Öneri Fragment gem kutu?

adem35

Üye
Bu tür şeyler de olacak mi burada bdw ve ft gibi etkinliklerle beraber?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pitou

Üye
Bu tür şeyler de olacak mi burada bdw ve ft gibi etkinliklerle beraber?
Kardeşim burası VAHŞETKO değil Rise Online burası etkinliklerle ilgili bir bilgi verilmedi ve droplarla iligli bilgilerde verilmedi daha farklı özelliklerle ilgili çalışıyorlar şuan hepimiz beklemedeyiz . sürekli KO ile ilgili şeyler yazıpta oyunu farklı yerlere çekmeyin.

adem35

Üye
Kardeşim burası VAHŞETKO değil Rise Online burası etkinliklerle ilgili bir bilgi verilmedi ve droplarla iligli bilgilerde verilmedi daha farklı özelliklerle ilgili çalışıyorlar şuan hepimiz beklemedeyiz . sürekli KO ile ilgili şeyler yazıpta oyunu farklı yerlere çekmeyin.
Oyunun bariz nerden esinlendiği belli ben o anlamda söyledim bire bir aynısı olcak demiyom onun gibi şeyler anlamında kardeşim

Jägermeister

Üye
Koreli abimiz fazla Yüzüklerin Efendisi izleyince ortaya orta dünya fantastik MMO gibi gayet özgün bir oyun çıkarıyor. ctrl+c ctrl+v balrog oyunun özgünlüğünü tamamıyla açıklıyor zaten.

ANGEL

Üye
eğer etkinliklerde bu tür gemler fragmentler kutular verilecekse trade edilmeyen türden olsunki,iş ticarete kaymasın diye düşünüyorum.

hzljoepr

Üye
Bu oyun ticaret amaçlı olur ztn bana göre herkes birşeyler söylüyor ama olcak
olabilir kardeşim olmaz diye birşey yok ama oyuna daha farklı sistemsel özellikler ekleyeceklerini söylediler. bu kutu olur yada fragment olur ama oyuncular bunlardan sıkıldı daha farklı şeyler ekleyebilirler ama senin fikrinde güzel kötü diyemem.

ANGEL

Üye
oyunda monster stone a benzeyen bir item düşebilir,bununla gider çark çevirirsin,çarkta experience,pot,çeşitli scrollar,silahlar,kıyafetler,düşebilir.
geliştirilebilir bir fikir yani,üzerine düşünülürse...

hzljoepr

Üye
oyunda monster stone a benzeyen bir item düşebilir,bununla gider çark çevirirsin,çarkta experience,pot,çeşitli scrollar,silahlar,kıyafetler,düşebilir.
geliştirilebilir bir fikir yani,üzerine düşünülürse...
bu çok güzel bi fikir mesela x1 monster stone. Basit takılar atıcak gidecen bi yerden kırdırcan bunu sonra ezik takı atcak ama o takı seni 60-70 lvl olana kadar idare etcek şekilde. mantıklı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt