Fiyatlar Kabul Edilemez İndirime Gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

priesttt

Üye
bence fiyatlar gayet normal diğer partiler çok ucuzdu 1 tane 2500 hp sc 50 kuruşa denk geliyor gayet ideal
aga ne adamsın ya bunu diyebiliyorsun ya şaşırıyorum sana, adamlar twitchte seni etiketliyordu anlat anlat diyordu orda bile susuyordun. sana ne faydası olacak önceki scden 2,5 kat fazla fiyat olan pus iteminin ? -şaşırmadık-

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Oyunumuz açıldığı günden bu yana ilk önceliğimiz oyuncularımızı ülke ekonomisine göre yormadan rahat bir şekilde oyun oynatmak oldu. Ve halen daha bu önceliğimizden vazgeçmiyoruz.

Premium, Premium pot, Kostüm, Binek, Pet ve diğer tüm ürünler de hiç bir şekilde zam yapılmamıştır. Ve şuan ki mağaza fiyatları, sizlerin de dediği gibi çok ama çok uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Bu ürünler de hiç bir değişiklik yapılmadı.
Yeni scrollar oyuna eklendiği için fiyatlar yine uygun şekilde mağazaya eklendi. Kullandığınız Scrollar'ın süreleri uzun olduğundan, süre olarak hesapladığınız zaman gayet makul fiyatlara çıkıyor.

Bu sebeple;
Fiyatlarda bir değişiklik yapılması düşünülmüyor.
Level cap için herkese şimdiden iyi oyunlar diliyorum :)

Son düzenleme:

MajorMikey

Üye
Adamlar zaten her şeyi ucuz hiç bir değişilik yapılmadı eski ürünlerde. 50 adet scroll zaten bi oyuncuya rahat 10 gün yeter bu nasıl bir ölücülük indirim diyorsunuz hemen.

Bence fiyatlar tam yerinde olmuş

priesttt

Üye
30m ediyor 2 50lik 2500 sc, cristalde blodvaleyde 1500lük basarız öyle takılırız. yapacak birşey yok, scsiz pk atılmaz debuf olduğu sürece

SunRise

Yönetici
Community Manager
Oyun mağazamız 5 aydır hizmet vermektedir. 5 Aylık süreçte hiç bir şekilde zam gelmemiştir. Ülke ekonomisini bahane edip oyuncularımızı hiç bir şekilde huzursuz etmek istemedik. Yeni ürünlerin eklenmesiyle beraber eski mağaza ürünleri sabit fiyat olarak devam etmektedir.
Yeni eklenen Scroll fiyatlarını süresine bakıp hesap yaptığınız zaman şuan ki sisteme göre olması gerekenin en uygun fiyat olduğunu anlayabilirsiniz.

Mitraileusse

Üye
Abi anlamıyorum gbleri indiren tayfa ile ağlayan tayfa aynı bence son derece uygun olmuş keşke daha fazla miktarda yapılsaydı

murolity

Üye
Oyun mağazamız 5 aydır hizmet vermektedir. 5 Aylık süreçte hiç bir şekilde zam gelmemiştir. Ülke ekonomisini bahane edip oyuncularımızı hiç bir şekilde huzursuz etmek istemedik. Yeni ürünlerin eklenmesiyle beraber eski mağaza ürünleri sabit fiyat olarak devam etmektedir.
Yeni eklenen Scroll fiyatlarını süresine bakıp hesap yaptığınız zaman şuan ki sisteme göre olması gerekenin en uygun fiyat olduğunu anlayabilirsiniz.
Şimdi 50 lik sc aldığımız da cebimizden çıkan para ilk etapta 50 tl. Buff 50 tl Defans 50 tl ve dash 10 tl. Günde 3 tane sc basıp pk atarsanız bu sc ler size 16 gün gider. Yani 16 günün maliyeti 110 TL. Buna pot masrafını da eklerseniz cebinizden çıkacak para 2 haftada 150 TL 1 ayda 300 TL. Bu sadece sc ve pot masrafı. Buna premium da eklerseniz aylık masraf 400 tl. Ben bahsettiğiniz uygunluğu göremedim. Uygun olan yer neresi açıklar mısınız ?

FANTECH

Üye
Abi siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum adamlar 2 kuruş para kazanıyor bu şirketin çalışanı var , kirası var, suyu var, turnuvası var. Zaten incelerseniz paketlerdeki tutarla tekli bir alım yapıldığında aynı paraya geliyor. Oyunun gelişmesi ve büyümesini istemiyor musunuz bir sc ye fiyatlandırma yüksek geldi diye ortalığı ateşe veriyorsunuz. Priestlerin verebildiği buff zaten bundan daha fazla zaten. Durduk yere ortalığı velvereye veriyorsunuz.

Nart

Üye
Selamlar,

Oyunumuz açıldığı günden bu yana ilk önceliğimiz oyuncularımızı ülke ekonomisine göre yormadan rahat bir şekilde oyun oynatmak oldu. Ve halen daha bu önceliğimizden vazgeçmiyoruz.

Premium, Premium pot, Kostüm, Binek, Pet ve diğer tüm ürünler de hiç bir şekilde zam yapılmamıştır. Ve şuan ki mağaza fiyatları, sizlerin de dediği gibi çok ama çok uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Bu ürünler de hiç bir değişiklik yapılmadı.
Yeni scrollar oyuna eklendiği için fiyatlar yine uygun şekilde mağazaya eklendi. Kullandığınız Scrollar'ın süreleri uzun olduğundan, süre olarak hesapladığınız zaman gayet makul fiyatlara çıkıyor.

Bu sebeple;
Fiyatlarda bir değişiklik yapılması düşünülmüyor.
Level cap için herkese şimdiden iyi oyunlar diliyorum :)
Bazı arkadaşlar belki kızacak ama bence de fiyatlarda aşırı bir pahalılık yok. Ancak oyunda party farmı olmadığından, solo farm yapanların genelde; işsiz, ekipsiz ve oyunu sadece para kazanmak için oynayan tipler olduğu için, maalesef oyunda doğru bir akış yok.

Oyuna renk katacak, yukarıya taşıyacak ekip ve kişiler oyundan kazanım elde edemiyor. Bu da dolaylı olarak oyun ve ekiplerin ekonomisine zarar vererek bu gibi tepkilere yol açıyor.

Yönetimin özellikle partyce yapılacak farmların önünü açması gerektiğini düşünüyorum.

ManicAttack

Üye
Ulan 500 Rise Cash 50₺ zaten bastığın zaman gece pk sı gündüz pksında aktif bassan dahi 50₺ ye çok rahat 1 hafta pk atıyorsun zorlanmadan
Şu ülke ekonomisine rağmen 6 aydır zam yapmadılar adamların oyunu geliştirmesini istiyor isen destek olacaksın ki bu miktarlar az bile şu oyun için biraz bakın oyun piyasısına karşılaştırın ne kadar uygun olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Gerçekten Türkiyede oyun sektörü nasıl büyüyecek bilmiyorum ama başaracaksın Rise bunu

ODUNBEY

Üye
max 250 cash verilir daha fazlası zarar, zorunlu item
Senin günümüz oyunlarından haberin yok sanırım en basitinden örnek vermem gerekir ise gelişimini tamamlamış ve muazzam oyuncu kitlesine sahip WOW dahi 60 günlük paketini 530₺ ye satıyor türkiye piyasasında sen bu oyun 530₺ ver 3 ay kafan rahat oyunu oynarsın hiç bir şey düşünmeden ki bu gibi bir çok karşılaştırma yapılabilir az ülkenizin oyunun gelişmesi için destek verin köstek olmak yerine umarım anlayabilirsin dediklerimi.

Filozof

Üye
Asıl amaç para kazanmaya doğru hızla gidiyor. 70 leveli atlayıp 75 getirmeleri bu yüzden zaten. Millet 2 ay durmadan exp kassın, bot da koyduk oyuna, satın alsınlar. Yakında bir de premium getirirler 250 TL'ye 65 level üstü %50 exp, 500 TL %100 exp diye.
Değişik bir bakış açısı mevcut Türki ye ekonomisi için 5 aylık süreçte herhangi bir mağaza ürünü artırmadan bu şekilde ilerletmiş bir ekibin bunu yapmasına bu tepki.
Mağaza fiyatları uygunluk açısından gayet iyi durumda oto atak için genel bir soru cevap dahi yapıp getirdiler 75 olduktan sonra o exp scrolları almana gerek yok getirseler dahi ne kadar kullanacaksın ki farklı bakıyorsun gerçekten oyunun gelişmesi için bakış açını değiştirmeni öneririm.

Blue

Üye
Bazı arkadaşlar belki kızacak ama bence de fiyatlarda aşırı bir pahalılık yok. Ancak oyunda party farmı olmadığından, solo farm yapanların genelde; işsiz, ekipsiz ve oyunu sadece para kazanmak için oynayan tipler olduğu için, maalesef oyunda doğru bir akış yok.

Oyuna renk katacak, yukarıya taşıyacak ekip ve kişiler oyundan kazanım elde edemiyor. Bu da dolaylı olarak oyun ve ekiplerin ekonomisine zarar vererek bu gibi tepkilere yol açıyor.

Yönetimin özellikle partyce yapılacak farmların önünü açması gerektiğini düşünüyorum.
Ben de yönetim tarafından desteklenseydim content creator olarak ben de uygun derdim hocam. Sahi siz cashe para veriyor musunuz?

Adv3NN

Üye
oyun oynamak bile pahallı olmuş canım ülkemde deathvalleyde 18 saat dolaşan adamım 2bin tl aylık oyuna vermek benide yorucak kira öder gibi bune :D

MaRaKeSH

Üye
Fİyatlar normal diyen arkadaşların matematik le ilgili sıkıntıları var sanırım. 1500 sc il 250 def sc fiyatını 2500 hp sc ve 300 def sc fiyatı ile karşılaştıralım. evet eskiler ucuzdu hatta beleşti eyvallah yenileri neden eskilerinin 2,5 katı. bu resmen bu zamana kadar biz sizi idare ettik bundan sonra siz bizi idare edindir. oyun açıldığından bu yana mağazada ki gerekli ürünleri düzenli olarak alıyordum her ay bu ay bile premium + 5400 cash üzerimde şimdi burda normal diyen arkadaşlar neye göre normal diyolar çok merak ediyorum. Biz yeri geldiğinde oyun yönetimini zaten destekliyoruz ama bu tutumlar çok sinir bozucu son yapılan güncellemelerin hiçbiri olması gerektiği gibi değil. direk 75 de bir hataydı buda bir hata bence. önümüzdeki süreçte var izleyip göreceğiz hep beraber

UNDERT0KER

Üye
şöyle de bir durum var gelecek olan skilleri açmak baya masraflı olacağa benziyor ve baya zor olacağa benziyor. Herkes mesela 3k buff 350 ac gibi özelliklerini açamayacak onun için scler bu kadar pahalı diye umuyorum. Scler ucuz olsa kimse skill açmaz alır basar sc yoluna devam eder.

UNDERT0KER

Üye

solo farm yapan adamları yerin dibine sokmuşsun da o solo farm yapıyor dediğin adam kaç tane pot harcıyor her ay oto loot çekiyor pre alıyor. Zaten solo farmda para yok kimse farm atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt