Galia Inferno Sorunu.

Hoyrat

Yeni Üye
Herhangi bir çalışma varmı bu inferno konusunda yoksa bizdemi klanca lunaskar'a geçelim ?

Yazın ırk dengesizliginden 65 gün kazanamadık sistemi değiştirdiniz ufak biraz etkisi oldu şimdi yine aynı haftada 1 kere kazansam seviniyorum.

Değişiklik yoksa geçecegiz lunaskara.

DenizBerat

Üye
Maalesef sırf bu sebeble ben oyuna yeni server gelene dek ara verdim. Millete gold kazandirmakdan bıktım artık.

Hoyrat

Yeni Üye
mantis geç bizde yok o sorun daha 1 kere girememezlik olmadı bende
Sorun girememe değil çok şükür hiç giremediğim olmadı Lunaskarda ittifak klanlar oldugu için itemli sağlam kişiler lunaskara geçiyor Lunaskarda 3500 gs li charlar infernoya bile giremiyor bazen.

ama Protean öyle değil 2500 gs tamamlayan herkesi alıyor Protean multi warrior ve mageler ile dolu çok rahat girdikleri için multi charlar 2 green crstale bile razılar.

çoğu infernoda 6 asas 2 priest veya 8 okçu olarak giriyoruz infernoya karşı tarafa her jobdan eşit atıyor.

Bazen multi warrior geliyor party 9k hp si yok ben asasim benim 9k hp'm var

panaremas

Üye
Yaklaşık 6 aydır proteanız, lunaskar kalabalık olmasına rağmen infernolar kazanılıyordu yanlış bir konu bence

Hoyrat

Yeni Üye
Yaklaşık 6 aydır proteanız, lunaskar kalabalık olmasına rağmen infernolar kazanılıyordu yanlış bir konu bence
6 aydır proteandınız bowlda darlanınca lunaskara geçtiniz. sizde aynı konudan müzdariptiniz lunaskar fazlalığından.
Sizin hiç bir charınızı infernoda görmedim ben ?

cebe

Üye
Foruma bakıyorum da nerde sorun şikayet falan var galia oyuncularında bence sizde sorun var. Galia geneli problemli ya da oynamayı bilmeyen herkes oraya toplanmış

Hoyrat

Yeni Üye
Foruma bakıyorum da nerde sorun şikayet falan var galia oyuncularında bence sizde sorun var. Galia geneli problemli ya da oynamayı bilmeyen herkes oraya toplanmış
En hype sunucu bro 100 kişinin 90'ı burda oynuyor diger 10'u diğer serverlerde bu durumun oynamayı bilmemeyle ne alakası var çok biliyorsan gel proteana gör.

cebe

Üye
En hype sunucu bro 100 kişinin 90'ı burda oynuyor diger 10'u diğer serverlerde bu durumun oynamayı bilmemeyle ne alakası var çok biliyorsan gel proteana gör.
globalde lunaskar tarafında da protean tarafında oynadım. Galia oyuncular DV'den çıkıyordu genelde de ondan dedim. Mantisin en kötü clanı genelde galia oyuncusu kovalıyordu.

Hoyrat

Yeni Üye
globalde lunaskar tarafında da protean tarafında oynadım. Galia oyuncular DV'den çıkıyordu genelde de ondan dedim. Mantisin en kötü clanı genelde galia oyuncusu kovalıyordu.
aynn tmm bro sensin siz bi harikasınız :D

serverler birleştimi 2500 gs li scli 8000 hp'li multi warriorlar infernoda denk geldimi anlarsın.

bu arada Nickini yaz globalde görüşelim.

Musticious

Yeni Üye
Sorun girememe değil çok şükür hiç giremediğim olmadı Lunaskarda ittifak klanlar oldugu için itemli sağlam kişiler lunaskara geçiyor Lunaskarda 3500 gs li charlar infernoya bile giremiyor bazen.

ama Protean öyle değil 2500 gs tamamlayan herkesi alıyor Protean multi warrior ve mageler ile dolu çok rahat girdikleri için multi charlar 2 green crstale bile razılar.

çoğu infernoda 6 asas 2 priest veya 8 okçu olarak giriyoruz infernoya karşı tarafa her jobdan eşit atıyor.

Bazen multi warrior geliyor party 9k hp si yok ben asasim benim 9k hp'm var
4.5k gs priestim nadir 2-3 gün haricinde sabah inferno son 3 aydır giremedim galia lunaskar. Muhtemelen protean 2.5k gs li çıplak multiler sabah aldıkları 2 garanti greenle benim farmımı geçiyordur giremediğim için. Burada yazdık çizdik ırk dengesizliği var çözüm üretin üretene kadar aynı ırkla eşleşme geri gelsin diye de... Yok yani adamlar diyor ki öyle kuru kuru oynamakla kazandıgını chara koymakla olmaz bas varını yoğunu oyuna 1 sene sonra 1/10 fiyatına sat, ya da aç bi warior mage 2.5k gs yap geç proteana culluk culluk takıl. İnsanlar da mantıklı olanı yapıyor tabi, ne yazık ki..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt