Fps düşüklüğü ve Fps Drop alıyorum. Çözüm yolu nedir ?

FeyzaL

Üye
Herkese merhabalar.
Şu an optimizasyon sorunları olabilir diye düşünerek çok fazla üstüne gitmiyorum olayın ama karakter sabitken 20 25 fps en ufak bir hareketimde, ekranı çevirdiğimde ya da herhangi birşey yaptığımda fps drop alıyorum. 3 4 saniye ekran gelmiyor sonrasında da kendine gelene kadar 4-5 fps aralığında donuyor. nvidia 840m kullanıyorum ekran kartı olarak. tüm ayarları minimuma indirmeme rağmen son durum bu . artık charı kımıldatamıyorum :) sizce bunun bir çözümü var mıdır ?

Xexzt

Üye
Bir çok sebep olabilir hdd,ram,vga internette bir çok video var istersen onlara göz at bilgisayarında serinlemiş olur bir tane youtube kanalı var oraya bakabilirsin ''PANJO''

FeyzaL

Üye
En son çözüm olarak rise online youtube hesabında paylaşmış olduğu nvidia denetim masası olayını yaptım. şuan 30 40 bandında fps. ama farklı bir skill, karakter, binek vs ekrana geldiği an drop giriyor aniden donuyor birkaç saniyeliğine. galiba optimizasyonlar sonrası düzelecektir bu problem. kullandığım sistem kötü bir sistem değil o yüzden şaşırmıştım bu kadar. bu zamana kadar hiçbir oyunu low ayarlarda oynadığımı hatırlamıyorum.

Pitou

Üye
Senin açından bir çözüm yok çoğu kişide var bu sorun . Tek yapmamız gereken geliştirici ekibin düzeltmesini beklemek.

DeanFrost

Üye
Anladıgım kadarıyla dizustunda oynuyorsun ve baya eski bi alet :) kitlenmeler oyun yeni girdiginde dolayı depolama birimine harita kayıt vs yapıyor hdd varsa yandın. bence yeni bir bilgisayar almanın varkti gelmiş

FeyzaL

Üye
dizüstü oynuyorum ama eski bir alet değil. en azından baya eski değil :) 240gb ssd var şuan. galiba sorun ekran kartından 840m var bunda. yetmiyor heralde :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt