FPS(önemli)

Omer.

Üye
Oyun şuan alpha aşamasında ve az userle bile fps sorunu olabiliyor officalda serverin yeterince kalabalık olucağını düşünüyorum buna karşı nasıl bi önlem alınacak? Pc bowlda 500 kişiyi kaldırabilecek mi?

GRANDEKİNOKS

Üye
Oyun şuan alpha aşamasında ve az userle bile fps sorunu olabiliyor officalda serverin yeterince kalabalık olucağını düşünüyorum buna karşı nasıl bi önlem alınacak? Pc bowlda 500 kişiyi kaldırabilecek mi?
Merhabalar,

Optimizasyon konusu üzerinde çalışmalar devam ediyor ve official sürümden sonra bile devam edecek. Alpha 1.0 da stres testleri yapılırken söylediğiniz sayıların daha fazlasını aynı haritada görmüştük.

İyi Forumlar.

BARBARR0SSA

Üye
alfa bir e göre kendi laptopum (monster abra a5) i7 9750h gtx 1050 (2019) için konuşmak gerekirse 40 fps max alıyordum düşük orta ayarlarda şuan 60 fps ramım 8 di gördük ki oyun 8 gb in üstüne yer yer çıkıyor aynı cihazı 16 ramla 90 fps e çıktığını gördük ram 16 gb tavsiye ederim özellikle laptop kullanacak arkadaşlar.
eski sistemler ise termal macun yenilemesi yapabilir temiz bir kurulum yapıp deneyebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt