Free To Play.

Tekitekurin

Üye
Tabikide bir çok kritiği yapılmış ve tartışması çok yoğun olacak bir durumdur bu.
Ancak benim şahsi görüşümdür tabikide, keşke aylık bir ücret ödemesi olsaydı. Bu bir çok şeyin benim zihnimde önüne geçiyordu.
Oyun ücretsiz diyerek tabikide kozmetikten v.s. den kazanç elde etmekte bir yöntem ancak piyasa algısı dahil F2P dendiğinde bir oyun tamam bu iş bitti dedirtir. Oysaki bir prepaid sistemi olsa daha tatlı ve daha kaliteli mi olurdu acaba kitle diye düşündürmedi değil.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Wow daki gibi belli bir level le kadar ücretsiz olsun, oyunu deneyip oynasın millet sevince zaten otomatik Premium aliyor insan

BRAND

Üye
Black Desert gibi olacak diye korkmuyor değilim. Onlar da "Pay to Win" olmayacağız diyerek piyasaya girdiler ancak 2. aydan itibaren bunu yapmaya başladılar. Bence de Türkiye fiyatıyla aylık ödeme çok uygun olacaktı.

Bugün WoW, FFXIV ya da aylık ödemeli bir oyun oynasak, Türkiye fiyatıyla 100 TL hatta daha üzerine çıkıyor. Rise Online aylık 20 TL, 30 TL'lik bir ödemeyle çok rahat herkese satın aldırtır, üzerine kozmetiklerle beraber daha iyi gelir elde edebilirdi.

Yabgu

Üye
Black Desert gibi olacak diye korkmuyor değilim. Onlar da "Pay to Win" olmayacağız diyerek piyasaya girdiler ancak 2. aydan itibaren bunu yapmaya başladılar. Bence de Türkiye fiyatıyla aylık ödeme çok uygun olacaktı.

Bugün WoW, FFXIV ya da aylık ödemeli bir oyun oynasak, Türkiye fiyatıyla 100 TL hatta daha üzerine çıkıyor. Rise Online aylık 20 TL, 30 TL'lik bir ödemeyle çok rahat herkese satın aldırtır, üzerine kozmetiklerle beraber daha iyi gelir elde edebilirdi.
BDO nun silah yükseltme sisteminde p2w var kostüm kırma cron çıkarma vs. sen oyunun giriş bileti için para versen sadece iyiydi haksız mıyım ? :D

BRAND

Üye
BDO nun silah yükseltme sisteminde p2w var kostüm kırma cron çıkarma vs. sen oyunun giriş bileti için para versen sadece iyiydi haksız mıyım ? :D
Haklısın, en üst paketi satın alarak bekleyen biri olarak hüsrana uğramıştım. Değerli Paket vb. bir şey değil, ona her ay para verirsin ancak diğer şeyler biraz can sıkıcı. Tabii artık oynamıyorum.

Tekitekurin

Üye
prepaid sisteminden kasıt direkt WOW'du aslında ama direkt oyun ismi belirtmek istemedim.

guney

Üye
Bizim insanimiz sevmez oyle seyleri kitle belli .d

kobraburak

Üye
Aylik odeme sistemi degil de , battle pass getirilse daha iyi olacak

Dignity

Üye
Aylık ödeme sistemi olursa oyun kesinlikle ölü doğar. Kitlenin büyük çoğunluğu Türkiyeden olacak bunu unutmayın.

shady19071907

Üye
Season pack denilen premium tarzı şeylerin olacağını burhan bey söylemişti ama hem market hemde bu tarz şeyleri en sona
saklamayı düşünüyoruz demişti. Mutlaka bunla ilgili bir çalışma yapılıyordur

aresx

Üye
Umarım güzel bir oyun olur bizler için. Emek var elbet ve bence karşılığını alacaktır :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt