İstek Forum Sitesi İngilizce Olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Genco

Üye
Merhaba Arkadaslar,

Ben Los angelestan bır kardesınız olarak artık 2020yı gerıde bırakacagımız bugunlerde, yerlı bır oyun yapıyorsak : bır o kadarda evrensel olabılmemız gerektıgını dusunuyorum.

Oyunun kendı sıtesı ve forumu henuz ne yazıkkı yeterınce ıngılızce planlanmış değil.

Eger sizlerin ve yonetıcılerın reklam destegı olursa ingilizce bir forum kurup onuda ingilizce bilenlerinizden olusacak ekiplerle forum yönetim sistemiyle devam ettirebiliriz. Bu oyuna bir evrensellik ve reklam kazandırır uzun vadede.

Hepinizin iyi ve yapıcı görüslerinizi bekliyorum. Forumda veya bu konuda yetkili kisilerinde görüsleri önemlidir.

İyi günler -

Vision

Üye
Merhabalar,

Forumun sol altında dil seçeneği mevcut, İngilizce dilini seçebiliyorsunuz. Resmi sitenin çeviri çalışmaları devam ediyor, en kısa süre içerisinde dil seçeneklerini görüntüleyebileceksiniz.

Ayrıca konu başlığında bütün harflerin büyük olarak kullanılması, forum kurallarına aykırı. Bu seferlik düzelttim, gelecekte dikkat ederseniz sevinirim.

Truedll

Üye
Ben anlamıyorum İngilizce yapıyorlar suç. Türkçe yapıyorlar suç her ikisini de yapıyorlar yine suç :D

guney

Üye
yoneticiler de farkinda biz de dile getirdik ellerinden geleni yapiyolardir bence

Bigjest

Üye
Merhabalar,

Forumun sol altında dil seçeneği mevcut, İngilizce dilini seçebiliyorsunuz. Resmi sitenin çeviri çalışmaları devam ediyor, en kısa süre içerisinde dil seçeneklerini görüntüleyebileceksiniz.

Ayrıca konu başlığında bütün harflerin büyük olarak kullanılması, forum kurallarına aykırı. Bu seferlik düzelttim, gelecekte dikkat ederseniz sevinirim.
Konu hakkında net bilgi verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt