FPS-Sorunu

flosstradamus

Üye
Alpha-2 videosun'da fps sorunu size çözülmüş geldi mi ? devasa bir playerdan bahsediyoruz bana nedense pek umut vermedi sizin düşünceleriniz neler
FPS' harici diğer yapılan tüm çalışmalar çok iyi olmuş bu arada teşekkürler..

Assassin

Üye
Fps sorununu daha iyi bir bilgisayar alarak ve grafik ayarlarını azaltarak çözebilirsiniz.

ysa1727

Üye
alpha -2 videosunda nasıl bir fps düşüşü gözlemlediğini anlayamadım. Bunu neye dayanarak söylediğini yazarsan ona göre yorum yapılır.

Jackass

Üye
Fps konusundaki olay biraz garip, kendi kullandıkları bilgisayarın kalitesini bilemeyiz fakat yüksek meblalar gerektirdiği belli. Test ettikleri pc Türkiye şartlarına göre baya lüks olmalı. Genel oyuncu kitlesinin kullandığı pc acaba öyle bir ortamda nasıl fps sağlar? Video da izlediğim kadarıyla 60 fps gibi bir durum söz konusu şahsen benim pcde o fps 20nin üstüne çıkacağını düşünmüyorum.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bence Fps Sorunu Çözülmüştür videoda bile yer verdiklerine göre

flosstradamus

Üye
Videoda yer verdikleri sadece duran adamlar extra skill kullanılıcak novadır healdir .. ki devasa bir playerdan bahsediyoruz. Kendi sistemleri, yukarıda arkadaşın söylediği gibi ortalama bir bilgisayar değildir

Muti

Üye
Videodaki testte çok fazla oyuncu var, o kadar yüke rağmen en aşağı 50 fps'i gördü sanırım. Bundan daha fazla optimize edilebilir mi bilemiyorum. Bir de orda tüm ayarlar en yüksekte diye varsayıyorum. Bence alfa-2'de oyuna girdiğimizde performans konusunda baya şaşıracağız, iyi anlamda

404Zero

Üye
bu konuda haksızlık yapan arkadaşlar var minimum sistem gereksinimlerini bile karşılı yamıyorken fps sorunu yaşıyorum diyen kişilerden bahsediyorum önce bir alfa 2 çıksın test edelim sistem gereksinimleri karşıladığı halde fps sorunu yaşıyorsanız o zaman yorumlarımızı yaparız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt