Galia Tek Irk Lunaskar

JusTTory

Üye
galiada herkes lunaskar oynama peşinde yönetim bu olaya sessiz kalmaya devam mı edecek ?

Wolfly

Üye
galiada herkes lunaskar oynama peşinde yönetim bu olaya sessiz kalmaya devam mı edecek ?
Haftalardır herkes bu ve bir çok konu hakkında şikayetlerini dile getiriyor fakat inatla görmezden geliyorlar. Üstelik bunu çok dile getirenleride bir süre sonra susturmaya çalışan bir discod yönetimi var! Az önce Rise online discord kanalından beni 7 gün boyunca susturdular ve yapmak istediğim sadece eleştiri ve yaşadığımız olumsuzluklar..

ELFAKIRO

Üye
Zamanında olayı eleştiren bir yayıncı kitlede kaçmış o tarafa parayı gören gidiyor usta

Wolfly

Üye
Zamanında olayı eleştiren bir yayıncı kitlede kaçmış o tarafa parayı gören gidiyor usta
Evet onuda gördüm ve birde utanmadan açıklama yapıyorlar. Arkadaşlar biz sizler için geçtik buraya diye :D Demiyorki biz bosslardan drop almalıyız siz orada ne yaparsanız yapın. Ya onuda geçtim bu onların sorunu değil yönetimin buna bir çözüm getirmesi lazımdı şimdiye kadar. Fakat çok geç kalındı artık. İnsanlar oyundan soğudu, vakitlerini emeklerini ve hatta paralarını boşa harcadılar maalesef. Droplarını alan aldı.. Bunun telafisinide yapacaklarını sanmıyorum. Vaatlerle gelinen bu oyunda benim gibi bir çok oyuncu hayal kırıklığına uğradı..

yetiyet

Üye
Yani millet salak mı abi. Herkes aynı konudan şikayetçi. Farm atmak istiyorsun 2 aydır bütün slotlar lunaskar. 50kill görevi yapayım diyorsun 2 protean partiye karşılıp 50 tane parti ile adamlar üstüne sürüyor. Pk atayım diyorsun kapıdan dışarı çıkamıyorsun full Lunaskar okçular. İyi bari etkinlik gireyim diyorsun CFW full lunaskarlar kazanıyor ne yapsın adam? Oyunun lunaskar olmayı ödüllendiriyorken niye şamaroğlanı olsun ki

CTU

Üye
Yeni patchte bunla ilgili büyük bir aksiyon geldiğiyle ilgili forumda duyuru yaptılar, biraz daha sabır.

Pitou

Üye
Çözüm için
  • Harita değişikliği
  • Yeni Irk
  • Kodaki gibi sürekli kesilen Irka kalabalıkla mücadele için Anger verilebilir.
  • Orta monuyu hangi ırk alıyorsa diğer zayıf olan Irk yan 4x Monulara Base bölgesinden Hızlı Tp olunabilir pk ya dahil olabilmek için.
  • Okçuların "Kitleme , yavaşlatma , Kör etme, Geriye zıplama" gibi yetenekleri bir algoritma ile 1 party Okçudan fazla Okçu iç içe girdiğinde çalışmayabilir. Hatta tekli Ok Hasarları bile kalabalık olduğunda çalışmayabilir.
  • Skill book karaktere özel olup oyuncuları Irk basmaya teşvik edilebilir.
  • Okçular Death valleye girişlerini kayıtla yapılabilir. Örnek Death valleye Okçu olarak giriş yapmak istediğinizde sizi karşı Irkda bir Okçu ile eşleştirene kadar bekletecek Bir okçu giriş yaptığında diğer Irkdakide onayladığında girebileceksiniz ve Dv de skill değiştiremeyeceksiniz.
Bu oyunun PK bowl dengesini bozan şey Okçulardır. Okçu çok kolay ve cezalandırılamıyor. Uzaktan Ok atıp rahatlıkla kaçabiliyor. 2x alan LR / 1 x tekli lr / 1x tekli yavaşlatma /1x toplu yavaşlatma /1x tekli kör / 1 x alan kör / 1x kaçma skili . Okçuya bütün özellikleri vermişler ve oyunun dengesini bozmuşlar olay bundan ibaret.

Son düzenleme:

JusTTory

Üye
Çözüm için
  • Harita değişikliği
  • Yeni Irk
  • Kodaki gibi sürekli kesilen Irka kalabalıkla mücadele için Anger verilebilir.
  • Orta monuyu hangi ırk alıyorsa diğer zayıf olan Irk yan 4x Monulara Base bölgesinden Hızlı Tp olunabilir pk ya dahil olabilmek için.
  • Okçuların "Kitleme , yavaşlatma , Kör etme, Geriye zıplama" gibi yetenekleri bir algoritma ile 1 party Okçudan fazla Okçu iç içe girdiğinde çalışmayabilir. Hatta tekli Ok Hasarları bile kalabalık olduğunda çalışmayabilir.
  • Skill book karaktere özel olup oyuncuları Irk basmaya teşvik edilebilir.
  • Okçular Death valleye girişlerini kayıtla yapılabilir. Örnek Death valleye Okçu olarak giriş yapmak istediğinizde sizi karşı Irkda bir Okçu ile eşleştirene kadar bekletecek Bir okçu giriş yaptığında diğer Irkdakide onayladığında girebileceksiniz ve Dv de skill değiştiremeyeceksiniz.
Bu oyunun PK bowl dengesini bozan şey Okçulardır. Okçu çok kolay ve cezalandırılamıyor. Uzaktan Ok atıp rahatlıkla kaçabiliyor. 2x alan LR / 1 x tekli lr / 1x tekli yavaşlatma /1x toplu yavaşlatma /1x tekli kör / 1 x alan kör / 1x kaçma skili . Okçuya bütün özellikleri vermişler ve oyunun dengesini bozmuşlar olay bundan ibaret.
kesinlikle kalabalık için anger şart

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt