Şubattan beri takipteyim, aşırı sabırsız biriyim ama en azından halden anlamaya çalışıyorum, hiç göstermediğim kadar sabırla bekliyorum oyuna gireceğim günü. Herhalde kimse keyfinden bu işi ertelemek istemez sonuçta bu işten para kazanacaklar belki hayatları değişecek, neden para kazanmayı geciktirsinler ? Asıl o abudik gubudik mesaj atan insanlar biraz anlayışlı ve ne yazdığını bilerek yorum yaparsa kimse üzülmez(yazanların %99,9 amaçları belli sadece kötülemek hep aynı zihniyetle hep aynı tarzla yazılıyor çünkü oynadıkları oyuna zarar gelmesin, oyunun popülaritesi düşmesin diye ağlıyorlar). Herkes istiyor hemen açılsın bende istiyorum aha şimdi açılsın. Öyle demeyle olmuyor malesef, arka planda neler var hiçbir şeyi bilmiyoruz. Siz de diyorsunuz bir yetkili açıklama yapmadı ? Neye yapmadı açıklama, alpha tarihi ertelenmesi duyurusu ardından saat geçmedi Burhan bey geldi saatlerce insanların sorularını yanıtladı Discordda, neden geciktiğini vs anlattı üstüne özür dilediler. Ne bekliyorsunuz siz mesela ? Ağlasınlar mı ekrana çıkıp geciktirdik ühü ühü diye. İnanırsınız inanmazsınız söyledikleri sebeplere, en azından şu oldu bu oldu deyip bilgi alıyorsun. Siz yeterli takip etmiyorsunuz belli ki "açıklama yapmadı" dediğiniz için o anlam çıkıyor. Neyse iyi niyetle bekleyen, gerçekten amacı bu oyunu oynamak olan herkese selam olsun...