FPS Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etirox

Üye
1660 Tİ ekran kartım ve R5 işlemcim var. DW yada Dorion a geçince fps yerlere düşüyor. DW de otomatik isimler kapanıyor parti arayanı göremiyorsun karşındaki rakibin kim olduğunu bilemiyorsun. Böyle bir oyunda DW de 30 fps almak can sıkıcı. 2 mage parti karşı karşıya gelince 30 olan fps bir anda 7 ye düşüyor. Bu oyunu yapmaya çalışanlar hiç oyunu oynamadı mı ? hiç mi DW ye çıkıp deneme yapmadınız ? Oyun açılalı 3 hafta oldu ve açıldığı günden beri bu sorun var bu sorunu çözmeyi düşünüyor musunuz ? Hayır çözmeyecekseniz oyunu bırakalım bir ekran kartı olmuş 10.000 tl sizin becereksizliğiniz yüzünden bizim ekran kartımız yanmasın

aftercoffee

Üye
'' becereksizliğiniz yüzünden '' koca ekibe şunu yazacak kadar eğitimsizsin sen ya. Gidip okuyup yada kafanı kullanıp iş yapsaydın da ekran kartı alacak paranın derdine düşmeseydin o zaman BECERİKLİ OYUNCU...
ne kadar mualif bi adamsın sen ya

anartonya

Üye
o kadar cahilsin ki yine de cevap verip seni bilgilendireyim. Beceriksizler çünkü oyunu yapan onlar. Oyunun bir çok eksiği var ve görmeyenler yapmayanlar onlar. Okumadığımı nereden biliyorsun ? Hayırdır ne zamandan beri kalp gözün açık ? 12 yıldır yazılım sektöründeyim sen babanda portakalken ben kod yazıyordum. O yüzden öyle uzaklardan konuşma önce oyun mekaniğine bak sonra bana cevap ver.
12 yıldır yazıp yazıp hiç bir baltaya sap olamaman kimsenin sorunu değil. Madem mükemmel yazılımcısın ekran kartı derdin neden? Yazılımcılar güzel kazançlar elde ediyor ama 1660Tİ da devam :))))) 12YILDIRYAZIYORUM aynen yazmaya devam :D

Aziz

Üye
1060 ekran kartıyla 60 fps aşağısını hiç almadım. Optimizasyon sorunu olan yerler haricinde hiç sorun yaşamadım. Mutlaka hata sizdedir. Mutlaka değil %100 hata sizde.

srreal59

Üye
Merhaba, düsuk,orta ve üst seviye pcler icin ayar optimizasyonu mevcut sizle alakali bir sorun olabilir benim laptopta 1050Tİ var bu kadar düşük almıyorum

-Rise online ekibi detaylı bir optimizasyon rehberi yayınlıcaktır muhakkak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt