Galia Lunaskar Fazlalığı !

rotute

Üye
Senelerdir beraber oynadığım ekiple galia da bowla giremez olduk bütün bowl lunaskarların elinde kapıdan çıkamıyoruz 24 saat bu şekilde kimse mi bundan şikayetçi değil. Bende galia da 33 kişilik klanımı lunaskar a taşıyorum bu ırkın enayisi biz miyiz . Oyun yetkilileri buna çare bulamıyor biz neden uğraşıyoruz. Skill kapanma olayını kapat artık ırk dengelensin millet proteana geçsin neyi zorluyorsunuz bu kadar.

OniX

Üye
Kesinlikle hızlı bir müdahale gerekiyor.hiç yoktan dw'ye eşit sayıda lunaskar-protean girsin.

yetiyet

Üye
CFW giremiyorum. Bugün hadi bir kez daha gireyim dedim. sağ taraf 10k 74 level adam veriyor benim partime 4 str pri 4 okcu geliyor karşıya 2 warrior 2 pri 1 mage 3 rogue :D Akşam pk çıkalım diyoruz bizim townda 10 mage parti lunaskar. bi 4 parti de lunaskar okçu towndan çıkamıyoruz.

rotute

Üye
Saat 04:40 şuan d1 ve d4 tüm slotlar lunaskar da ve bowl tamamen lunaskar dolu . Bu dengeyi sağlayamıyorsunuz.

PriesTMaNN

Yeni Üye
CFW’ye tıklıyoruz gidip yemek yiyoruz , çay demliyoruz içiyoruz sonra bi geliyoruz aaaaaaaa sıra sayıyor içeri giriyoruz :D

JusTTory

Üye
oyun dengesini oyunculara bırakırsan bu şekil olur aarvadda yıllardır aynı sorunlar yaşandı hiçbir şekilde çözüm yolunu dinlemediler devam etsinler bakalım bu şekilde kendileri bilir

BioGia

Üye
Bu dengesizlikten dolayı günlük görev bile yapılamıyor

rotute

Üye
Herkes lunaskar olsun madem bu türlü protean olarak büyük pastadaki payı kaçırıyoruz çünkü

Otistik

Üye
Bunu bir fırsat bilip fazlaca BP kazanabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt