Forum hayatı oyun olmuş zombilerle dolu

platoon0x

Üye
Adamlar başkalarından 1 2 gün geri kalacak, oyuna giremeyecek diye ödleri kopuyor, 1 gündür kıyameti kopardılar. Neymiş sadece haftasonunda oynayabiliyormuş kim telafi edecekmiş, bir haftasonu da oynamayıver kardeşim, hayatlarında ilk defa söz sahibi olduğunu hisseden ve adam yerine koyulan türk milleti yine milletin kafasına çıkmaya başladı, ben olsam discordu komple kapalı tutarım forumu da kaparım, şu topluluktan çıkan yapıcı eleştiri oranı %1 anca.

Tengrikut

Üye
@undeatable :ROFLMAO:

"Biz telafiyi haketmedik mi?" 28 Mayıs
"65 Oldum oyuna girmiyorum" 27 mayıs

@platoon0x 2 mesajında Türk Milleti hayırdır sen ne ayaksın

Smartz

Üye
çok katılıyorum bu konuya. vizyonsuzluktan başka bişey değil.. yama geliyor diye sevinmek lazım bişeyler düzeltiliyor diye fakat adam oyuna giremiyorum diye ağlıyor yanında birde kötüleme yapıyor hangi kafayla acaba

sanne2

Üye
Aklıma direkt geldi bu konuyu şakşakçı kadrosunun lideri açmıştır diye hemen orada abim, çok boş adamsın ya. :D

KOROW

Üye
bi siz sosyalsiniz şu hayatta oyun oynamak isteyenler zombi aynennnnnnn

platoon0x

Üye
bi siz sosyalsiniz şu hayatta oyun oynamak isteyenler zombi aynennnnnnn
dostum oyun oynama isteği başka oyuna erişimi kesilince çocuk gibi zırlamak başka, aradaki farkı idrak ediyorsundur diye umuyorum. şu oyunun yaş ortalaması 25+ yapmayın..

KOROW

Üye
dostum oyun oynama isteği başka oyuna erişimi kesilince çocuk gibi zırlamak başka, aradaki farkı idrak ediyorsundur diye umuyorum. şu oyunun yaş ortalaması 25+ yapmayın..
bana bunca saat gecmis tatmin eden 1 güncelleme notu soylesene suan zırlayan herkes haklıymıs valla degisen hicbir şey yok pozitif yönde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt