Forum Rehber Kısımları

farmer

Yeni Üye
Lütfen eski güncel olmayan bilgileri içeren konuları silin veya güncelleyin. Googlede aratma yapınca ( forum adresinizde bir bilgiyi aratmaktan 1000 kat daha hızlı sonuç veriyor ) saçma sapan eski güncel olmayan konular çıkıyor bunu düzeltebilirsiniz oyuncularınıza yardımcı olmak istiyorsanız.

Forumda bilgiler ilkel şekilde kategorize edilmiş yani bir konu açıp konunun içerisine linkler şeklinde konuları '' kendinizce '' kategorize ettiğinizde forum arama kısmında düzgün sonuçlar alamıyoruz. yine oyuncularınıza yardımcı olmak istiyorsanız çok basit olan forum editini yapabilirsiniz.

Bonus ; Oyun ilk açıldığında ki yardım severlik sıcak kanlılık güler yüzlülüğün yerini ulaşılamamazlık , aşırı derece de geç geri dönüşler ve ilgi , her türlü detaylı soruya yetersiz oto cevaplar yerini almış. yorum sizin kalitenizi kendiniz belirliyorsunuz

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Detaylı tüm rehberln konusu mevcut burdan istediğiniz rehbere ulaşabilirsiniz.

Ayrıca forum için görüş ve önerileriniz varsa bana özelden yazarmısınız.

farmer

Yeni Üye
Detaylı tüm rehberln konusu mevcut burdan istediğiniz rehbere ulaşabilirsiniz.

Ayrıca forum için görüş ve önerileriniz varsa bana özelden yazarmısınız.
Herkesin görebileceği bir yerden yazmak diğer insanlarında akıllarında bir fikir oluşturabilir ve onlarda yardımcı olabilir.
Sizin detaylı dediğiniz kısmı yukarıda izah ettiğimi düşünüyorum . Sorunu hala anlamadıysanız özelime yazarak size güncel forum arayüzleri hakkında ss atmamı isteyebilirsiniz iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt