FPS problemini aşamama

rockun

Üye
Merhaba oyunu bir süre 9-10 fps te oynamaya çalıştım ama malesef artık devam edemicem. Videolar ve konuları izleyerek ayarlar yapmaya çalıştım ama eminim olamadım ve çok bir performans artışı göremedim. Bilgisayarım acaba oyunu desteklemiyor mu ?

Ekli dosyalar

• pc.png
    pc.png
    54.7 KB · Görüntüleme: 58

KarinRiverside

Üye
Merhaba! Donanımlarınız performans açısından çok iyi diyebileceğimiz bir noktada değil, ayrıca bunların üstüne Windows 11 x64'lük bir sistem kurulu. Windows tarafında sistem geliştikçe donanımlarınızdan kullandığı kaynakta doğru orantıda artmaktadır. Google'a girip Windows 11 x64 sisteminin minimum düzeyde sistem gereksinimleri ve boşta kullandığı kaynaklara göz atabilir, Windows 10 x64'lük bir sistem ile karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

rockun

Üye
Merhaba! Donanımlarınız performans açısından çok iyi diyebileceğimiz bir noktada değil, ayrıca bunların üstüne Windows 11 x64'lük bir sistem kurulu. Windows tarafında sistem geliştikçe donanımlarınızdan kullandığı kaynakta doğru orantıda artmaktadır. Google'a girip Windows 11 x64 sisteminin minimum düzeyde sistem gereksinimleri ve boşta kullandığı kaynaklara göz atabilir, Windows 10 x64'lük bir sistem ile karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Saygılarımla.
windows 10 kurulumu yapsam oyunu oynama durumum olur mu ? yardımcı olabilir misiniz ?

_F_G_

Üye
w10 daha oturmuş bir sistem ve performans odaklı verim alabilirsiniz. Kesin olmamakla birlikte denemenizde fayda var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt