeceksin . Aynı şekilde almak zorunda kalacaksın. Çünkü almazsan rakibin alacak ve senin önüne geçecek almak zorundasın.

galpz

Üye
Gerçekten bu fiyatlarla oyun oynanmaz, buraya kadarmış, Türk oyunu dedik, tutalım dedik ama diğer oyunlardan hiçbir farkı kalmadı, oyundan hiçbir kar getirisi gütmeden tamamen eğlenme amacı ile oynamama rağmen gerçekten yoruyor, farm yapalım diyoruz gelirden kat ve kat daha fazla gider oluyor, bu şekilde nasıl oynayabiliriz ki? Üzerine birde pus fiyatları bu şekildeyken ... bi alt + f4 te benden geliyor

Archantos

Üye
Oyun marketten özelliksiz verecek özelliği oyundan bir şekilde alacaksın kostüme yükleyeceksin . Aynı şekilde almak zorunda kalacaksın. Çünkü almazsan rakibin alacak ve senin önüne geçecek almak zorundasın.
Gerçekten çok saçma işler

N3v3N

Üye
Ohooo diğer oyundan ne farkı kaldı o zmn. Hani p2w öğe minimum olacaktı? Birebir herseyi getirmiş oldular.

bRT E

Üye
Birlik beraberlik olsun , almayın eski sistem devam edin. Tepki göstermedikçe , sorunları düzeltemeyiz

murolity

Üye
Fiyatların bu noktada olması benim için sürpriz olmadı. Ne bekliyordunuz ki ? Daha fazla pot tüketilsin diye yaratıkların ataklarını hızlandıranlardan ? İnsanlar premium pot alsın diye oyun içindeki potların fiyatını arttıranlardan ? Ne bekliyorsunuz ? Takke taaaa o zaman düşmüştü. Aylarca zindan a girip item alamayanlar varken sponsor yayıncılara gırtlak dolusu item düştüğünde hiç anlamadınız mı bu oyun bizimle oynadığını. Eleştirimçok güvenim yok oynuyorum ancak yakındır uzaklaşmam

birol2003

Üye
Ohooo diğer oyundan ne farkı kaldı o zmn. Hani p2w öğe minimum olacaktı? Birebir herseyi getirmiş oldular.
Baştan beri aynı dendi hep aksini söylediler, yaratıklar, droplar, kaleler, gateler, oynanış mekaniği, skiller ama yönetim şeklini ve ücretlendirmede aynı oldu şimdi :) İlhk günden beri yerli bir firma oldukları için destek vermiştim, ama sanırım oyuncu desteğini yanlış anladı arkadaşlar.

Türkiye Private servera hoşgeldiniz.

murolity

Üye
kankacım bırakırsam en çok seni özlemicem beni kestirmekten bi vazgeç artık ahahaha :)
sen bu oyunun sponsor yorumcususun sen bu oyunu bırakmazsın. Yönetimin her yanlışında yönetimi savunmak için forumda yorum yaptın durdun. Bu yüzden yorumlarına denk geldiğimde aha sponsor burada yine atomu parçalıyor diyorum. Bir duruşun yok bir eleştirin yok bir ağırlığında yok az ötede insanları kandır sponsor yorumcu

MaRaKeSH

Üye
sen bu oyunun sponsor yorumcususun sen bu oyunu bırakmazsın. Yönetimin her yanlışında yönetimi savunmak için forumda yorum yaptın durdun. Bu yüzden yorumlarına denk geldiğimde aha sponsor burada yine atomu parçalıyor diyorum. Bir duruşun yok bir eleştirin yok bir ağırlığında yok az ötede insanları kandır sponsor yorumcu

Niye böyle bir yorum yaptın şu anda bana anlamış değilim, sponsor yorumcu kalıbına nasıl oturttun onuda anlamış değilim ayıp ediyosun baştan söliyim. Bu tarz seylere cvp vermem normaldede forum içinde aktif olduğundan cvp vermek istedim. Yanlışa yanlış demek bir duruştur foruma son mesajtan başlıyarak takip ediyosan yanlış yoldasın. Gripi mesajları okumanı tavsiye ederim

Jigglypuff

Üye
Sayın yönetim diğer mmorpg'ler aylık 10 15$ aylık ödeme ya da tek seferde 50 100 $ dolar satın alımla ayakta dururken hala geliştirmeler yaparken sizin daha milyon tane sorunu olan ERKEN ERİŞİMde ki bir oyun için aylık 50$ 100$ ödeme istemeniz nedir ? Siz iyi misiniz ? Bize ne sunuyorsunuz da bunun karşılığında 50-100$ istiyorsunuz ? Ülkemizin şirketi iyi yerlere gelsin daha da gelişsin diye sorunlu sunulan oyuna göre fazlasıyla yüksek olan mağaza ürünleri satın alıyoruz ama bizleri iyice salak yerine koymaya başladınız. New World anlık 900k kullanıcıdan 20k kullanıcıya düştü , kimse burada baki değil oyunculara kulak verin küstürmeyin zira geri kazanmanız kolay olmaz. Saygılarımla.

paradaisu

Üye

Premium alıyorum 900RC

TOPLAM: 18.400 Rise cash = 1500 TL

Fiyarları düşük tutsanız oyuncu kalabalık olacak kalabalık adamlar daha çok çekecek aslında pahalı yaptığınız fiyattan daha fazlasını kazanacaksınız bunu bir kavrasanız sorun olmayacak aslında.
İçimizden geçenleri söylediğin için teşekkürler , bu duruma bir el atılması gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt