Forumdaki Temiz Kalpli Dostlarımız Adına Kısa Bir Söyleşi

Otistik

Üye
Merhaba, Ben Gökhan Forumda ve Discordda sosyalleşen ve insanların konuşmalarını okumayı seven bir kardeşinizim. Bu konuda şöyle bir durumla karşılaştım insanlar birbirine saygılı değil ve her şeyi eleştiri olarak algılıyor bunun dışında çoğu içerikde forumda yok veya henüz eklenmemiş. Ben yalnızca bir oyuncu olarak sizlerden rica ediyorum birbirimize hoşgörülü ve merhametli olalım. Forumda eksik olan veya olduğunu düşündüğünüz konularda araştırmalarımızı yapalım ayrıca discordda bulunan moderatörlerimize bu konular hakkında danışarak diğer oyunculara net bir bilgi aktarımı sağlayacak konu başlıkları oluşturalım. Rise Online Forumu canlandırıp büyük bir toplum oluşturmak bizim elimizde, oyuna ne kadar çok kişi gelirse rekabet & eğlencemiz o kadar artacaktır iyi forumlar.
happy-happy-happy-happy.gif

Aveline90

Üye
Bu sosyalleşmekten ziyade asosyalleşmek. Babayiğitin dediği gibi 2 senelik konuları hortlatıyon işin gücün yok mu birader

Son düzenleme:

yetiyet

Üye
forumda birini engelleyip postlarını ve yorumlarını görmeyi engelleyebiliyor muyuz

MmoRpg

Üye
Merhaba, Ben Gökhan Forumda ve Discordda sosyalleşen ve insanların konuşmalarını okumayı seven bir kardeşinizim. Bu konuda şöyle bir durumla karşılaştım insanlar birbirine saygılı değil ve her şeyi eleştiri olarak algılıyor bunun dışında çoğu içerikde forumda yok veya henüz eklenmemiş. Ben yalnızca bir oyuncu olarak sizlerden rica ediyorum birbirimize hoşgörülü ve merhametli olalım. Forumda eksik olan veya olduğunu düşündüğünüz konularda araştırmalarımızı yapalım ayrıca discordda bulunan moderatörlerimize bu konular hakkında danışarak diğer oyunculara net bir bilgi aktarımı sağlayacak konu başlıkları oluşturalım. Rise Online Forumu canlandırıp büyük bir toplum oluşturmak bizim elimizde, oyuna ne kadar çok kişi gelirse rekabet & eğlencemiz o kadar artacaktır iyi forumlar.Ekli dosyayı görüntüle 16261
geçen yıl açılmış konuları hortlatan ( sırf yorum kasmak ve yazı yazmak için ) alakalı alakasız her konuya mesaj atan gökhan sende hoşgeldin

Otistik

Üye
Kardeşim sosyalleşte 2 sene öncesinin alakasız konularına yorum yazıp güncel kısma çekmesen çok daha iyi olacak sanki. Bugün kayıt olmuşsun foruma 110 tane mesajın var. Biraz sakin ol elini yüzünü yıka.
Sizler forum ahlak ve kurallarını bilmeyen insanlarsınız öğreteceğim.

Otistik

Üye
Bu sosyalleşmekten ziyade asosyalleşmek. Babayiğitin dediği gibi 2 senelik konuları hortlatıyon işin gücün yok mu birader
Hayır, insanlarla iletişim kurmak onların yazdıklarını da okumak bir sosyalleşmedir ayrıca işim gücüm var evet yazılımcıyım vaktimin geri kalan kısmını forum& forumlarda geçiriyorum.

MmoRpg

Üye
Merhaba, Ben Gökhan Forumda ve Discordda sosyalleşen ve insanların konuşmalarını okumayı seven bir kardeşinizim. Bu konuda şöyle bir durumla karşılaştım insanlar birbirine saygılı değil ve her şeyi eleştiri olarak algılıyor bunun dışında çoğu içerikde forumda yok veya henüz eklenmemiş. Ben yalnızca bir oyuncu olarak sizlerden rica ediyorum birbirimize hoşgörülü ve merhametli olalım. Forumda eksik olan veya olduğunu düşündüğünüz konularda araştırmalarımızı yapalım ayrıca discordda bulunan moderatörlerimize bu konular hakkında danışarak diğer oyunculara net bir bilgi aktarımı sağlayacak konu başlıkları oluşturalım. Rise Online Forumu canlandırıp büyük bir toplum oluşturmak bizim elimizde, oyuna ne kadar çok kişi gelirse rekabet & eğlencemiz o kadar artacaktır iyi forumlar.Ekli dosyayı görüntüle 16261
profilini aç seni engellemek istiyorum . forumda sadece senin bildirimlerini görmekten sıkıldım.

MmoRpg

Üye
Sizler forum ahlak ve kurallarını bilmeyen insanlarsınız öğreteceğim.
Sen kimseye hiç bir şey öğretemezsin çok ileri zekalı olduğunu düşünüyorsun ve insanlar hiç bir şey bilmiyormuş sanıyorsun. Her toplumda seni uzaklaştırıp engellediklerine dışladıklarına eminim lütfen profilindeki gizliliği kaldır seni engellemek ve bir daha görmemek istiyorum ama bunu şuan yapamıyorum lütfen seni engellememe izin ver

Otistik

Üye
Sen kimseye hiç bir şey öğretemezsin çok ileri zekalı olduğunu düşünüyorsun ve insanlar hiç bir şey bilmiyormuş sanıyorsun. Her toplumda seni uzaklaştırıp engellediklerine dışladıklarına eminim lütfen profilindeki gizliliği kaldır seni engellemek ve bir daha görmemek istiyorum ama bunu şuan yapamıyorum lütfen seni engellememe izin ver
Öyleyim çünkü hoşuna gitmiyorsa okuma ben sana hep söylüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt