Forumda Eleştiri yapmak yasak mı ?

Pitou

Üye
Bizler oyunun her zaman iyiliğini isteyen ve Rise Online' a bir zarar gelmesini istemeyen oyuncularız. Oyundaki problemleri, sıkıntıları saygı çerçevesinde dile getirsek de Moderatör arkadaşlar Olumsuz eleştirileri direkt kaldırıyor. Arkadaşlar böyle yapmanıza gerek yok biz oyuna zarar vermiyoruz aksine bazı şeyleri önceden bildirmeye çalışıyoruz. Şuan foruma en çok zarar veren Mod arkadaşlardır. Olumsuz eleştirilerde tabi ki olacaktır. Sizden ricam lütfen düşüncelerini saygılı bir şekilde dile getiren olumsuz eleştirileri kaldırmamaya çalışın aksi halde oyunun gelişimi için uğraşan iyi oyuncuları da oyundan küstürmüş olacaksınız yapmayın . :(

Forum kurallarını ihlal ediyor olabilirsin ondan yazıların kaldırılıyor diyen olabilir. Öyle bir şey olsa uyarı yada bildirim gelirdi. Sorgusuz sualsiz direkt kaldırıyorlar.

Son düzenleme:

Namaleon

Üye
Malesef Bende bir kaç hafta önce 2 gün forum banı yedim. Açtığın discord ticketi veya banım açıldığında oluşturduğum forum konusunda geri dönüş alamadık. Yapıcı yorumlar yaptığımı ve forum kurallarını ihlal etmediğimi düşünüyorum. Malesef eleştirmek yasak gibi ciddi bir sansür uygulandığı görüşündeyim. Oyunu en başından beri takip ediyorum gerçekten böyle durumlar modumu ciddi anlamda düşürdü.

hastiL

Üye
Sanırım eleştiri yasak gibi bir şey bazı konulara giriyorum tekrar sayfayı yenilediği de o konu kaldırılmış oluyor

Pitou

Üye
Sanırım eleştiri yasak gibi bir şey bazı konulara giriyorum tekrar sayfayı yenilediği de o konu kaldırılmış oluyor
Yaptıkları çok ayıp ama oyuna zarar verdiklerinin farkında bile değiller. Oradaki insanlar oyunu sevdiği için eleştiri yapıyor olumsuzda olsa oyunun buna ihtiyacı var. İnsanların oyun umrunda olmasa zaten banane der çeker gider. Burada durup o adam düşüncelerini dile getiriyorsa o adamın yazılarını silmek çok büyük bir saygısızlıktır.

xxxOLRICxxx

Üye
Oyunda eleştirecek bir şey mi var da eleştiriyorsunuz? Mükemmel bir oyun. Bir tane bug yok, lag yok, kasma yok, crash yaşanmıyor... Oyuncuları rahatsız edecek, oyun keyfini bozacak en ufak bir durum yok. Moderatörler ise son derecede anlayışlı. Oyun yönetimi oyuncuları rahatsız eden her şeyler anında ilgileniyorlar. Oyun son derecede şeffaf mesela. En önemlisi belki de bu. Neredeyse tüm algoritmayı açıklamışlar. Upgrade yaparken itemin geçme şansı nedir biliyorsun mesela. Ona göre risk alıyorsun. Mobların droplarında değişiklik falan yapılırsa anında bilgilendirme yapılıyor. Öyle oyunculara haber vermeden asla ve katta bir değişiklik olmuyor. Ona göre nerede ne farmlayabileceğini biliyorsun. Keşfettiğin slotların dropları değiştiğinden saatlerce boşa kürek çekmiyorsun falan. Ben daha oyuncularını bu kadar düşünen bir başka oyun görmedim. Yakında tüm dünyada patlama yapar.

(Dikkat! Kinaye içerir)

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Eleştiri yapmanız yasak değil, düzgün üslupla yazılan bir eleştiri konusu siliniyorsa daha önce farklı bir kullanıcı aynı konuyu açtığı için siliniyordur. Yeni bir konu oluşturmadan önce benzer içeriğin olup olmadığını, forumun "Ara" özelliğini kullanarak kontrol edebilirsiniz. Aynı içeriğe sahip konular forumun düzeni adına siliniyor.

Örnek veriyorum, dungeon giriş anında alınan crash hatası. Bu konu hakkında birçok kullanıcı konu açtı ve geliştirici ekibin listesinde olan bir konu. Bu konuyu tekrar bugün açan bir kullanıcının konusu silinir.

Pitou

Üye
Merhaba,

Eleştiri yapmanız yasak değil, düzgün üslupla yazılan bir eleştiri konusu siliniyorsa daha önce farklı bir kullanıcı aynı konuyu açtığı için siliniyordur. Yeni bir konu oluşturmadan önce benzer içeriğin olup olmadığını, forumun "Ara" özelliğini kullanarak kontrol edebilirsiniz. Aynı içeriğe sahip konular forumun düzeni adına siliniyor.

Örnek veriyorum, dungeon giriş anında alınan crash hatası. Bu konu hakkında birçok kullanıcı konu açtı ve geliştirici ekibin listesinde olan bir konu. Bu konuyu tekrar bugün açan bir kullanıcının konusu silinir.
Neden silindiği hakkında bildiri gönderilirse o kişiye daha güzel olur bence bu hatayı yapmamaya çalışır. Benim bir çok mesajım bildirim gelmeden silindi.

Vision

Senior Moderatör
Neden silindiği hakkında uyarı gönderilirse o kişiye daha güzel olur bence bu hatayı yapmamaya çalışır. Benim bir çok mesajım bildirim gelmeden silindi.
Konular silinirken genel olarak kullanıcılara uyarı mesajı gönderiliyor. Uyarı mesajı gelmediyse, online gördüğünüz moderatörlere özel mesaj atarak sebebini sorabilirsiniz.

CuneytARKIN

Üye
Mod arkadaşları tebrik ediyorum. Forum ağlama duvarı değil. Yapıcı eleştiri kisvesi altında oyunun altını oyuyorsunuz. Ama isteyerek, ama istemeyerek.Oyun yönetimine bildirmek istediğiniz bir durum varsa ticket gönderin.

Nart

Üye
Evet bazı modların şımartıldığını düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt