ÇÖZÜLDÜ Forum kuralları hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiolings

Üye
S.a ilkten Ben oyunu hiç oynamadım ekran kartım arızalıydı pc de bir kaç gün önce ekran kartı aldım ama bundan önce Oyuncu adında foruma kayıt yaptığım mail ile bu şuanda kulladığım hem oyunda hemde forumda kullandığım bu hesap yeni açtım ekran kartımı dün daha yeni taktım oyunu indirip giriş kısmına bakmak istedim sonra bir bilgilendirme geldi fake hesap diye işin aslı fake hesap kurmak için yapmamıştım sadece iki mail adresin farklı isim adı altında kullanılmış ve biri oyunda biri bu forumda.
Söylemek istediğim şudur isteyen istediği hesaba istediği maili girebilmeli bunu fake hesap olarak algılanmamalı bence herkez kötü niyetli değildir benimkide denk gelen bir hatanın sonucudur isterimki oyun ile forum hesabı farklı olabilmeli isteyen kendi ismi ile hesap açar isteyen açmaz bir mail iki farklı yerde geçebilmeli yada siz yöneticiler bu sistemi oyunda aldığı ID(Nick) forumada eklenmeli iki sistemi birbirine farklılık olmaması adına eşitlemelisiniz ben oyunda bir hesap açıyorsam bu forumdada geçmeli geçmiyorsa bu kullanıcı hatası değildir bu sizlerin hatasıdır forumda aldığı hesapta oyunda geçebilmeli ve o isimle oyuna girebilmeli bence konu çok uzadı demek istediğimi sizler anlamışınızdır.
İyi çalışmalar kolay gelsin ROW ekibi ve yöneticileri ellerinize sağlık.

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Öncelikle yeni bir hesap açmanıza gerek yoktu, var olan hesabınızın mail adresini ve kullanıcı adını değiştirebilmeniz mümkün. Ayrıca multi üyelik kontrolü yapılırken kötü niyetli kullanıcıları yasaklamaya özen gösteriyoruz, incelediğim kadarıyla sizin yapmış olduğunuz herhangi bir kötüye kullanım bulunmuyor. Bu yüzden endişelenmenize gerek yok, lütfen aktif olarak tek forum hesabı kullanmaya özen gösterin.

Konuyla alakalı farklı sorularınız var ise bana veya diğer moderatör arkadaşlarıma özel mesaj atarak sorabilirsiniz.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt